Méltatlan lenne mindaddig, amíg az új fővárosi vezetés nem talál méltó helyet Szent István szobrának, mondja Cser-Palkovics András.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huha, cser-palkovics, te nagyon hulye vagy! Miota feltetele egy szaros szobor felallitasa egy hagyomanyos nyari unnep megunneplesehez? Karacsony kulonben is megmondta: fa, vagy zold terulet nem lehet kevesebb egy szobor vagy egy epulet, letesitmeny miatt sem.
Fel lesz az a buzi 617. Szent Istvan szobor allitva, csak nem ott es nem ugy, ahogy azt a fideszesek elkepzeltek. Mert hobgy a helykivalasztassal valakik nagyon helyzetbe lehettek hozva, az tuti. Nagy a Szent Istvan park, van egy csomo szep helye - majd csak talalnak ennek majdnem heil hitlert mutato szobornak valami (eldugott) helyet. Borzalmasan nez ki, mint minden, amit ez a kulturkor rendel meg es probal meg rasozni a budapestiekre, az emberekre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@durbincs: @Gáon Mordehaj: Zsák a foltját :) Szépen megértitek egymást, ez nem is csoda.
De a témánál maradva, mielőtt mindenki zsidó lesz, aki nem ért egyet veletek, VAN SZENT ISTVÁN SZOBOR BUDAPESTEN!
SŐT, ITT IS LESZ!
További értékes tartalmas szórakozást, ahogy eddig is :) Titeket egymásnak teremtett az ég.
Gáon Mordehaj
Budapest dolgában csak olyanoknak szabadna figyelembe vehető véleményt nyílvánítani, akik bizonyíthatóan legalább 4, azaz négy generáció óta töretlenül a főváros lakói! Az ilyen személyeknek egész más az értékrendje és a történelmi erkölcsi felelőssége városával kapcsolatban. Egy ország fővárosának sorsát híg tudatú jöttmentekre bízni felelőtlenség, mi több történelmi öngyilkosság!
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Nem érted a lényeget!
A magyar fővárosban egy becsületes vallásos ortodox zsidó családja, közössége galuti múltját látja, amelyet meg akar őrizni és történelmi értékek alapján gyarapítani és békességben élni. Mert, ahogy Jeremiás könyve 29. fejezet 7. pontjánál olvasható
"וְדִרְשׁוּ אֶת-שְׁלוֹם הָעִיר, אֲשֶׁר הִגְלֵיתִי אֶתְכֶם שָׁמָּה, וְהִתְפַּלְלוּ בַעֲדָהּ, אֶל-יְהוָה: כִּי בִשְׁלוֹמָהּ, יִהְיֶה לָכֶם שָׁלוֹם. "
Ez fonetikusan héber nyelven így hangzik: (Askenázi) "V’Dirsu Esz Solajm hoir aser higlészi eszhem somo vöhiszpállu báádo el - Adonaj ki bislajmo jihje lohem solajm". (szefárd) V'darsu et salom hair aser higleti etchem sama v'hitpallelu baado el - Adonaj ki beslomo jihijelachem salom." Vagyis magyarul: "És keressétek azon város békéjét, ahova számkivettettelek és imádkozzatok érte az Örökkévalóhoz; mert az ő békéjében lesz számotokra is béke.
VISZONT ezzel szemben egy kommunista hátterű szekularizált zsidó azt lesi, hogy tudna minél több borsot törni a nemzeti oldal orra alá. Hogy lehet minél jobban megalázni saját történelmével a magyart. Majd hogy lehet olyan pozíciókat megragadni,ahol a legtöbb pénzt le lehet nyúlni (lásd 4. METRÓ, BKV)
Az a gond, hogy ti felületes demagóg ballibsik nem érzitek a megfogalmazás finomságait, mondanivalóját és e mondanivaló célját. Ti galád módon olyan nagyérdemű zsidó vallási vezetőnek is nekifeszültök, mint Köves Slomó tiszteletreméltó rabbi. Ti már csak ilyenek vagytok!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Te meg olyan vagy, aki egyszerűen képtelen befogadni a hallottakat. Szánalmas...
Van egy zsidó rabbi, aki nyalja a fideszt, és ő már rögtön ,,tiszteletreméltó" Ez nem semmi.
Az külön vicces, hogy te, aki feltétel nélkül, gondolkodás nélkül imádod a fideszt, ami tele van exkomcsikkal, bolsikkal, ügynökökkel, egy KISZ titkár a kormányfőjük, aki a Liberális Internacionálé alelnöke, liberális élharcos volt Kövérrel a hóna alatt..., nyomod itt szüntelen a bolsizást olyanoknak mint pl. én, aki elítéli őket.
Már bocsi lúzer fajankó, de te istenítesz komcsikat, nem én. Tőlem ilyet nem hallottál még. Mondom, túlértékeled önmagad, pedig indokolatlan.
Aki Én
@durbincs: ...húúú, de qrva beteg vagy te baszki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.