Egy középosztálybelinek nem okoz problémát, hogy kifizesse a lakhatási költségeit? Tévhit. Bárkiből bármi lehet, ha eléggé szorgalmas? Hazugság. Két nemzetközi kutatás vizsgálta a fejlett világ társadalmait, az eredmény lesújtó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Gáon Mordehaj: Az átlag vagyongyarapodás nem zárja ki a cikkben említetteket, nem igazolja amit mondasz.
Mészárorbán vagyona 100 milliárddal nőtt 2016-ban. Ha az enyém egy forinttal sem, akkor kettőnk átlag gyarapodása 50 milliárd. Jól hangzik, ugye? De vegyünk akár 20.000 embert, akik egy fillérrel sem gyarapodtak. Akkor is 5.000.000 forint a gyarapodásuk átlagosan.
Szóval ne tévesszen meg a tömött Tesco parkoló.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Fantomasz
Ez 2007 óta igy van . Nem tűnt fel ? Bolondok vagytok ?
Eladott Ország
Tartsa fel a kezét, aki úgy tudja, hogy ő egy átlagos, középosztálybeli polgár, ám jövedelme egyáltalán nem éri el azt az összeget amit a KSH közöl ( pártállam Központi Siker Híradója). Nem a napszúrás tehet róla. Hanem. A KSH úgy döntött, hogy ők nem hajlandóak azokkal az adatokkal dolgozni, amelyeket a NAV gyűjt, és amelyek elvileg minden dolgozó állampolgár pontos jövedelmét tartalmazzák. Ezért aztán kihagyják a baszott számolásból például az öt fősnél kisebb vállalkozásoknál dolgozók jövedelmét, de az egyéni vállalkozókat sem veszik figyelembe. Miért? Csak. Pedig a társadalom jövedelmi helyzetéről sokkal többet elmondana a medián bér, amit azonban a KSH 2015 óta nem közöl. Medián jövedelme annak van, akinél pontosan ugyanannyian keresnek többet, mint ahányan kevesebbet, így ez az egyik legjobb mérőszám a középosztály jövedelmi helyzetének megállapítására. Nem a KSH-nál kozmetikázással foglalkozó szakemberek számításai szerint a bruttó medián bér 23 százalékkal alacsonyabb, mint az átlagbér (jelen esetben ez mintegy 280 000 forintot jelentene), vagyis ekkora lehet a különbség a KSH által közölt hasító jövedelmi statisztika és a társadalom valós jövedelmi helyzete között. Így is jól van? Majd 2021-ben az Eurostat közli a valódi adatokat is. Ami különben tökmindegy is, mert mimagyarok nem azt hisszük el, amit látunk, hanem azt látjuk, amit hinni akarunk, úgyhogy tessék csak szorongatni a kőműveskanalat az egyikben, a kardot a másikban.
Gáon Mordehaj
A magánkézben lévő ingó és ingatlan vagyon gyarapodása és a kiskereskedelmi forgalom pontosan az ellenkezőjét bizonyítja. Ez megint a judeo-liberális INDEX sunyi hangulatkeltése! A zömmel az Újlipótvárosban élő INDEXESK az ottani középosztály milyen elszegényedését látják? Ugye ez valami vicc akar lenni?
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Az átlag vagyongyarapodás nem zárja ki a cikkben említetteket, nem igazolja amit mondasz.
Mészárorbán vagyona 100 milliárddal nőtt 2016-ban. Ha az enyém egy forinttal sem, akkor kettőnk átlag gyarapodása 50 milliárd. Jól hangzik, ugye? De vegyünk akár 20.000 embert, akik egy fillérrel sem gyarapodtak. Akkor is 5.000.000 forint a gyarapodásuk átlagosan.
Szóval ne tévesszen meg a tömött Tesco parkoló.
Nessy
Majd jön valamelyik szócséplő, és felolvassa, hogy nem úgy van, az úgy van! Hiszen nálunk nincs infláció, a családokat "támogatják",( hitellel) boldogan fizeti mindenki a 27 % ÁFA-t, miközben egységesen 15 % az SZJA! Van rezsicsökkentés ( hogy közben a világpiaci ár olcsóbb?) támogatjuk a határon túl élőket, hiszen itthon már nincs mire költeni! Mindenki előtt nyitva a felsőoktatás, ha van évente pár milliója. Mindenki dolgozhat, ha éppen van munkahely pár kilométeres körön belül, de utazhat is saját pénzén! Van akinek ezek a dolgok nem okoznak problémát a jövedelmi viszonyai alapján. A többiek meg így jártak!
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: Amikor megnyíltak a határok, nem kellett már útlevél sem az utazásokhoz, hányan, de hányan mondták: mi ezzel nem kaptunk semmit, nem tudunk élni vele, mert nem engedhetjük meg magunknak a külföldi túrákat. Mégis. Olyan szabadságot, lehetőséget kapott ezzel mindenki, ami addig csak vágy és álom volt, és akkor még azt hittük, hogy az örömünk mellett előbb-utóbb fel bírunk kelni és ébredni a szabad vándorláshoz. Európai polgárként a jövés-menés – munkába, pihenni, rokont látogatni – olyan természetes lesz, mint a levegővétel. Nem így történt. Fuldoklunk. Az útlevéllel a szabadságunk is eltűnt azóta, ami minden embernek járna, és élményekre válthatnánk. De nem. Mára csak akkor és csak azok bódulnak bele a nagy lehetőségbe, akik bátran, makacsul a bőröndjükkel úgy indulnak útnak, hogy visszafelé már nem akarják cipelni a koffert. Hiszen kifelé még benne van a remény egy jobb életre. Aztán Londonban, Bécsben, Münchenben, Oslóban miszlikekre vagdalják az utazótáskát. Nem kell már.
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Nem Mészárosból kell átlagolni! Az ingatlanvagyon gyarapodás és forgalmi adatok a NAV-nál dokumentáltak és erről a vagyonszerzési illetékek tanúskodnak. A kiskereskedelmi forgalom, valamint az állami részvényjegyzés nagysága nem az INDEX-es, Szent István parki károgók hangulatkeltését támasztja alá.
Eladott Ország
Semmit nem kockáztat ezzel a családmentő, gyermekszülő, országot szaporító, autóösszeszerelő kormányprogrammal Orbán Viktor. Természetesen a nemzet anyja, Novák Katalin sem. Szépen kigondolták a várban meg a minisztériumi íróasztal sarkára borulva, hogy meg kell menteni a magyar nemzetet, nehogy kihaljon. Aztán odadobta a pénzintézeteknek a fiatal családokat Orbán. Aki kapja, marja a kölcsönöket, aki pedig nem tud élni vele, így járt. Orbán szétteheti a kezét: sajnálom, semmi közöm hozzá, én a lehetőséget megadtam. Engem nem terhel semmiféle felelősség – ennél nagyobb lendületet az életben való elinduláshoz egyetlen ország sem tud biztosítani. Ezzel szlalomozza végig a világot a nemzet anyja, és konferenciáról konferenciára járva beszélnek olyan blődségeket, amitől, ha a nemzet nem is, de a józan ész teljesen kihal. Úgy van ez, hogy a Vezér belenéz a tükörbe, látja elégedett, öntelt képét, de csak egy pontban, mert a tükör többi része homályos és repedezett. Lehetőség! Azt sem kap mindenki ebben az országban. Jól érezhetően, láthatóan működnek az orbáni kasztok: a haveroknak, a családtagoknak, csókos seggnyalóknak mindenáron biztosítani kell a pénzzel megváltott rangot: természetesen a közösből, mert abból építik az országot a kiváltságosok – maguknak.Magyar lehetőség! Megmondom milyen. Az értelmes, okos, jövőjéről álmodó lány minden éjszaka látja a holdvilágot a patakban – ha kel, ha nyugszik. Belebámul a patakban fürdő fényességbe. Tetszik neki. Magának akarja. Belemászik a patakba, és amikor nyújtja a kezét, nincs ott semmi, csak a zavaros és fröccsenő víz. Felnéz az égre, és azt látja, hogy a Hold egyeduralkodó fényességében gúnyosan nevet. Lehetősége megfoghatatlan káprázat volt a sötétben.
