Hétfőn a parlament 138 szavazattal felfüggesztette a DK-s Varju László mentelmi jogát. Az ügyészség szerint a képviselő tavaly decemberben súlyos testi sértést és garázdaságot követett el, amikor a közmédia székházában a biztonsági őrök kidobták az épületből.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezeket a képviselőket kell majd felfüggeszteni, de nem a mentelmi jog alol!!!??
solidedge
Demokratikus országokban elképzelhetetlen hogy biztonsági őrök testi fenyítést alkalmazzanak országgyűlési képviselőkkel szemben. Ahol a demokrácia csorbul ott elképzelhető ez, de a biztonsági őröket - mivel jóval túllépték a hatáskörüket - megbüntetik érte. De hogy az áldozatot tüntetik fel agresszornak erre már Rákosi is csettintene egyet. Orbánék nem Magyarországot szolgálják hanem a hatalom oltárán áldozzák fel hazánkat.
tudode
Elképesztő amit művelt négy izomagyú Varju Lászlóval, illetve több százezer magyar állampolgár képviselőjével, aki többek között egy pocak náci által, jog-ászként nem elégszik meg az anyagi javak elkommunizálásával, hanem ahhoz, hogy szabadon garázdálkodhasson, a vérrel áztatott alapjogokat is lenullázta a megélhetési cinkostársai támogatásával!
.
Nézzük csak hogy húzták, vonták az olajbáró slameszei Varjú Lászlót, aki bányász volt, helyébe képzelve a pocak nácit, ha vele ezt művelték volna, csak egy hájpacni maradt volna a puhány testéből:
.

----Nem publikált videó Varju László képviselő elleni intézkedésről az MTVA épületében
.
www.youtube.com/watch?time_continue=70&v=G7w0n4_5Fg8
.
Azért a bányászhimnusz kijár Varjunak
.
------ Bányászhimnusz:
.
www.youtube.com/watch?v=isxqRdGnJnI
.
Nem az a legény aki adja, az a legény, aki állja!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.