Bár Borkai Zsolt hivatalosan csak pár órával ezelőtt mondott le október 13-án elnyert megbízatásáról, Győrben, illetve a Fideszben már az önkormányzati választás után megindultak a találgatások, hogy kit indíthat a párt az utódjaként. A Fidesz hivatalosan még nem mondott nevet, az informális jelöltskála egyelőre az alpolgármestertől egy orvoson és egy vállalkozón át egy újabb sportolócelebig terjed.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ha egy húgyagyú celeb megfelel Győrben,,,akkor én a félkretén ,,de nagyon dzsuker Győzikét javasolnám... Esetleg még Fárkás Flórijjjant,,ha már leéreccségizett. A pedigréjjjje mindkettőnek kíváló..
Borsodi
A Győriek is láthatták amihez a fidesznek köze van az csak rosszat jelenthet a városnak. Mért ne lehetne Hódmezőváros után Győr a legjobb! Megérdemelnék ennyi ocsmányság után.
rokker33
@Borsodi: Hát igen ahol leváltották a fideszt ott csak áldják azt a napot nem véletlenül! Sajnos kevés fideszes polgármester tud vagy akar a rábízott pozíciónak megfelelni!Jellemzőbb a pökhendi lenéző mogorva viselkedés a korrupció és az agresszív magatartás!Persze a fideszben ez előny,de a nép lassan megunja és változást akar!!
Jozefina
Én szurkolok a győrieknek és kívánom, hogy fidesz-kdnp mentessé tegyék városukat!!! Mert megérdemlik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.