Rambo-kések, Munkácsy-festmény, Andy Vajna máig szivarszagú autója – ilyen értéktárgyakra lehet licitálni december elején egy nagyszabású aukción, ahol a januárban elhunyt filmproducer-kormánybiztos életének, munkájának személyes relikviái is kalapács alá kerülnek. Ezt az özvegye, Vajna Tímea jelentette be a Tv2-n, közben többször sírva fakadt, és arra utalt, hogy nem akarja sajnáltatni magát, de senkinek nem kívánja, amit vele csináltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mindjárt sírva röhögök. Nem elég, hogy eltüntette az eredeti végrendeletet, hogy őrá szálljon az egész vagyon, most rinyál, mert azért mégse kéne minden, pláne nem azok a cuccok, amik a férjére emlékeztetik. Istenverte ribanc, rázza a rongyot, nagyzol, dicsekszik, aztán csodálkozik ha beszólogatnak neki.
volvós
Jobb is, hogy eltakarodik az USÁ-ba ott folytathatja ( amíg engedik ) a ringyó
életmódját, itt már nem jegyzik a prostit a 4-es úti buszmegállóben...
Akkor törődött volna a " férjével " amíg betegen otthon volt és nem a kigyúrt
fiatal pasikkal hancúrozott a francia ágyon. Gerinctelen szutyok qrwa és kész !
Dr plágium
Nem tudom sajnálni. Csak azt művelték vele amit ő is másokkal. Remélem a jósnőt is viszi magával (mint a nyaralásra) tetemes összegért.
Clavigo
Ez a lófejű némber még Bunkó Évánál is fárasztóbb..
nezelodo
Alighanem rajta verik el a port, amiért a mi zseniális naaagy emberünkből néhány profi kapitalista húzással hülyét csinált az Endy. Most meg már hiába jönnek az ügyvédek, csak a piti bosszút tudták elintézni, oszt' jónapot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.