Egy beregszászi, magyarellenes férfiról van szó.

Egy politikus vezeti a magyar rendőrség körözési toplistáját
Fotó: police.hu

Néhány hete került fel a rendőrség keresési listájának élére az ukrán-magyar kettős állampolgárságú Anti Viktor, akinek megbízásából két magyar egy fenyegető felirattal ellátott koszorút hagyott egy határrendész házánál. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Anti Viktor ellen adott ki körözést, de a keresett személy valójában Vitalij Antyipov beregszászi vállalkozó, magyarellenességéről ismert helyi képviselő – írta meg a 24.hu.

A Karpataljalap.ne a beregszászi városi tanács jegyzőjétől megtudta, hivatalosan nem kaptak tájékoztatást arról, hogy a férfit köröznék, de a felhíváshoz mellékelt képen ők is felismerték Antyipovot.

A férfi a lap szerint a Porosenko-párt frakcióvezetője volt, és bár nemrég a frakció nevét Za Rozvitok Berehove-re (Beregszász Fejlődéséért) változtatták, ő maradt az élén.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Anti Viktor???
Nincs több kérdésem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Anti Viktor???
Nincs több kérdésem.
maci0427
Kettős állampolgár ? De miért ? Az ilyen méltatlan erre ! Azonnal meg kell fosztani tőle ! Szép kis alakok vannak azért ! kell nekünk ennyi "kettős állampolgár" ?
vacsi
Hogy lett ez magyar állampolgár?! Mert az ukránt értem!
nezelodo
@vacsi: Hogy lett magyar állampolgár? Kettőt találhatsz. Ráadásul politikus bűnöző! Nem a Vesta szüzek tülekednek a fidesz ajándékáért! Meg volt 1000 eurója, hogy valamelyik derék határmenti település nagyon független polgija aláírja a szükséges dokumentumait.
kereső
Várom a "hazzaffyak" reakcióit! Szóval igy megy a "magyarság" növelés. Boldog-boldogtalan terrorista, bűnöző, sőt magyar gyűlölő is kaphat magyar állampolgárságot- miközben a fidessel egyet nem értők meg ki vannak tagadva. Mi a hazaárulás, ha ez nem az?
namihami
De a szavazati joga (kizárólag Fideszre) azért megmaradhat, ugye?
Ennyit a kettős és főként a szavazati joggal rendelkező állampolgárainkról. Nem elég, hogy sokba vannak, de egy tetemes részükről kiderül, hogy még köztörvényes is.
teuton
@nezelodo: Pontosan igy megy. Az ukran ujsagokban 1000 eurotol hirdetik a magyar szarmazast igazolo papirokat, amit aztan egy magyar (vajon melyik part kepviselöje?) polgi kis baksisert alair. Volt olyan eset, hogy a polgi 1 nap alatt 200-at alairt! Ehhez meg MO-ra sem kell menni, csak ameghatalmazast adni valakinek...
nezelodo
@teuton: Pontosan tudom. Mégis valahogy a hivatásos feljelentőknek, a Polt Péternek, sem a rendőrségnek, és a migránsok ellen oly keményen, kereszteslovagként küzdő vezérünknek nem jut el a füléig ez a gyalázat. Lehet, hogy nekik sem tartozik a téma az érdeklődési körébe?
Lepényleső
Ez ám a magyar rendőrség cégére,nevét sem tudják annak akit feltettek körözésük élére?
Ráadásként a 24.hu egy fél nap alatt simán kiderítette,ki az akit a rendőrség megtalálni szeretne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.