A Fidesz-KDNP kétharmados többséggel, titkos szavazáson döntött a legfőbb ügyész újbóli 9 éves mandátumáról, valamint az OBH-elnök "áthelyezéséről".

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Tőlem is kapna 9 évet. Talpig vasban Kufstein várában.
tudode
Erre a parádéra nem kerülhetett volna sorra ha őfélesége nem buzerálta volna meg Horn Gyula 4/5-ös alkotmányozási szabályát!
.
A világháló minden csibészséget archívál!!!
.
Horn Gyula kétharmada és a harmadik köztársaság!
magyarnyugat.blog.hu/2015/11/04/horn_gyula_ketharmada
.

Sok mindent lehet mondani Horn Gyulára és kétharmados kormányára, de azt biztosan nem hogy ne lett volna demokrata és bár meg volt hozzá kétharmada mégsem fogott alkotmányozásba.Mert úgy gondolta hogy egy új alkotmánynak konszenzusos alapon kell létre így azt 4/5 höz kötötte.
.
Ezt a szabály rúgta fel a Fidesz 2010 ben és önkényesen alkotmányozni kezdett a saját kétharmadával holott Horn Gyula kormánya az SZDSZ el karöltve 4/5 ös többséghez kötötte. Így esett hogy bár van ugyan egy alkotmányunk az közjogilag nem létezik és ha egy alkotmány nem létezik akkor annak sarkalatos törvényei sem. Horn Gyula kétharmadának csak a helyhatósági választás egyfordulóssá tételére és egy médiatörvényre futotta.Horn Gyulának az SZDSZ el együtt volt kétharmada , Ezzel szemben Orbán egedül szerzett kétharmadot bár papíron neki is van koalíciós partnere. A dolog úgy áll hogy Horn Gyula a kétharmadával is a köztársaságot védte, addig Orbán hibernálta azt a kétharmadával. Aki a köztársaságot temeti az súlyos hibát követ el ugyanis a harmadik köztársaság törvényei és alkotmánya a mai napig érvényben van, még ha azt egy kisebbség nem így gondolja akkor is. Mert ezt a NER nek mondott valamit jogellenesen hozták létre közjogilag érvénytelen minden törvénye. Ez se nem demokrácia se nem diktatúra , ez közjogilag ANARCHIA!!!""""
----------
.
Reszkethetnek, mert el fog jönni az iGAZSÁG ÓRÁJA!!!
RonaGyuri
@justhpeter: egy kőbánya sem lenne rossz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.