Budapest új főpolgármestere a mai kormányülésre busszal érkezett a Várba.

Szerda reggel a főpolgármester egy elektromos BKV-busszal érkezett meg a Budai Várhoz, hogy részt vegyen a kormányülésen. Hétfőn jött a hír, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meghívta Karácsony Gergelyt a szerdai kormányülésre, egyúttal gratulált a „budapesti polgárok döntése alapján elnyert megbízatásához".

Az ülésen szó lesz többek között a budapesti fejlesztésekről, de várják Karácsony álláspontját más, Budapest számára fontos ügyekben is -írja az Index. A főpolgármester a buszról leszállva újságírói kérdésekre elmondta, konstruktív beszélgetésre számít.

Miniszterelnök úrnak mindig vannak ötletei

– mondta Karácsony, és azt is, hogy konkrét megállapodásokra nem készült, inkább egy folyamat elindulására számít. Kérdezték arról is, hogy miről szól az a megállapodás, ami Orbán Viktor és Tarlós között köttetett. Erre Karácsony azt mondta: „[...] azt tartalmazza, hogy minden olyan kormányülés, mely Budapestet érintő kérdéseket tárgyal, azon a főpolgármester vegyen részt." Karácsony vitte magával a programját, amihez szövetségeseket keres.

Forrás: Index, Blikk

Címlapkép:  MTI/Balogh Zoltán

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@reagens: az összes fideszes nyomorult nem mer kilépni az utcára egyedül ! Orbán g,ci is félti a cigány bőrét a többi fidesz képviselő sem ül fel egy tömegközlekedési járműre sem ! Tapló Pista is körbe volt véve tökösökkel meg szekuritisokkal a vén szaros nem mert egyedül sehová menni! Úgyhogy inkább megsem kellett volna szólalnod!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludmilla
@reagens: reméljük nem,az csak a diktátoroknak jár
csak úgy....
@reagens: az az erdogányós bácsi meg a viki haverja,akik testörök nélkül még szarni is félve mennek...
rokker33
@reagens: SzíjÁRTÓ petikét csak 52 tekes védi a nap 24 órájában évi 500 millió forintért amit mi fizetünk ki!És rajta kívül vannak még páran a putris csúti cigányon kívül aki igénybe veszi ezt a nem túl olcsó szolgáltatást..!!
Yoda69
Stilusos.

Bezzeg a kurvapecer borkai A8-sal menekult a gyori varoshazarol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.