Gáon Mordehaj
@Nessy: Ha valaki eredményesen magas pontszámmal felvételt nyer, akkor államilag támogatott felsőoktatási hallgatóvá válik. Ha szociálpolitikailag megfelel a kritériumnak akkor kollégiumi ellátást kap. Ha jól tanul ösztöndíjban részesül, sőt kedvező diákhitelhez juthat. És ha ez mind teljesül és egyetemistaként családot tervez, akkor a magyar államtól további 10 milliós támogatást kap. AZÉRT EZ JOBB MAGYAR NEMZETI ÉS FELSŐOKTATÁSI POLITIKA, MINT AMILYEN BOKROS LAJA IDEJÉN? Ugye?
Nessy
@Gáon Mordehaj: Egyetlen szépséghiba van, hogy évről évre csökken az államilag finanszírozott helyek száma! Bokros ellen népszavazás a havi hatezer forint miatt, most egy vak hang sincs a százezrekért! Megérdemeljük!
Gáon Mordehaj
@Nessy: Ja csökken! Az olyan szakokon (nagyon helyesen) amelyeknek semmiféle társadalmi és gazdasági haszna nincs. Ha valaki ilyen szakot óhajt az finanszírozza maga! Nem csökken a természettudományi és műszaki szakokon. Sőt! Miről beszélünk. Jaa! ezekhez valóban kitartóbb tanulás nagyobb szorgalom kell, mint a himi-humi diplomákhoz, amelyet az elmúlt évtizedekben tonna számra gyártottak.
Gáon Mordehaj
Informatikusokra, mérnökökre, orvosokra, vegyészekre tanárokra, biológusokra van szükség és nem média munkásokra, szociológusokra, irodalomtörténészekre, zeneesztétákra, színházkritikusokra, média és reklám menedzserekre!
Macskaszem
@Gáon Mordehaj: Kezdjük ott, hogy már a felvételinél sokkal rosszabb helyzetben van aki csóró, mert az iskolai nyelvoktatással képtelenség nyelvvizsga szintre eljutni.
Macskaszem
Az viszont nem igaz, hogy a szegénységből hét nemzedéken át juthat el egy család az átlagos színvonalig. Itt van mindjárt példának okádék orbán viktor. Na meg pénztáros lőrinc.
Gáon Mordehaj
@Macskaszem: Jártál te már egy középiskolai nyelvórán? Ahol a diákok a minimális követelményeknek sem tudnak, vagy nem akarnak megfelelni? A tanárok helyettük nem tudják megtanulni a szavakat, a fogalmakat. Miről beszélsz. Amiről beszélsz az hangulatkeltésnek ragyogó! Az idegen nyelvet nem az órán kell elsajátítani, hanem szorgalmasan otthon úton és útfélen. Nos ehhez bizony következetes szorgalom kell. Valamennyi gyermekemnek két középfokú nyelvvizsgája va és nem jártak külön tanárhoz. Nem akarásnak nyögés a vége!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: De, bizony, hogy abból. Az átlag gyarapodás nem jelenti, hogy közben nem nő a szegénység. Már el is mondtam, hogy miért. Ez megint arra példa, hogy magyaráztok kedvetek szerint egy adatot. Csodálkozom, hogy nem érted, vagy nem akarod érteni.
Ne a 30-as éveiben járó fideszes politikusokat vedd alapul, akik a versenyszférában egy percet sem töltöttek, de pár éves politikusi múlttal milliárdosok. Úgy vesznek sokadik, több százmilliós ingatlant, hogy a jövedelmük elvileg publikus. Gondolom ez is rendeben van, én vagyok megint irigy.
Hagyjuk. Ezzel a fajta elfogult szűk látással képtelenség vitatkozni.
Épp csak a tényeket hagyjátok figyelmen kívül, mindent kettős mércével mértek.
Nessy
@Gáon Mordehaj: Továbbá álomtitkárokra, szócséplőkre, ilyen, olyan megbízottakra, tanácsadókra!
Gáon Mordehaj
@Macskaszem: Aki csorgó, de tehetséges és szorgalmas az minden létező szociálpolitikai támogatást megkap, illetve elnyer.
Amit közreadsz az ballibsi demagógia. Olyan mint a "világ proletárjai egyesüljetek"
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: ma, 11:25; Lóf@szt! Elmész te a qrva anyádba, szarházi majom!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Akkor régen is minden gyerek buta volt és lusta, hogy senki nem tanulta meg az oroszt rendesen? Gondolom te nyelvórákon töltöd az időd, hogy mestere vagy a témának. Nekem két gyerekem is naponta ül nyelvórákon, az egyik most nyelvvizsgázott, készül a másodikra, sógornőm iskolai nyelvtanár... Az oktatáspolitika totál rendben, a gyerekek és a tanárok a seggfejek. Amit közreadsz, az az illibsi demagógia és propaganda. Olyan, mint a NER.
Továbbra sem értem, hogy fideszesként, orbánistaként miért komcsizol, ballibsizel folyton. Te közelebb állsz ezekhez a meghatározásokhoz, mint akiket illetsz vele. Itt még senki nem mondta, hogy nyalja a libsiket, Gyurcsányt, vagy bárkit annyira, mit te orbánt, a néhai MSZMP párttitkár fát, a KISZ titkárt, a Liberális Internacionálé alelnökét.
Ez tényleg mulatságos :)
Macskaszem
@Gáon Mordehaj: A klaviatúra mindent elbír, nekem nyolc gyerekem van, mindnek 16 diplomája, és 72 nyelvvizsgája van.
Kookas
@Gáon Mordehaj: nagyon nemzetes vagy szóval NÁRCISZ !!!
Gáon Mordehaj
@Macskaszem: Inkább hiszem azt, hogy gyermektelen vagy! különösen ilyen megjegyzés után! Mivel egy többgyermekes személy, ha csak nem idióta, akkor nem lehet ballibsi. Hacsak nem ávós, magyarellenes pereputtya okán az.
Gáon Mordehaj
@Eladott Ország: Kurva anyád csak neked lehet, mert csak az ilyenek tudnak olyan bugris idiótákat megelleni, mint amilyen a te ocsmány fajtád!
