Baranyi Krisztina, Soproni Tamás és a DK kivételével megszavazta a fővárosi közgyűlés Tarlós István dupla végkielégítését. Mint arról beszámoltunk, az ötlet Karácsony Gergelyé volt. Törvény szerint három havi bérnek megfelelő végkielégítés járt volna Tarlós István leköszönő főpolgármesternek...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
Az öt főpolgármester helyettes mennyit is visz haza havonta? Nem a lelépésért fizetik őket, pedig Budapest többre menne azzal, ha eltűnnének!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Esetleg kaphatott volna egy új megafont is..Hasznát vehette volna,,mikor Orbánnak osztja az észt ,mint tanácsadó (?).
reagens
Az öt főpolgármester helyettes mennyit is visz haza havonta? Nem a lelépésért fizetik őket, pedig Budapest többre menne azzal, ha eltűnnének!
justhpeter
A legkisebb mozgásterű, de egyetlen úriember volt ebben a fideSS-kdnp csürhében.
Macskaszem
Ez a dupla végkielégítés abszolút érthetetlen. Ha Karácsony így folytatja, (pitizés Tarlósnak, 5 helyettes) ő is megy a levesbe.
Béla333
Szimbolikus dolog: a Fidesz és a Karácsony féle ellenzék a választók felé azt mutatja, hogy ők mennyire elítélik a másik fél korrupcióját, város rombolását, hazudozásait, a választók semmibe vételét, de amikor elül a csatazaj, akkor közpénzből egymást jutalmazzák.
Ahogy Karácsony Zuglóban sunnyogva eltűrte a Fidesz-MSZP parkolási mutyikat és egyéb disznóságokat, hogy aztán az MSZP színeiben szálljon harcba a Fidesz korrupciója ellen. (mi is van a 3-as metró kocsik felújítása ügyében belengetett feljelentéssel? Ja semmi?!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.