„Ez az erő sokkal erősebb annál, mint bármelyik politikus gondolná.” Nem pártokra, emberekre épít, így Orbánnal sem ő tárgyal.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remélem Karácsony nem fog bedölni orbánnak!!! A nép az valóban nagy úr és ezt kell Karácsonynak is képviselnie, ellentétben a magyar kormánnyal, akik messze nem az állampolgárok érdekeit tartják szem előtt!!!??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Remélem Karácsony nem fog bedölni orbánnak!!! A nép az valóban nagy úr és ezt kell Karácsonynak is képviselnie, ellentétben a magyar kormánnyal, akik messze nem az állampolgárok érdekeit tartják szem előtt!!!??
Gáon Mordehaj
@Jozefina: Te ballibsi agitpropos! Mint írod: " (a Fidesz) akik messze nem az állampolgárok érdekeit tartják szem előtt!!!?? ..."
Mielőtt ezt az ordas baromságot közreadod, ne a pártirodátokban, hanem a CSOK-os nagycsaládoktól, a kiskereskedelmi üzlethálózatokban tömött sorokban álló emberektől, a vidéki településen állami támogatással építkezőktől informálódjál.
Csak azért tudtatok a helyhatósági választásokon eredményesen szerepelni mert a megélhetési politikai konjunktúralovasok ideológiai elvektől függetlenül összekapaszkodtak, mint a takács poloskák, hogy közpénzből merítsék megélhetésüket, hiszen pártocskáik kihalásra ítéltettek, mint az őshüllők . Ezek a lények ostobaság hátán másztak be az állami tisztségekbe, hogy azonnal megemeljék javadalmazásukat. De ezen kívül szarnak arra a plebszre, aki, mint "proteszt " szavazó önelégült mámorban ül, hogy megcibálhatta a kormánypárt és híveinek bajszát.
A mámor el fog szállni és jön az ébredés. Ráébredtek arra, hogy ezek "hazudnak reggel , este, meg délben is".
Eriksson
„válassz erős kezű vezetőket, akik megmondják helyetted, hogy mire van szükséged, és megvédenek a veszélytől”
Aztán vagy tetszik, vagy nem tetszik e tevékenység.

A népet mint olyat, nem lehet egyformán jól képviselni, mert két embernek négyféle érdeke van. S az a vezető aki mindenkinek meg akar felelni, valójában senkinek nem tud megfelelni.
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Te illibsi agitpropos! Egy újabb gyöngyszem. Miért van az, hogy ha valaki nálad reálisabban látja a kormányt (még az ellenzéket sem kell dicsérnie), akkor az rögtön hazaáruló libsi?
Azt nem nagyon értem, hogy ha az ellenzék (nem baloldal, mert azok orbánék álruhában) esetében látod a hibákat, problémákat, hazugságokat, akkor a kormány esetében miért nem? Itt jegyzem meg, hogy orbánék százával veszítik el a pereket, melyek a hazugságaikról szólnak. Vagyis ugyan ők nem mondták még ki, hogy reggeltől estig hazudnak, de papírunk van róla.
orbánék a közismert csalásokkal tudtak annyi támogatót szerezni (ennek egy része azt sem tudja ki a miniszterelnök), amennyit az ellenzék, de a többség egyik rablóbandára sem szavazott. A helyzet az, hogy egy 10 milliós országban kb 2 millió ember osztja a véleményed, ami nem véletlen. Az egysíkú szűklátókörűséged összezavart rendesen.
Gáon Mordehaj
A politikai realitáshoz tartozik, hogy abból válogathatunk, abból a "felhozatalból" szemeztethetünk, ami van!
Ha valaki tisztességesen körülnéz, akkor különféle politikai formációk szánalmas katyvaszában a Fidesz és szövetségese az egyetlen olyan párt, amely a rendszerváltás óta a legeredményesebb gazdasági, nemzeti, és szociálpolitikai eredményeket érte el! Az országnak stabilitásra és hosszútávú politikai berendezkedésre van szüksége. Valamint a határokat átívelő összmagyar nemzetpolitikára. Én személy szerint ezért állok ki a Fidesz mellett és nem másért!
görbetükör
@Eriksson: Hát persze. A diktatúrát imádók csak a diktátornak akanak megfelelni. Mert magasról tesznek arra, hogy valójában mi kell az embereknek.