Gáon Mordehaj
Ne örvendezzél! Én nem Orbán seggét nyalom, hanem reálisan értékelem azt a politikai teljesítményt, amelyet 2010 óta felmutatott. ha ezt összevetem a bugris MSZP-sekkel és a judeo-liberális kártevőkkel, akkor egyértelműen a Fideszt illeti meg minden józan magyar állampolgár támogatása. Miért, szerinted a pápai bugris proli a judeo-bolsevik-bolgár némber arájával az alternatíva?
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: Ez nem a fidesz tanfolyam helye te szarházi! Eredj a hülyéid közé faszfej!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Annyi düh és indulat van benned, hogy valószínűleg attól vagy ilyen ostoba vak, aki nem lát, nem gondolkodik, csak nyeli a hazug propagandát, a közröhely tévé valótlan adatait. Nem, nem alternatíva Gyurcsány. De nekem az exkomcsi, exlibsi, felcsúti bugris suttyó sem alternatíva. És nem, nem azon múlik az ország bedöntése, kirablása, hogy ti kétmillióan látjátok-e, elismeritek-e. Van közel 8 millió ember, aki nem véletlen nem szavazott a rablóbandára. Mindig a többségre hivatkoztok, akkor ezen el kéne gondolkodni.
Málna
@Macskaszem: Ne beszéljetek már butaságot. A lányom 11-es, most nyelvvizsgázott, egyetlen fizetős különórát sem vett.
Gáon Mordehaj
@Eladott Ország: Persze, hogy nem Fidesz tanfolyam! Hanem baloldali bunkók és judeo-liberális gyökértelen kozmopoliták önámító. egymás vállát veregető véleménybuboréka.
Egy nemzetidegen kaszt, amelyet soha nem lehetett és lehet integrálni egy normális társadalomba.
Málna
@Nessy: 10:33
A családokat nem csak hitellel támogatják. A felsőoktatás még mindig ingyenes. Akinek pedig nincs munkahely a környékén, az emelje fel a seggét, és keressen magának távolabb állást. 30 éve új rendszer van, ideje lenne hozzászokni, hogy mi magunk felelünk a boldogulásunkért.
Ezzel a hozzállással pedig meg is érdemli, aki így járt.
Macskaszem
@Málna: Úgy mint Tiborcz meg Mészáros?
Málna
@Macskaszem: Nem tudom, mit jelent az "úgy", de ne gondold túl, letett a gyerekem egy nyelvvizsgát és kész.
Macskaszem
@Málna: Azt írtad, mi magunk felelünk a boldogulásunkért. Csak próbálom érzékeltetni, hogy pl Tiborcz meg Lölő nem igazán saját erőből...ugye érted.
Málna
@Macskaszem: Dehogynem. A jól helyezkedés is egyfajta módja a boldogulásnak.
advocat
@Málna: A felsőoktatás? Nálunk? Érdekes megállapítás, mert azért nem igazán az. Vagy az 1970-es adatokat idézi?
Aki Én
@Gáon Mordehaj: 13:00 Te súlyosan buta és aljas ember vagy, alaptalanul nagy önbizalommal :(
kereső
@Gáon Mordehaj: Olvaslak, és nem értek valamit. Hogyan lehetsz Te a fidess propagandistája, hiszen pártod és kormányod "zéró toleranciát " hirdetett az antiszemitizmussall szemben. Te meg egy folytában zsidózol.Ráadásul valami nagyon-nagyon régi módon judeo-bolsevikokat emlegetsz folyton. Nem mondták még Neked, hogy a zsidónak született Mária országában, egy kicsit visszás dolog ilyeneket hangoztatni?Szóval nem értem, na.
Málna
@advocat: Igen, nálunk. Bizonyos feltételekkel az állam finanszírozza a képzést.
Aki Én
@kereső: Érdemes megnézni az adatlapját. Ez az ember súlyos beteg. Mondjuk ez két mondatából felismerhető.

Foglalkozás: Kutató
Életkor: Nincs megadva
Lakóhely: Nincs megadva
Személyes honlap vagy blog: -
Kedvenc idézet, mottó: "A társadalmi béke záloga, ha az etnikum lefedi a nemzet fogalmát" (Zeev Jabotinsky) "Szabad ország az, ahol azt gondolom, amit akarok és azt mondom, amit gondoltam!"( Baruch SPINOZA /1657/)
Szeretem: Zeev Jabotinsky, Max Nordau, Moses Hess, Aharon DAVID GORDON, Teodor Herzl,
Nem szeretem: Soros György és bandáját. Az általa finanszírozott szervezeteket és sajtót.
Kedvenc témáim: Miért nem aliyáznak a magyarországi galut frusztrált zsidói?
Nessy
@Málna: Nos, az "ingyenes felsőoktatást" még anno a mi generációnk fizette hazánk jelen nagyjainak! A mi gyerekeink, unokáink fizetnek könyvekért, jegyzetekért, albérletért. Ha éppen bejutnak nem fizetős helyre! A kollégiumi hely kevés, és nem igazán nekik van fenntartva.
A munkaerő mobilitás működött, amikor voltak munkásszállók, utazási költség térítés stb. de most éppen az ukrán vendégmunkásoknak építünk szállót.
Azért gondolj bele, ha eladod a családi házat Mezőhegyesen 10-12 millióért, mit kapsz érte Győrben, Fehérváron. A fővárost ,már meg,sem említem. Ha viszont a család otthon marad a minimál ill. átlagbér talán elég egy albérletre, üzemi ebédre, ha van, és havi egyszeri hazautazásra! Aztán ki is fújt. A családi adótámogatás is csak bizonyos jövedelem felett jelenik meg valós támogatásként. A családi pótlék meg örök életű, már ami az összegét illeti!
Gáon Mordehaj
@Eladott Ország: Miről beszélsz ávós fattyú? Arról, hogy a kommunista bűnbandád a rendszerváltozás zűrzavarában szétlopta az országot? Arról, hogy a gazember apáitok és nagyapáitok által elkobzott magánvagyonokat és termőföldet nem kaphatták azok vissza, akiktől rongyéletű jöttment senkik elragadták?
Rendszerváltás idején az összes függetlenedik kommunista pártszolgálatost, ivadékaikkal együtt ki kellett volna telepíteni és három generáción keresztül kirekeszteni a közéletből, a gazdaságból, mindenhonnan!
CsipkeRózsa
@durbincs: A listádat jó volna, ha frissítenéd, sokan már elő sem fordulnak, őket ki lehetne hagynod, Papa49 sajnos már nem él, vannak, akiket kétszer is sorolsz.

Te is jól járnál, mindenki jól járna, rövidebb névsort kellene végig olvasnunk.
Málna
Hát kinek van kitalálva a kollégiumi hely? Tudom, kevés van belőle, rászorultsági alapon adják. A könyveket be lehet szerezni használtan, olcsóbban. Meg hát lehet ám egyetem mellett is munkát vállalni, nagyvárosokban ugye ez nem gond...:-)
Kifogáskeresésben nagyok vagytok, ti, az idősebb korosztály tagjai. Ha nincs támogatás, akkor nem is kell lépni, maradjon mindenki otthon, és várja a csodát? El lehet ám menni albérletbe is, egy család, ha dolgos, meg tudja oldani.
A családi adókedvezmény minden gyerekesnél megjelenik, aki dolgozik.
A családi pótlék meg jól van így, az emelésével a munkakerülőket támogatnánk.
