"Heuréka!" – mondta tömören és röviden Gulyás. 

Ahogy azt korábban megírtuk, a győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt, Győr polgármestere. A politikus ezt szerdán a győriekhez írt nyílt levelében jelentette be.

Heuréka!

- felelte a hírre az Index cikke szerint Gulyás Gergely a Fidesz Miniszterelnökséget vezető minisztere a Karácsony Gergely főpolgármesterrel közös szerda délelőtti sajtótájékoztatón, amikor egy újságíró megkérdezte tőle, mit szól Borkai Zsolt lemondásához.

Borkai a győriekhez írt nyílt levelében ma azt írta, a folyamatos vádaskodás ellenére azért nem mondott le eddig, mert szerette volna, hogy a városnak olyan polgármestere legyen, akit a győriek megválasztottak és képes Győrt vezetni. Hozzátette: szereti Győrt, ezért nem szeretné a személyével és a vele történtekkel hátráltatnia város további fejlődését, így lemond polgármesteri tisztségéről. "Levonom a konzekvenciákat és vállalom a felelősséget" – hangsúlyozta a politikus.

Borkai Zsoltról az önkormányzati választások előtt egy – magát az ördög ügyvédjének nevező – ismeretlen tett közzé az interneten fotót és videót, amelyeken a polgármester több ember társaságában volt látható szexuális aktus közben.

A korábbi tornász olimpikon Facebook-oldala szerdán elérhetetlenné vált.

Forrás: Index

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
""Levonom a konzekvenciákat és vállalom a felelősséget" – hangsúlyozta a politikus." Milyen felelősséget vállalsz te nyomorult? Csak azt amelyiket már nem tudod letagadni. Eleinte arról is hazudoztál,de aztán túl sok volt az igazság és kénytelen voltál bevallani,hogy ott bizony te vagy. A kurvák nem lesznek csendben,így a narkózás is ki fog derülni. remélem pár évet azért a nyakadba sóznak. Majd ha a Fidesz bukik(,már pedig úgy néz ki,hogy egyre több mocskosságotok derül ki) akkor majd az is kiderül,hogy miből van repülőd,mennyibe is kerültek ezek a kurvák,és hányadik alkalom volt amikor fénykép és videó is készült? Remélem az Ördög ügyvédje nem áll meg és a többi Fideszesről is van anyaga..Így járnak azok akik telhetetlenek.
namihami
Ez még a Kellemes Karácsonynál is ""frappánsabb""!!?!? Überelte a Főnököt. Nem biztos, hogy ez az állására jó hatással lehet.
"" Ha nem beszélünk, nem írunk, nem mutatjuk a médiában, akkor Győr a mienk marad!""
Józsipapa
Az ördög ügyvédje azt ígérte, hogy " ma Borkai, holnap Tarlós holnap után Orbán"...
majd közölt egy képet Rogán Tóniról is; kezében egy szerződés - az V.kerületi lakás mutyikról, és a
letelepedési kötvény mizériáról...
és utalást tett, hogy korrupt ügyészek bírók neveit is nyilvánosságra hozza
Hát azóta nagy a csend !!!
fahrenheit451
A primitlv fideszes geci hozta a format - ez ratokegett (ugyhogy nincs Heureka - amugy teljesen rossz ez az oromkitoresi forma, te buta paraszt!) -, feltarta az igazi termeszeteteket - kicsit nagyban.
Fideszes gyokerek- mar csak!
Fantomasz
Én megmodtam hogy napok kérdése és megy a földjeire szántani . Hol van az előírva hogy csak ez a fickó tudja vezetni a várost ? Itt kur__ a sokan k... ra el vannak tévedve :-((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.