Ferencváros polgármestere szerint szokatlan, hogy egy alig pár hónapos, külföldi szervezet kevebb mint egy hónap alatt megkapta az engedélyeket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gáon Mordehaj
Ez megint hangulatkeltés!
Miért ne lehetne egy baráti NATO tagállamnak és Magyarországon élő török állampolgárainak egy magániskolája a magyar fővárosban? Baranyi! Kinek akar megfelelni? A SOROS-féle CEU nem csípi Baranyi szemét? Csak a török? Ugyan Baranyi üljön le és örüljön, hogy megválasztották!
Gáon Mordehaj
KÉRDÉS!
Ez a BARANYI Krisztina nem Baranyi Máriának a lánya, aki korábban a HORN titkárságot vezette, majd rossz emlékű bajorországi főkonzul volt, majd Márky Zaj titkárságát vezette vagy vezeti, mint ős szocialista fosszília?
Nyírfa
Kriszta, nagyszerű ember vagy, becsületes, tiszta fejű és szívű!
Eriksson
A kampányban utcát takarított Baranyi, hogy tisztább, élhetőbb legyen a kerülete. Azzal mi a helyzet? Mindenhol csili-vili?
Eriksson
Vajon melyik bizottság feladata az ilyen anomáliák kivizsgálása? Mert állítólag egyetlenegybe se jutott neki hely.
Szegény Kriszta. Ezentúl sehol nem fogja tudni bejelenteni esetleges panaszait.
Eriksson
Most nézem a nap hírét Krug Emiliával, ahol Grétzy Zsolt kérdésre megnyugtatott mindenkit, hogy Baranyi fog kapni bizottsági tagságot a közgyűlésben. Honnan tudja ilyen biztosra? Ő fogja intézni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.