CsipkeRózsa
@Gáon Mordehaj: Azt írod: ...termőföldet nem kaphatták azok vissza, akiktől rongyéletű jöttment senkik elragadták?"

A fideszben vannak a legnagyobb földtulajdonosok, minden lehetséges földet megszereztek maguknak. Orbán felesége legalább 50 nagy értékű földet birtokol, a család tagjai több drága kastélyt birtokolnak, általában az általunk elvégzett felújítás után.
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Melyik két mondatból te suttyó?
Érvek nélküli barom!
Talán ebből?
"Kedvenc témáim: Miért nem aliyáznak a magyarországi galut frusztrált zsidói? "
Igen! Ma van napnyugta utáni kezdettel a Jom HaAliyah / יום העלייה a zsidó bevándorlás, pontosabban visszatérés napja. Nagy ünnep Izraelben! Azt kell látnom, hogy a kommunista családi gyökérzetű liberális mezben tetszelgő zsidó újságírók a destruktív média legharsányabb szószólói. Mindent arrogáns módon bírálnak, uszítanak, dezinformálnak. Egész lényük a bomlasztásra és nem a társadalmi béke megteremtése, az erős, magát becsülő, történelmére büszke magyar nemzetállam konszolidációjára irányul ! Rothasztják az étert. Ha ezt tenné az izraeli balos (de mélyen nemzeti) újságírás, ha mocskolnák az izraeli zsidó nacionalistákat, azaz cionistákat. Ha gúnyolnák az Yisrael Beiteinu (Mi házunk Izrael) párt hazafijait, akkor az utcán vernék őket agyon! Ezek a destruktív kommunista családi hátterű. liberális zsidó újságírók, akik egymásra hivatkozva böfögik fel magukba a mocskosabbnál mocskosabb kormánykritikákat és okádják ki magukból a magyar és nemzetellenesség, a megosztás mérgét, ezeket valamennyit el kellene zavarni Izraelbe, hogy tanuljanak tisztességet és megtanulják tisztelni azt az uralkodó nemzeti szellemet, ami körülveszi őket. Mert itt a galutban teljesen eltorzult az értékrendjük. Nélkülöznek minden minimálisan is elvárható lojalitást.
Ti!
Meg kik vagytok ebben az anti-magyar, aljas médiabuborékban, akik konkrét bizonyítékok nélkül vádaskodtok, gyaláztok mindent, amit a magyar nemzeti kormány elért.
Itt pofáztok, hőbörögtök. vagy azért mert elveszítettétek kommunista múltatok privilégiumait vagy azért mert sikertelen irigy emberek vagytok.
Ti nem magyarok vagytok, hanem csupán országlakók, akik a magyar nemzeti gondolatot és érdekeket arrogánsan kigúnyoló kommunista családi hátterű liberális zsidó újságírók kutyáiként csaholtok. Ti nem ellenfelek vagytok, hanem ádáz ellenségek.
Azért tettem egy kis...
Gáon Mordehaj
Ti nem magyarok vagytok, hanem csupán országlakók, akik a magyar nemzeti gondolatot és érdekeket arrogánsan kigúnyoló kommunista családi hátterű liberális zsidó újságírók kutyáiként csaholtok. Ti nem ellenfelek vagytok, hanem ádáz ellenségek.
Azért tettem egy kis kitérőt ezen a portálon, hogy beleszagoljak abba a nemzetrontó bűzbe, amely belőletek árad!
A ti bandátokat demokratikus módszerekkel, de következetesen fel kell számolni, mert a társadalmi rothadás bacilusai vagytok!
Rockxy
millyen középosztály?
nincs is!
vannak a lölőjék, meg a mélyszegények.
aki csóró, az panaszkodik, aki panaszkodik, az csóró marad.
verőce21
Nemcsak a középosztály szegényedik, hanem a felső 5%-ot kivéve az egész társadalom az országban. Minden hónap 18-a körül eltűnnek a vásárlók az üzletekből. Ma már nem is rendelnek még az élelmiszerületek sem komoly tételeket, mert nem forog az áru.
Ezt eddig csak 25-e körül lehetett megfigyelni, de mindig tolódik a dátum előre a naptárban. Azt hiszem, elértük a határt, mert innen nincs hátrább. Hiszen 12-én a nyugdíjasok zöme is megkapja a pénzét, és néhány napig még tart a lendület, a vásárlóerő. Aztán vegetál az egész társadalom hó végéig. Ez elég szomorú kép.
verőce21
Régen szórakoztatott, hogy én hó végén csináltam mindig a nagybevásárlásokat, mert akkor nem volt tömeg az áruházakban, de ma már nem lehet ezt sem megtenni, mert 18-a után már csak nagyon szűk választékot rendelnek az üzletek is.
RonaGyuri
Nem csak hazugság, de tévedés is

a derék szerző nem csak az OECD tanulmányokat értette félre, de a hazai helyzetet is

Az index.hu szerzője azzal indított, hogy ő „a város talán legrosszabb szakközépiskolájába jártam,”! nem tudom, de a hatását nem igazán sikerült kihevernie. Ez persze nem fogja őt vissza abban, hogy az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet). két kutatási jelentését értelmezze sőt magyarázza.
Az okoskodásban van bőven megkérdőjelezendő: A szerintem legfontosabbak
A mondása a „mindenki a saját sorsának a kovácsa,” szlogenre alapvető és ön- valamint közveszélyes tévedés. Lévén úgy értelmezi, hogy: „Bárkiből bármi lehet, ha elég szorgalmas”! Ami lássuk be t6uéakdonképpen igaz, ha a nyalásban tudja hozni!
Ennél is jobban mellément, hogy „a társadalmi mobilitás lehetőségei beszűkültek, aki szegény családba születik, annak egyre nehezebb kitörnie a szegénységből. Nem a tehetség és a szorgalom vezet sikerre, hanem a családfő iskolázottsága”. Persze itt is igaz, hogy miben? Miben szorgalmas, miben tehetséges és miben „iskolázott”? Nos elnézve a hazai elitet a dolog nagyon már mutat.
silber13
@Aki Én: Én rövidebben mondanám: Ez az izé egy katasztrófálisan hülye elmezavarodott.
Gáon Mordehaj
@CsipkeRózsa: Láttad saját szemeddel, állításodat alátámasztó földhivatali tulajdoni lapokat? Vagy ez csak valamelyik kommunista családi hátterű aljas judeo-liberális, újlipótvárosi firkásztól olvastad? Pl a 444 vagy az Index trágyadomb lakóitól?
silber13
@Gáon Mordehaj: Prohászka Ottokárt idézném neked" Fékezzétek nyelveteket " És ha erre képtelen vagy, akor húzz el innen a zsidózó, gyűlölködő szövegeiddel egyetmben.
Gáon Mordehaj
@silber13: Nem értelmezhető! "Zsidózás!" Mi ez?
Gyűlölködés?
Megmutatom,hogy mi a gyűlölködés, te identítás zavarban szenvedő fővárosi fehérjehalmaz.
Ime: i.imgur.com/hxcnB.jpg
silber13
@Gáon Mordehaj: Maul halten! Egyébként ez a versezet saját gyártmány?:-)))) Bár érthető. Csak e kell olvasbóni a kommentjeidet! Perseape accidit ut utilitas cum homestate certet Ez jellemző rád.
