Az óbudai rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint rátámadt egy idős házaspárra.

Ez az övtáskás férfi idős embert ütlegelt egy óbudai ügyfélszolgálaton, majd az asszonyt is meg akarta verni – fotó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága 01030/2491/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. október 2-án délelőtt egy III. kerületi közműszolgáltató ügyfélszolgálatán több alkalommal megütött egy 61 éves budapesti férfit, illetve annak feleségére is megpróbált rátámadni. Az ismeretlen elkövető elmenekült a helyszínről.

A férfiről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
@reagens: ... Az ! Cigány ! Ennyit erről ! Az ilyenek minősítik és hoznak szégyent a rendes normálisan élő és viselkedő cigány származású emberekre ! A baj csak az , hogy ők sem közösítik ki és ítélik el az ilyen bűnöző alkatú egyéneket. Na és a százalékos arány az is fontos , hiszen sok más egyén is bűnözik , de a százalék arányban élen állnak ! A legtöbb ember elítéli a bűnözőket és megvetjük , kiközösítjük és a maximális büntetést követeljük, elemben velük akik még védik is az ilyeneket ! Óriási különbség, igaz ?!
reagens
@maci0427: Akkor ez azt jelenti, hogy nincs rendesen, normálisan élő cigány, hiszen nekik ez nem számít elítélendőnek.
Ha elgázol valaki egy cigányt, meg fog állni a helyszínen? Csak mert Szögi Lajos az állatok agyonverték és gázoló sofőröket már ért cigány atroctás. Érdekes módon a nem cigányok nem verik meg a gázolót!
jesz
a biztonsági őr kávézott, vagy még a buli előtt elszaladt? Nem kell hősnek lenni, elegendő annak láccani...úgy kellene tenni, mintha erősebb lenne..aztán ha nem a vártnak megfelelően csattannak a pofonok, akkor van mit megmagyarázni.

Ha némi nyomravezetői díjat belengetnének, talán gyorsabban kézre kerülne...
...bár két idős emberért nem csinál a yard nagy felhajtást..minek mentek oda? Oszt jónapot..
simmering73
Ezt a debil durbincsot nem lehet kitiltani innen? Normális hozzászólása nincs, magyarul nem tud. Vagy adjanak egy tolmácsot hozzá. Csak nem valamelyik propisnak a rokona?
Yoda69
@simmering73: Fizetett troll. Nem lehet. De ha sikerül is kivagni az ajtón, visszamaszik az ablakon. Ott van pl. A reagens nevü egyén, akinek ez már legalább az 5. nickje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.