A házelnök sosem űzött gúnyt Orbán módjára az ellenzéki képviselőkből, inkább az apokalipszis lovasait látta bennük. Az október 13-i Fidesz-csalódás után ezért Kövér az, aki habozás nélkül harcba hívhatja a kormánypárt szimpatizánsait. HVG lapajánló.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Afra
Unatkozik,hisz más dolga sincs,mint degradálni,büntetni felbujtani Ezért kapja,kapják ,a jól megérdemelt minimálbéreket...Mindegy ki ellen,csak harcolni,harcolni,ellenséget keresni...Veszélyes és szánalmas játék...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Drága Kövér elvtárs! ha ilyen fenemód harcolhatnékjuk van, tudnám ajánlani Szíriát! Úgyis jön Erdogan, ajánlják fel, hogy a fidesz hívek, élükön pártunkkal és kormányunkkal, önkéntes harcosoknak jelentkeznek!
Azért szóljanak Putyinnak is, nehogy leghűségesebb fegyverhordozóit lőjék ki az orosz tankok.
Gáon Mordehaj
Engem nem kell hívni! Én le sem tettem a fegyvert! Egy percig sem! Miért? Mert ismerem az ellenfelet! Jól ismerem!
Afra
Unatkozik,hisz más dolga sincs,mint degradálni,büntetni felbujtani Ezért kapja,kapják ,a jól megérdemelt minimálbéreket...Mindegy ki ellen,csak harcolni,harcolni,ellenséget keresni...Veszélyes és szánalmas játék...
Clavigo
@Gáon Mordehaj: Téged senki sem hívott...te még fideszesnek is hülye vagy.
Aki Én
@Gáon Mordehaj: ...amilyen beteg vagy. Ti tényleg közveszélyesek vagytok. Rámondjátok valakire, hogy ellenség, mert felbujtott az aljas hatalom, és mentek mint a robot. Buta, ártalmas, hazaárulók vagytok, a kormány sikeres droidjai, akik bekapták a horgot, hogy ne a mindent átszövő hazaáruló korrupcióval foglalkozzatok. De közben magatokkal sem vagytok tisztában, nemhogy a képzelt ellenséggel.
Ti, békemenetelő, ostoba gyűlöletkeltők.
cikicakk55
Ez valami fertőző betegség a Fidesz kormányban? Mindegyik harcolni akar.Mindenben csak a harcot látják.Háborút háború hátán vizionálnak,miközben senki nem akar bennünket megtámadni.Magyarországon egyetlen ellenség van,az pedig a Fidesz.Európának egyetlen ellensége van,az pedig a magyar kormány.Nem a Magyar nép, hanem az a cirka 1 millió ember,aki még bedől a Fidesznek,vagy éppen haszna van belőle.A Magyar emberek legnagyobb része békében,nyugalomban és biztos fizetéssel szeretnének élni.Szeretnénk,ha az egészségügyünk újra világszínvonalú lenne,ha az oktatásunk újra a gyermekek fejlődéséről szólna és nem politikai hadszíntér lenne az iskolák nagyobb része.A nyugdíjasok szeretnének a nyugdíjukbúl úgy megélni,hogy fussa a rezsire és a gyógyszerekre is.Mindenre lenne pénz az országban,ha nem a kiváltságosok bankszámláján kötne ki a közpénz és az EU támogatás.
Nessy
@simmering73: Nem tudom ki ez, de lassan fárasztóbb, mint durbincs. Az legalább csak ab start idióta, de ez a manusz egy uszító, fene tudja milyen elveket valló egyed.
Sámannus
Nőjön lópata a farkatokra köteleském, és egymást cseszegessétek.
Clavigo
@simmering73: Talán Shicarescu nagymamája...
Jozefina
Bajszos, mint had úr!!!?? Nagyon jó!!! Csak lehetőleg az elsősorban harcoljon (ott élesben megy a dolog) és ne a hadsereg mögött ossza az észt!!!??
Gáon Mordehaj
@Afra: Permanens társadalmi harc van! De most azok ellen és azok leszármazottaik ellen, akik 1947-től a rendszerváltozásig hatalmon voltak és utódjaik ellen,akik hatalomra akarnak kerülni! Illetve kerültek a fővárosban!
Gáon Mordehaj
@cikicakk55: Született "Rosa Luxemburg!" Vele egy eredetközösség!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Totál elmebeteg ami itt előadsz pusztító fájdalmadban. Meggyengült egészségügyi rendszerünket hamarosan túlterheled.
Gáon Mordehaj
@Aki Én: Írjál valami mást is, mert ezt már olvastam!
Aki Én
@Gáon Mordehaj: Túl sokat nem lehet, mondtam már, hogy betegesen egysíkú vagy :(
Ludmilla
@durbincs: sértve érzem magam,mert nem kerültem fel a listára..papa49-et meg hagyd,meghalt
Yoda69
@Ludmilla: Meghalt papa49? Most ledobbentettel.
Isten nyugosztalja!
Clavigo
@Yoda69: @Ludmilla: papa 49 meghalt ??? Mindig a jók mennek el... Nyugodjon békében!!
vacsi
@Ludmilla: Én is nagyon kedveltem, megdöbbentett a halálhíre!
nezelodo
@Ludmilla: Ez még patás ördögnek is hülye, folyton bizonygatja, hogy a kubatov listából, és/vagy a fideszes önkormányzatok adatbázisából dolgozik, mert akkora a demokrácia illiberáliában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.