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: tegnap, 16:22; Te elmebeteg idióta barom! Téged is lábbal kéne felakasztani te fasiszta rohadék, mint a Duchet vagy Szálasit ! Itt senki sem kommunistázik és zsidózik, húzzál el innen a qrva anyádba, te szarházi, fehérjehalmaz!
Az ávós fattyú megjegyzésedhez meg annyi megjegyzést tennék hozzá, hogy az apám öt évet húzott le
"málenkíj roboton" a Donyec szénmedencében.
Gáon Mordehaj
@silber13: A gyűlölködő idegen vérű Kerpel-Fronius Gábor üzente a lipóciai enklávéból, hogy a "magyarok agyhalottak". Azt mondta: mennyi rasszista ismerősöm van! Hát bizony az ilyen személyek, mint ez a KERPEL az antiszemitizmus generálói. Ha ránézek, bizony egyre több "rasszista lesz" de csak és kizárólag az ilyenek miatt!
Gáon Mordehaj
@Eladott Ország: "az apám öt évet húzott le"málenkíj roboton" a Donyec szénmedencében." Akkor köpjél egyet magasba és álljál alá. De tükör előtt egyszerűbben leköpheted a képmásodat, ha egyáltalán igaz amit itt előadsz. Ilyen előfordult egykoron, hiszen egyik megboldogult korábban munkaszolgálatos ismerősömet is elkapták az oroszok és őt is elvitték "málenkij robotra". Az amit előadtál nem teszi kétségessé, hogy egy korlátoltan belátóképes destruktív, magyar és nemzetellenes szerves molekula halmaz vagy!
Gáon Mordehaj
@silber13: Értelmezési nehézségeid lehetnek vagy a látásod nem kielégítő. A szövegeket a mellékletben, az ott látható három barom írta! Na látod ez a gyűlölködés!
silber13
@durbincs: kuss buzeráns templomfosztogató!:-)))
silber13
@durbincs: kuss buzeráns templomfosztogató!:-)))
silber13
@durbincs: kuss buzeráns templomfosztogató!:-)))
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Figyelj suttyó! Igazából nem kettő, hanem egy mondatból lejön, hogy egy súlyosan beteg, személyiségzavaros, egysíkú, a gyűlölködésbe beleőrült, fejlődni képtelen, ostoba kretén vagy. Túlragozhatnám, de felesleges. Előadod itt a nagy magyar, meg nemzeti kormány dumát, de olyan mélysötét vagy valójában, hogy nem látod azt sem, hogyan rabolják szét az országot. Veled ellentétben nekem ez nem tetszik, úgyhogy te hazaáruló műmagyar fasz, ne okoskodj nekem, mert magyarabb, nemzetibb vagyok, mint te valaha lehetsz. Nem attól vagy igaz magyar, hogy szüntelen betegesen zsidózol mindenkit agyatlanul, attól csak egy kisstílű, buta senki maradsz. Ennyi, se több, se kevesebb.
Aki Én
@Horizont: Valami ,,Rugacs" vagy mi a tököm volt hasonló vérszegény, de nagypofájú segg.
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Te papagáj ! Mit loptak? Láttad? Bizonyították?
Szebb lett Budapest? Biztonságosabb lett? Nagyobb lett az idegenforgalma?
Valljad be, hogy a ballibsik országlása idejéhez kötődik egzisztenciális biztonságod, amely a Fidesz idején lehanyatlott. Ez motivál, ezért vagy ennek a nemzetáruló hitvány kozmopolita kórusnak az egyik szóló énekese!
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Nem hallottalak ordibálni a 4 Metró lenyúlása kapcsán, a BKV kizsigerelése ügyében, a 7. kerületi bérházak elmutyizásakor. Hol voltál nagy szájú?
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Mikor hallottad, hogy istenítem a korábbi rablóbandát? Csak veled ellentétben nem a múltban élek, hanem a mában, és nem tetszik, hogy ma ezer milliárdokat lopnak. Hogy te buta és vak vagy ezt látni, azt leszarom.
Anyám és családja az 50-es évek elején a Hortobágyra volt kitelepítve, miután elvették mindenüket. Na, pont ennyire kedvelem a bolsikat. Úgyhogy te nekem le bolsizzál, mert fingod nincs semmiről.
A fidesz-kdnp-ben több bolsi, komcsi, zsidó, roma... van, mint az ellenzékben összesen.
Mondom, hogy buta vagy és egysíkú, és hozzá érdemtelenül nagy pofájú.
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ...még annyi, hogy a 4-es metró lenyúlásban a fidesz is gazdagon benne van. Szerinted miért nem lett nyilvános a teljes jelentés. Ugyanakkor szerettek az OLAF-ra hivatkozni, de amikor a nemzeti-vej rablását tárta fel, akkor hirtelen hiteltelen zsidóbérencek lettek. Beszarás, hogy mennyire nem használjátok az agyatokat, hihetetlen milyen mértékben hazudjátok el a tényeket, amik a napnál is világosabbak. Álkeresztény lelketek rajta.
kereső
A "vita" nagyon mellé ment. A cikk -a kutatás értelmezése- egyáltalán nem erről szól. Szó nincs benne átlag vagyongyarapodásról- hanem arról, hogy a 2008 -as válságot követően a vagyonok -és a vagyonok növekedése koncetrálódik a felső /legfelsőbb decilisben ,és ez hogyan befolyásolja a társadalmi mobilitást. Ennek kapcsán külön foglakozik a középosztály helyzetével- amit nemes egyszerűséggel a medián jövedelem alapján határoz meg.
Nem is túlságosan foglakozik a cikk a vagyonnal, a jövedelmekkel- hanem inkább arra helyezi a hangsúlyt, hogy a jövedelemi /vagyoni egyenlőtlenségek következtében mennyire beszűkül a mozgástere- a társdalmi felemelkedéés lehetősége a középosztály-és különösen az alsóbb középosztály számára. Érintőlegesen emliti a középosztályhoz nem tartozók- azaz a medián jövedelemnél kevesebbel rendelkezőknél a lehetőségek csökkenésének növekedését. Szóval ezzel kéne foglalkozni- hogyan jelenik meg mindez itthon. Ezek tényszerű eredmények- és bár a magyar viszonyokra nem tér ki külön- csak annyiban, hogy a medián jövedelmek alapján a társadalom 67%-a tartozik a középosztályba, de arról szó nincsen, hogy ebből mennyi az alsó középosztályba tartozó- akiket egy váratlan esemény/ betegség,halál máris a szegények közé ejt. Megérne egy misét- bár aki figyeli az ez irányú hazai (egyre kevesebb!!!)felméréseket , és érzékeli a saját helyzetének a változását azt nagy meglepetés nem érné.Na a cikk. kb ezzel foglakozik.
