Andy Vajna özvegye kedd reggel a Mokkában beszélt arról, hogy a barátai elfordultak tőle, később pedig a Tények Plusznak is interjút adott, ahol szintén nem tudta megállni a sírást. Vajna Tímea elmondta, hogy a gyász nem csak lelkileg viselte meg.

A lelki fájdalom miatt kialakult a mellemben egy ciszta. Amikor eltemettem Andyt, folyt a genny a mellemből. Bekötötte az orvos, de úgy temettem Andyt, hogy gyakorlatilag volt egy lyuk a mellemben

– nyilatkozta Vajna Tímea, aki már bánja, hogy az esküvő után nem vállalt gyereket.

Októberben lettem 37 éves és érzem biológiailag, hogy már nagyon kéne egy gyerek, de hát most kinek? Illetve még nem vagyok lelkileg felkészülve rá, de majd remélem, hogy valamikor sikerülne, de lehet jobb lett volna az esküvő után rögtön.

Az özvegy később a közösségi oldalán közölte, hogy egy időre visszahúzódik és nem ad több interjút, mert ezek nagyon megviselik lelkileg. Majd hozzátette, gyógyulása érdekében segítséget is kér.

Megfogadom sokak tanácsát, szakemberhez fordulok, mert egyedül nem tudom feldolgozni Andy elvesztését.. és a bántások nem segítenek.

Címlapkép: TV2

(24.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hagyjuk már ezt a bazi nagy gyászt. Ne csodálkozzon, hogy mindenki utálja, állandóan hivalkodik, dicsekszik, mutogatja magát félpucéran. Gyásznak ez elég fura, hülye liba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
a Gattyán bulin mindenszentekkor macskanőnek öltözve pózolt... menjen ...oda
szegfue
@Dr plágium: Arról nem beszélve, hogy Timike is lassan kifut az időből... 1x sir, hogy nem lett babájuk, 1x meg "nem áll még készen a gyermekvállalásra"... Azért ha egy nő már 36 éves és még akkor sem áll "készen"?! Szóval "sötét" ez a nő...
SystemError
@durbincs: Nem tudom mi igaz ebből, de az Alexa ranging-ban szépen kicsináltátok az oldalt, ha ez a cél és nyilván ez, mert hozzá nem tesztek egy betűt sem...
SystemError
@durbincs: Megtisztelő, hogy több sorban foglalkozol velem, mint a többiekkel. Jaja minivirslizgettünk ma a bányában és az enyém lett a legkisebb ballonkabátban, fasza volt! Gondoltam rád közben és a többi sittes is azt mondta, hogy közben gondolt rád! Téged is nagyon várnak már a csodafuri csapatban.. Kérdezték, hogy milyen vagy, Mondtam, hogy nem az könnyű beszédű srác, de azt mondták, hogy ezt a részét ők is unják már az ismerkedésnek! Kérdezték, hogy miben vagy ügyes az unalmas mindennapokban a cellák között, de ezen a ponton rájöttem hogy az állandó kérdéseiden kívűl nem is tudunk semmit az érzékeny kis lelkedről. Ki vagy te, honnan ez a rettő sopk energia, amit napi 10-15 órákban mutatsz nekünk. Mindig csak ezek a kijelentő kérdések. Ennyi embert fejben tartani és mindig a megfelelő megjegyzést odaírni, amit szinte betűről betűre megjegyzel. Elképesztő adatbázis nagyságú tudás, melyet egy modern chatbot mintakövető következetességével ruháztak fel, de mégis emberi vagy! :))))))))))))) wordpress-el kezdted mi? :)))
szegfue
Azért érdekes... a büdös halfarok által felsorolt nevek -- ami nem kevés!! -- mind az "ellenzékhez" tartoznak, viszont fideszhivőt jó, ha 4-5-t embert megszámolhatunk. Tehát itt is látszik a 2/3-os többség!:)))))
csipetke
@durbincs: Azért bukik a fidesz, mert ilyen idiótákat tart mint te is. Gondolom a troll-felvételnél feltétel, hogy ne legyen több esze, mint egy marék molylepkének

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.