Eriksson
@görbetükör: Oszt szerinted mi kell az embereknek?
Nyírfa
Okos vagy, Gergely, sőt, ennél sokkal több, értelmes, mert érted, hogy az egyén mi módon egy a közösséggel, hogy az életünk rendje a harmónia, s ebbe a rendbe elidegeníthetetlenül beletartozik a természet tisztelete is.
Sokan vagyunk mögötted, mert tudsz valamit, amit csak kevesen a politikusok közül, s ez az alázattal megélt szolgálat.
Ezt az erőfitogtató hangosak gyengeségnek akarják beállítani, pedig ez az erő, Gergely. Írhatnám nagy betűvel is az erőt, de , aki érti, éli, annak nem kell ágaskodnia ahhoz, hogy észrevegyék. Hogy megbecsüljék.
Málna
@Eriksson: Ellenség.:-) Valaki, akit lehet utálni. Erre van a legnagyobb szükségük az embereknek.
Málna
@Eriksson: Én speciel az erős kezű vezető híve vagyok, aki határozottan képviseli az érdekeimet, hogy nekem csak a saját kis életemmel kelljen foglalkoznom, ne a politikával.
(Tudom, nem engem kérdeztél.)
Eriksson
@Málna: Csapok a homlokomra, ez való igaz! :)))
Eriksson
@Málna: Szintén. Egyben elismerem, hogy nem történhet minden a szám íze szerint, de attól még mehetnek jól a dolgok. Úgy általában.
görbetükör
@Eriksson: Fel sem tételeztem, hogy te tudod. Csak azt tudod, ami neked kell. :D
Eriksson
@görbetükör: Istenem, hogy te milyen sunyi vagy! Inkább ne írtál volna semmit.
görbetükör
@Eriksson: Te tényleg nem tudod, hogy milyen körülmény kell ahhoz, hogy valaki tisztességgel megéljen?
Persze hogy nem, ezért vagy talpnyaló!
Sámannus
@Gáon Mordehaj: Álljunk meg egy szóra! "Ha valaki tisztességesen körülnéz, akkor különféle politikai formációk szánalmas katyvaszában a Fidesz és szövetségese az egyetlen olyan párt, amely a rendszerváltás óta a legeredményesebb gazdasági, nemzeti, és szociálpolitikai eredményeket érte el! "
Ha valóban tisztességes vagy és katyvaszt emlegetsz, csak számoljunk, hány pártot vert szét és kebelezett be a fidesz, milyen katyvaszból áll? Ha csak a kisgazdákat az MDF, a vállalkozók pártját tekintjük, de ott kötött ki a MIÉP, csak azokat említeném akik bent voltak a parlamentbe. Miféle társaság ez? Akik egykor elárulták választóikat a választói előtt levitézlettek, és meghunyászkodtak a fideszes erőszaknak. Nehogy megdicsőülj ettől az agyament társaságtól ezért nem volt más jelölt Mohácson, mert a fidesz megkajolta a jobboldalt.
Ne tarts te oktatást senkinek! Te vagy egy agitpropos, aki baleknak néz mindenkit, akivel szóba áll.
Amúgy ne dicsekedj a csokkal, ha akartátok volna sokkal korábban megtehettétek volna, de nekem itt is fenntartásaim vannak. Itt a fidesz szokásához híven nemadományoz semmit a polgároknak, mert a sikertelen szerződésekben benne van, hogy akik a nyomor elől menekülnének, de eredménytelenek lesznek, ők fizetik az állam helyett a kamatot, amit a gyermekeseknek elengednek. Egyébként a propagandán kívül alig van már eredménye ennek a politikának. Túl sokszor gázolt át a fidesz olyan társadalmi rétegeken, hogy ennek az akciónak már kevés lesz a társadalmi haszna.
Nem dicsekedsz azzal sem, hogy a nyugdíj kiegészítések is azért vannak, mert az állam becsapja a polgárait amikor az infláció előrejelzéséről dönt Akkor lopja meg a nyugdíjasokat, és a jövedelemből élőket, mert az inflációról és a forint gyengítéséről folyamatosan eltereli a figyelmet, holott még a jegybank is ez alatt vágja a fát.
Ne dicsérd hát ezt a bűnbandát olyan hevesen mer ha rájössz hogy átvernek a saját nyelvedet fogod kitépni, mert vak voltál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.