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: ma, 08:55; Magyarország egy szuverén ország, ahol a kormány akkor lopja meg a saját nemzetét, amikor akarja. Az Európai Ügyészség a tervek szerint 2021-től lépne működésbe, a feladata pedig az uniós források elosztásával kapcsolatos visszaélések, valamint áfaügyek vizsgálata lesz. Magyarul az uniós támogatások szétlopásával – lásd Elios ügy – foglalkozna. Hogy miért is nem támogatja ezt a magyar kormány? Trócsányi szerint azért, mert egy ilyen intézmény létrehozása szembemegy a nemzetek Európájáról szóló állásponttal. Hogy ezt mégis miből szűrte le, az számomra kérdéses. Mitől lesz kevésbé nemzeti az az Európa, ahol kivizsgálják a nemzetközi korrupciós ügyeket? Attól, hogy mondjuk Tiborcz István börtönbe kerül – mert elcsalt több milliárd forint EU-s vagyont – én nem leszek kevésbé magyar, vagy kevésbé nemzeti. Ennek az égvilágon semmi köze nincs az egészhez. Meg is értem, hogy Trócsányi miért olyan elégedett az OLAF-fal, hisz pontosan tudják, hogy ha fel is fedezik a több milliárdos EU támogatások elcsalását – mint ahogy meg is tették -, akkor sem tehetnek semmit, azon kívül, hogy arra felhívják a magyar hatóságok figyelmét. A hazai igazságszolgáltatás hatékonysága ugyanis egyenlő a nullával. Mindenki tud Rogán, Matolcsy, Farkas Flórián, Semjén és Lázár ügyeiről, mégis mindannyian a mai napig a magyar kormánykörök szerves részét képezik.
A magyar kormány szétlopja az uniós támogatásokat, ha pedig ezt számon kéri rajtuk valaki, az rohadjon is meg. Mi köze van ugyanis ahhoz az EU-nak, hogy a magyar kormány a saját népét lopja meg? Ne szóljanak bele a mi ügyeinkbe. Magyarország egy szuverén ország, ahol a kormány akkor lopja meg a saját nemzetét, amikor csak akarja. A pénzük ugyan kell, de hogy még azt is vizsgálják, hogy milyen faliszőnyeget vett belőle Matolcsy György, na az felháborító.
www.youtube.com/watch?v=o-dKbOK9bO4
Gáon Mordehaj
@Eladott Ország: Egy magát becsülő nemzet igazságszolgáltatását nem adja mások kezébe, mert ez szuverenitás teljes felszámolása.
Ahogy egy normális ember családi dolgait nem bízza a ház közös képviselőjére vagy a szomszédjára, úgy egy önálló nemzet sem bízza belső dolgait idegenekre. Különösen akkor nem, amikor ezzel kapcsolatosan több évszázados rossz tapasztalata van. Magyarországon az antagonisztikus társadalmi megosztottságnak részben etnikai, eredetközösségbeli, részben szocializációs hátterű magyarázata van. Az esetek többségénél egy-egy személynél, csoportnál a családgenealógiai.etnikai, szocializációs háttér meghatározó jelentőséggel mindent felül ír, még a józanságot is!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ..egészen döbbenetes, ahogy figyelmen kívül hagyod a hazai korrupciót.
kereső
@Gáon Mordehaj: Az Európai Ügyészség létrehozására vonatkozó megerősített együttműködésben részt vevő tagállamok június 8-án megállapodtak az Ügyészség működésének és szerepének részleteit meghatározó jogszabályról.

Az Európai Ügyészség bizonyos feltételek mellett jogosult lesz a nyomozások és vádhatósági eljárások lefolytatására uniós csalások és az Unió pénzügyi érdekeit sértő egyéb bűncselekmények esetében. Az uniós csalások elleni küzdelem érdekében az Európai Ügyészség egyesíteni fogja az európai és a nemzeti szintű bűnüldözési erőfeszítéseket.

Ahogyan ma is működik az együttműködés az adóhivatalok között- a határon átnyúló csalások ügyében, az Europollal a köztörvényes bűncselekmények ügyében. És egyik sem sérti az ország szuverenitását. És nem az igazságszolgáltatás átadásáról van szó,légy szives ne mondj ilyeneket, mert ez egyszerűen nem igaz. Egy haszna mindenképpen lenne- nem lenne köpködni való egyik oldalról sem. Sem 4-es, sem 3-as metró ügyében. Sem az olaf által feltárt egyéb csalások estében- ténylegesen, az egyes országok mindenkori hatalmától teljesen függetlenül működne, és csak is kizárólag az eu-s pénzek felhasználásánál lenne szankcionális, büntetés alá vonó jellege. Ez nem csorbitja, hanem még inkább erősiti is az egyes nemzetek igazságszolgáltatását.
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: ma, 09:55; Akkor menjetek Ázsiába a kipcsakokhoz, a bűnöző rohadt cigányoddal és tróger bandájával együtt, de Magyarország az EU tagja és marad is. A közösség nem "a la carte", hogy azt tartjuk csak be, ami nekünk tetszik, a többi meg le van szarva! Azt nem a fidesz dönti el hogy az EU tagjai legyünk vagy ne, erről a magyar nép döntött. Ha nektek nem tetszik takarodjatok az országból vagy a börtönben, ahová valók vagytok! Az EU egy közösség, amelynek vannak szabályai és nem azért van, hogy néhány mocskos tróger/politikai prostituált meggazdagodjon rajta! Te meg egy szellemi toprongy vagy! Mit gondolsz te szarházi/elmebeteg meddig fogjuk ezt tűrni?! Lófaszjankó!
kereső
@Aki Én: És egészen döbbenetes társadalom képe van. Van egyáltalán olyan ma Magyarországon, hogy elmondhatja magáról- már pedig ő echte, szintiszta magyar?Komolyan megáll az eszem. Hiszen már az Árpád-háziak is keveredtek.
Aki Én
@kereső: Ők nem szeretnének ilyen hivatalt, mert akkor nehezebb lesz elsumákolni a milliárdos korrupciókat. Az OLAf-ra is csak akkor és addig hivatkoznak, amíg másokat érint, amint a fidesz kerülne képbe 4-es metró kapcsán, vagy a nemzeti-vej kapcsán, leáll a nyilvánosság bevonása és az OLAF egy magyarellenes meg zsidó, belügyeinkbe beavatkozó, választásainkat befolyásoló szervezet. Ezt csak az ilyen buta, egysíkú alakok nem akarják látni.
Aki Én
@kereső: Komolyan gondolom, hogy ez egy beteg ember. Nem lehet könnyű neki.
Jozefina
Végig olvasva a cikket elég lesúlytónak tűnik!!! Viszont szerintem hihető!!! Jobban mint a kormány hazugságai!!!??
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Nincs rá tételes bizonyíték. A mende-monda, a jól szervezett karraktergyilkosság pedig nem az!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Aki ezt tagadja, azzal tényleg kár foglalkozni, mert nem mondható sem értelmes, sem logikus, sem intelligens embernek.
Teljesen normális például, hogy 30-as fideszes politikusok, akik egy percet nem töltöttek el a versenyszférában, a jövedelmük publikus..., százmilliós ingatlanokat vesznek. Vagy, hogy egy 2010-ben csőd szélén álló gázszerelő (nyilvánosak a cégadatok), egy év alatt 100 milliárddal növeli vagyonát (kizárólag közpénzes megbízásokkal), aki nem mellesleg a kormányfő haverja. De sorolhatnánk az egyértelmű korrupciós ügyeket, az Eliostól a Questoron át a végtelenségig. Borkai ügye is csak hazugság, mi? A fia is csak puszta emberbaráti szeretetből kap milliókat havonta munka nélkül, nem pedig valami visszacsorgatás lehet.
