Jó hírnek, de megkésettnek tartja Borkai Zsolt lemondását Győr polgármesteri posztjáról Glázer Tímea, a DK városi szervezetének elnöke, korábbi polgármesterjelölt.

Borkai korábbi kihívója szerint a győri polgármester még a lemondásában is tisztességtelenül járt el

Glázer Tímea, a DK városi szervezetének elnöke, korábbi polgármesterjelölt sajtótájékoztatót tart a győri városházánál 2019. november 6-án. Glázer Tímea jó hírnek, de megkésettnek tartja Borkai Zsolt lemondását Győr polgármesteri posztjáról. Jobbról Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke. MTI/Krizsán Csaba

Borkai Zsolt lemondása jó a városnak, azonban akkor lett volna tisztességes, ha még a választások előtt, de legalább a választást követően azonnal visszalép

- mondta szerdán a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón az ellenzéki összefogás képviseletében a politikus.

Glázer Tímea arra reagált, hogy Borkai Zsolt nyílt levélben jelentette be, lemond polgármesteri tisztségéről péntek 16 órai határidővel.

Álláspontja szerint amit Borkai Zsolt most csinál, az trükk: azért az alakuló közgyűlés után mond le, hogy a fideszes alpolgármestereket meg tudják választani.

Borkai ezzel megint bebizonyította, hogy nem a várost, hanem a Fideszt szolgálja. Kilépése a pártból is csak színjáték volt, mert most is a Fidesz érdekében cselekedett

- mondta.

Glázer Tímea elmondta:

követelik Borkai Zsolttól, hogy "hagyjon fel ezzel a színjátékkal és életében először legyen tisztességes".

A győri ellenzéki összefogás azt javasolja a helyi Fidesznek, hogy együtt találjanak olyan "köztiszteletben álló külső személyt, aki nem a testület tagja, és az új választás kiírásáig hátralévő átmeneti időszakban külsős alpolgármesterként irányítja Győrt". Fontos, hogy olyan ember legyen a város élén, aki később nem akar polgármesterként indulni, azonban segíti azt, hogy tiszta viszonyokat teremtsenek – fűzte hozzá. Ha a Fidesz ezt elutasítja, "azzal nemcsak azt bizonyítják, hogy korruptak és becstelenek, hanem azt is, hogy saját érdeküket és nem az itt lakók érdekeit képviselik" – mondta Glázer Tímea. Kérdésre válaszolva közölte, hogy lesz javaslatuk az alpolgármesteri tisztségre, de szeretnék, ha a győri Fidesz-frakcióval közösen döntenének.

Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke arról beszélt: "látszik, hogy egy ekkora világraszóló botrányt még egy lepedőakrobata NER-lovag sem tud túlélni".

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@reagens: A mi nagy szerencsénk,,,hogy te nem szaporodsz,,seggfej.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
István Gyuszi Németh! Vagyis nem magyar...
Na, aztán te is belebolondultál a családon belüli erőszakba rendesen. Keményen harcolsz a démonjaiddal, te mellőzött beteg. Ez nem a te világod, haragszol is rá rendesen.
Clavigo
@reagens: tegnap 16.44. Nincs húgom,cimbi. Nekem @nyád panaszkodott,,hiába mászol rá nap mint nap,nem jön össze.
reagens
@Clavigo: Nincs húgod? Hát mostmár van! :-))))))))))))))))))
nezelodo
Annyira kilépett a fideszből, hogy a vezér minden utasítását végrehajtja mert ha nem, akkor nem hagyják futni...
Eriksson
Közvetlenül a választás előtt Glázer Tímea sem mondhatott volna le, mert akkor a DK jelölt nélkül marad, s ezt nem tehette volna meg a pártjával. Nem tisztességes ilyesmivel cikizni Borkait.
Az ő dolga most az lesz, hogy készüljön az előválasztásra, de nem úgy, hogy rugdossa a döglődő oroszlánt. Az olyan szánalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.