KÁR HOGY CSAK EZT SZÁMOLTA =)) Az Origo.hu – nagyon helyesen – összehasonlította, hogy a friss, ropogós főpolgármester öt helyettese összesen mennyit keres, ahhoz viszonyítva, amennyit Tarlós István helyettesei vittek haza. Ha valaki veszi a fáradságot és felszorozza a különbözetet az öt évvel, ameddig az új alpolgármesterek kínkeserves munkájuk többletbérét felveszik, egy igen érdekes számot kap. A több mint 200 millió …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az origo.hu kiszámolta

s a párt központi napilapja ennek örül, sőt …

„Megvan Karácsony első CT-je!” hangzatos címmel számol be a párt központi napilapja a derék laptárs cikkéről. Az origo.hu kiszámolta, hogy 5 év alatt egy CT árát költi a főváros a 2 új helyettesre. Nem tudom, hogy számoltak, de azt ihen, hogy ha már benne vannak ajánlom, hogy egy másik számítást és végezzenek el.
Mennyivel került többe ártunk és qurmányunk pribékjeinek fizetése az elmúlt évek alatt: lévén a létszámok és a fizújuk is bő kétszeresére nőtt!!
A 2018 végi adatok szerint (ami azóta tovább nőtt): „a 13 miniszter mellett - 237 államtitkára és miniszteri biztosa van a 2018 májusában megalakult Orbán-kormánynak, továbbá 14 kormánybiztos és 6 miniszterelnöki biztos teljesít szolgálatot a kormányzatban.”. A fizetések: miniszterek 1,78 millió, államtitkárok 1,32!!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: Ha egy üzlet egyszer beindul

ha senki sem tiltakozik, akkor valóságos hazugság-cunami a pártsajtóban

Mottó:
az ismert viccben az optikus arra oktatja a fiát,
hogy lehet egyre feljebb srófolni az árakat

A derék index.hu által kezdett bornírt mocskolódás (azon pattogott, hogy az új főpolgi másfél millát keres, ami egyébként pont annyi mint a tarlósé volt) már egyre pofátlanabb szintet ér el. Elsőnek a derék origo.hu kapott ihletet, akik kiszámolták a két új helyettes költségét 5évre. Aminek a Magyar Nemzet nem utánaszámolt, pedig nem ártana, hanem átszámolta CT-re. És – eddig – a Magyar Hírlap teszi fel a koronát, aki szerint azért jó az origo.hu számítása mert „a városvezetők fizetéseit is megemelték, ami az elkövetkezendő öt évben összességében bruttó kétszázmillió forint többletkiadást jelent majd a budapestieknek.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.