Tudom, tudom, ez mind libsi irigység :)
Jesszus ember, te vagy ennyire buta, vagy másokat nézel annak?
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Tudod! Engem ez a rész nem érdekel!
Nem érdekel az egyéni vagyonosodás, mert ez általános jelenség lsesz addig, ameddig a politika megélhetést is jelent.
Engem összességében az egész ország gazdasági, pénzügyi családpolitikája magyarságpolitikája érdekel. Ha ez sikeresebb, mint az előző kormányzatoké, akkor e mellett teszem le a voksomat. Ezt hívják politikai realitásnak.
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ..szerinted. Szerintem viszont ostobaságnak. Amikor egy kormány minden idők legkorruptabbja, súlyos milliárdokat lopnak a nemzetüktől (na, ettől nemzeti), uszítanak különböző társadalmi csoportok ellen, mutatóink (nem a köztévés) a béka segge alatt, szinte mindenben sereghajtók vagyunk... akkor az mitől nemzeti, mitől becsületes, miért nem érdekel téged, tisztavérű nagymagyart?
Hagyd, költői volt.
verőce21
@Gáon Mordehaj: Igazán jót mulatok azon, hogy megtaláltak téged a főállású kormányellenes hőzöngők!
Azért..., mert minden megállapításod igaz, de ezt nem kell ide beírni, mert ők erre ugranak, és ennek az ellenkezőjére vannak kihegyezve. Ezek kommunisták, már '19-es őseik vannak, és nem tudtak kitörni a szegénységből, vagy az alsó középosztálybeli kasztjukból, képességük hiányossága miatt. És kell nekik egy fórum, ahol kiereszthetik a gőzt, mint egyféle Hyde-parkban. Meggyőzni úgy sem fogod őket soha, inkább hecceld őket, hadd ugorjanak! Több jó megállapításod közül tetszett: "...a ballibsik országlása idejéhez kötődik egzisztenciális biztonságod, amely a Fidesz idején lehanyatlott. Ez motivál, ezért vagy ennek a nemzetáruló hitvány kozmopolita kórusnak az egyik szóló énekese!" - zseniális meglátás!
Ezek a lipsik (liberális posztkommunisták selejtes ivadékai), csak az élhetetlenek társadalmában boldogult, mert képességhiányosakra csak ott volt szükség. Versenyhelyzetben már egyikük sem állja meg a helyét. Ezek vásárolják a gyerekeiknek a büfé-ruhatár szakos diplomákat. Hagyni kell őket itt óbégatni főműsoridőben, úgyis csak egymást olvassák itt mind a 36-an!
kokopelli
@Aki Én: A lopás és a rablás nem érdekli az illibsiket! Ezzel le van zárva a vita! (;-))
Aki Én
@verőce IQ 21: Már megint csak a fideszesek komcsi múltját hagyod figyelmen kívül ostoba, okoskodó írásodban, úgyhogy te egy komcsi ivadék vagy szintén, ezért értitek meg egymást ilyen jól :)
Versenyhelyzetről beszélsz te, aki a fideszes versenygyilkosokat pártolja? Egész pontosan melyik fideszes nyert bármit versenyhelyzetben?
Buta fidesz csicska vagy, ezért nem tartozol a 8 millió nálad okosabbak közé, akik érthető okoknál fogva nem szavaztak a fideszre.
Arról pedig egy pszichológus tudna hosszasan mesélni, hogy miért jársz ide a ,,36" közé magadat büntetni.
Valószínűleg sehol nem fogadnak szívesen :)
verőce21
@Aki Én: (12:32) Engem a humorom miatt mindenütt szívesen fogadnak!
Pontosan magadról beszélsz fenti írásodban! A buta, okoskodó, mások szellemi szintjét mindig megkérdőjelező egyéneket, mint te vagy, tényleg nem látják sehol szívesen! Magadból indulsz ki, tehetségtelen Kretén!
kokopelli
@Aki Én: Itt vallotta be,hogy két trafikot vett!! Valamivel meg kell hálálnia a "hatalomnak"!
Aki Én
@verőce21: Az öndicséret büdös. Amikor te mondasz ilyet a közismert éleslátásoddal, az nekem dicséret.
Azok az emberek, akik nem látnak az orruknál tovább, akik jól megtanulták a fideszes leckét, vagyis mindenki libsi, komcsi, hazaáruló, aki kritizálni meri őket, nem szerintem buták, hanem 8 millió magyar szerint.
Vágod, lúzer?
Látom boldog vagy, mikor hasonszőrű barmot találsz magadnak :)
Aki Én
@kokopelli: A nagy vállalkozó? Közismerten nagy utálatnak örvend.
Gáon Mordehaj
@verőce21: Vedd úgy, hogy 100 lájkot adtam! Persze, hogy azért kalandoztam ide, hogy hergeljem őket, olyan stílusban, amelyről ez a kozmopolita gyökértelen entitás, "amely zsidónak hitvány, magyar sem soha sem lesz" (ahogy ezt dr. Dénes Béla orvosújságíró a (POALE CION) azaz héberből fordítva magyarul CION MUNKÁSAI nevű magyarországi cionista szervezet egyik vezetője mondta, akit rokonom börtöntársaként az ÁVON a kommunista zsidók szinte agyonvertek. Nem kímélve egyik béna lábát sem! Tehát ebben a stílusban szólok hozzájuk, és ostoba csahos lóvá tett "goj" csicskáihoz. Ez a magyarországi destruktív, judeo-liberális média, egymással összekapaszkodva mindent megtesz, mindent elkövet, hogy hangulatában, dinamikájában aláásson minden olyan nemzeti törekvést, amely a magyarság erősödését, öntudatának helyreállítását célozza. Arrogáns, kivagyi, gúnyolódó, dezinformáló és uszító, valamint megosztó! Abból él és azért létezik, hogy romboljon. Ezek számára a lojalitás ismeretlen fogalom. Pedig annak idején 1867. november 25-én nem ilyen ígéretekkel indult a történet, amelyben az első pofont ezektől 1919-ben kapta a magyarság, majd most 100 év elmúltával ugyan ilyen pofont fog kapni Budapesten az akkori gyalázatos elődök 21. századi liberálissá átvedlett ükunokáitól. Hiszem azt, hogy ez a pofon az utolsó lesz és a magyar sorsközösséget a kijózanodásra és az összefogásra fogja ösztönözni. Mert bizony mondom, ellenségeink határainkon belül vannak. Itt a közelünkben.
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ...júúúúj, ez csodálatos volt. Egy pszichológus ebből ledoktorálhatna. Tehát vannak a magyarok, meg a zsidónak is hitványak. Fekete-fehér. Te tényleg belebetegedtél ebbe a témába. A stílusod meg parádés :)
Hát, jobbulást, ha még egyáltalán van remény...
Te tipikusan az a beteg fajta vagy, aki gondolkodás nélkül kiirtana neki nem tetsző társadalmi csoportokat, ha lenne elég támogatottsága és mersze.
Újra megkérdezném, hogy ezen az alapon miitől vagy fideszes, de igazából te sem tudod. Talán azért, mert az ő hazug gyűlölködésük az jelenleg, mely legközelebb áll beteg lelkedhez.
verőce21
@Aki Én: (13:07) A buta ismét csak te vagy amikor 8 millió magyar véleményét kisajátítod! Ez a hiteltelen, ostoba gőg megnyilvánulása, amit már a nicknevedben is kifejezel. Kisstílű, hiteltelen pöcs vagy.
