Repteret nem olyan nehéz csinálni, először is kell egy kifutópálya, néhány kiszolgálóépület, meg infrastruktúra, s ennyi. Nekünk meg van mindösszesen egy.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Egyetértek a cikk írójával! Gyakran repülünk és a tapasztalataink hasonlóak. A fapados járatok beindulása nagy reményekkel kecsegetett bennünket, örültünk mert olcsó. Ma már az itthoni választási lehetőség korlátozott. Bécsből nagyon praktikus repülni fapadossal, de nekünk egy éjszakát ott kell aludni, másképp nem megy. Ez viszont plusz költséggel jár. Tehát marad Ferihegy:-(
nanena
Nálunk az egyik fő probléma, hogy drága a repjegy. Igaz ez abból is adódik, hogy kevés a fapados, s azok sem oda járnak, ahova éppen szeretnék menni. Meg sokszor nem tudom hónapokkal előtte, hogy éppen melyik napon akarok és tudok utazni. Az utolsó pillanatokban váltott jegy meg már a fapadosoknál sem olcsó. A reptéri illetékekről már nem is beszélve. Mindig csodálkozom meglátva ezek árát.
Nekem repülési szempontból a Houston-Lubbock út Dallasi átszállással volt a legemlékezetesebb. Kimentem a reptérre, 5 perc alatt megvettem a jegyet, 10 perc múlva már a gépen ültem. Ugyanis 20 percenként indultak Dallasba a járatok. Nem helyre szólnak a jegyek, olyan mintha itthon egy buszra szállnék fel. Nem is szólva arról, hogy a jegy olcsóbb mint az ugyanezen távolság busztarifája.
Dallasba érkezve 5 percem volt az átszállásra, idegesen mentem a transfer desk-hez. Ott udvariasan közölték velem, hogy nyugi, a reülő rám vár, csak akkor indul amikor felültem. Vagyis jó szervezés, munkakultúra és jó ár is kell ahhoz, hogy tömeges igény legyen a repülös utazásokra. Meg persze az, hogy gyorsan és egyszerűen kiérjek a Ferihegyre.
Evikati
@nanena: Szuper a szervezés, mert tudják, hogy a szolgáltatásuk az utasokért van! Nálunk ez a szemlélet sehol nincs. Mintha szívességet tennének a pénzemért, sokszor úgy csinálnak hülyét belőlem, ahogy csak lehet. Amiről írtál, mi is tapasztaltuk már külföldön. Nyugodtak az utasok, mert tudják, hogy mindenképpen elérkeznek a céljukhoz, mert megbízható a szállítás. Földön, vízen és levegőben egyaránt.
Az ősszel Miskolcon szobroztunk órákat, mert átszállásnál 15 perc késés miatt lekéstük a csatlakozást!
nanena
@slanger: európában sehol. s ezért már párszor pórul is jártam. Gondolom te is.
slanger
Bevallom, nem igazán szeretek repkedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.