Annyiban helyesbíteném a mondókádat is..., nem libsik vagytok, hanem lipsik! Kunbélák és Szamuelyk örökösei...
CsipkeRózsa
@verőce21: Eddig nem mondtad, hogy van humorod.
Aki Én
@verőce21: ... mondja ezt a ,,kisherceg" Tényleg van humorod :)
Miért akarsz butábbnak látszani, mint amilyen vagy, a tényközlés mióta kisajátítás?
Sokadszor kérdezem tőled, hátha felnőttél a feladathoz.
Mitől lipsi, komcsi, hazaáruló az, aki a kormányt kritizálja, aki nem ért egyet a korrupcióval? És akkor miért nem zavar titeket orbánék múltja, bolsi tempója?
Okozz csalódást, válaszolj a kérdésemre.
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: basszus...,sokat firkálsz és keveset mondasz! azt hittem,hogy a durbilinyósnál és a reagens tibinél nincs lejjebb...
a magadról föltételezett tudásod és tapasztalatod, miért pont itt terjeszted?
...persze a te dógod.
kokopelli
@Aki Én: ..én beszélgettem ismerőseim révén fiatalokkal,akik megszerezték a "nyelvvizsga" papírját!
Szomorú volt a "játék",pedig nem az ország 50-60 kül. dialektusaiból választottam,hanem megmaradtam
a "tankönyves" nyelvnél!Mindíg az volt az utolsó érvjük,hogy úgysem lesz rá szükségem,kivéve ha éppen
oda utazom!
csak úgy....
@Horizont: túl szépen mondtad,szerintem seggfej.
csak úgy....
azért az lassan több mint föltünö,hogy a miniszterelnök elvtársúr,hobbijába (fölöslegesen) toszott pénzeket , senki sem említi ! ...gondolom,hogy benyaltátok a foci nagyhatalom szöveget is és azt sem tudod,hogy az "öcsi" ,mint Purczeld Ferenc született...,már a komcsik "javíttattak " vele a böcsületes nevén,ha a származása is kiderülne,abból katasztrófa lenne?
Gáon Mordehaj
@CsipkeRózsa: Pontosan ezt nagyon jól tudom! Ezért a hitványabbja is itt tanyázik! Erről készítettem évekkel ezelött ezt a vizualizált kritikát!
i.imgur.com/0dALDOk.jpg
Amúgy köszönöm az anyagot!
Gáon Mordehaj
@CsipkeRózsa: Tíz évvel ezelött 150 ezerre becsültem, amelyet határozottan vitattak, holott erről már akkor meg voltam győződve. Több ismerősöm tőlem tudta meg, hogy felmenői között zsidók vannak. Voltak, akik megsértődtek, majd később halkan elnézést kértek. Bárkiről, akit érint meg tudom állapítani, még a genealógiai szintet is általában meg tudom határozni. Hogy lehetséges ez? Ruach HaKodesh!
csak úgy....
@Gáon Mordehaj: te a propelleren szeretnéd eladni magad,mint politikai és származástani elemzö? én csináltattam magamnak egy genetikai származási tesztet ,már csak kíváncsiságból! nakad is van hasonló ,vagy csak öntöd ránk az öntudatod,mint egy 1/2 nótás kisztitkár!?
Csizmás Kond
@csak úgy...: ma magyarország zsidóságának több mint fele elbukna a genetikai vizsgálaton...szerintem még több de nem akartam túlozni.
cikicakk55
@Gáon Mordehaj: tegnap 16:22

"Rendszerváltás idején az összes függetlenedik kommunista pártszolgálatost, ivadékaikkal együtt ki kellett volna telepíteni és három generáción keresztül kirekeszteni a közéletből, a gazdaságból, mindenhonnan!"
Amennyiben ezt megcsinálták volna a rendszerváltáskor,most Orbán nem miniszterelnök lenne,hanem vályogvető Felcsúton. Az apja nem bánya tulajdonos lenne,hanem vándorcigány. Ugyan így a jelenlegi parlament Fideszes többsége szintén börtönbe került volna 1989-1990-ben A legtöbb komcsi,párttitkár,pártvezető,Kisz titkár a Fideszben van. Igen,Antall József is rendesen elbaltázta,mert elkótyavetyélte a jelenlegi nyugdíjasok által felépített jól működő mezőgazdasággal és iparral rendelkező országot.Fillérekért adták el a földeket,gyárakat,cégeket. Akiket nem adtak el,azok tönkre mentek,mert nem volt vevő az általuk gyártott dolgokra.nem azt írom,hogy Kádár ártatlan volt.Én 1955-ben születtem,így Kádárnak csak az emberséges oldalát láttam.Előtte mit tett,azt nem tudom a mai napig sem,mert attól függ ki mondja. Az biztos,hogy milliárdos egy politikus sem volt.A középosztály egy nagyon széles réteg volt.Felső 10.000-ről beszéltek,csak,de ők sem voltak milliárdosok. Orbánod a dícső vezéred követi el a legtöbb bűnt a magyar nép ellen.
csak úgy....
@Csizmás Kond: figyusz cirmi,ott nem lehet csalni! ezt meg,hogy gondolod,hogy elbukna?
nem úgy akartad mondani,hogy kiderülhetne rólad is meg sokakról, mint a szögedi csanádru,hogy nem tiszta fajú áriás .
csak úgy....
@Csizmás Kond: szerintem te meg a @durbincs: ,legalább 50% ban zsidó...,sött !
de nem az a lényeg cirmi,hogy mit gondosz magadról ! nyervákolás elött kutasd az eredeted, tudom nagy a pofám mióta kiderült rólam,hogy 97% germán vagyok. :)
te mi vagy cirmim von futrinka utca?
Csizmás Kond
@csak úgy...: a nyolcvanas években egy visszaigénylési eljárás miatt vissza kellett lapozni a dédapámig, ugyanis még az ő nevén volt a telek, viszont az iratokat csak levéltárból lehetett előkaparni amiért elég szép összeget kértek...szóval ott találtam egy ismerősre és aki a régi szép emlékekre hivatkozva visszakutakodott az 1760.as évekig ...és képzeld az ük-ük-ükapámat is ugyanígy hívtál mint most engem.
verőce21
@Aki Én: Milyen 8 millió kormányt ellenzőről beszélsz ebben az országban? Ez valamilyen lipsi matematika?
Ilyen gyenge képességekkel ne csodálkozz, ha a lecsúszó középosztályhoz tartozol!
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor gratulálok ,hogy már a nagy-nagy-nagy papi is csizmás vót !
anyai ágon,hogy nézöl ki? mert az is köll ám a pedigréhez...
verőce21
@csak úgy...: Aztán miért van neked szükséged az árja vérvonalra? Újjászervezik az SS-t Németországban?

@csak húgy...: - ra nem hiszem, hogy szükségük van!
Csizmás Kond
@csak úgy...: ..szerintem ismét nem értettél semmit...
Eladott Ország
@Gáon Mordehaj: tegnap, 07:20;Te ki a f@sznak képzeled magad a nemzetnek te elmebeteg náci szarházi, hogy kioktatsz mindenkit?! Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes náci gerinctelen patkány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.