A Momentum ifjúsági szervezete, a Momentum TizenX plakátokkal és matricákkal ragasztotta tele Budapestet és molinókkal tiltakozott Erdogan török elnök budapesti látogatása ellen.

"Gyerekgyilkos!" – így fogadták Erdogant az ellenzékiek
Fotó: Facebook/Momentum Mozgalom

A párt Facebook-oldalán azt írja, 

a “Gyerekgyilkos Erdogan!” feliratú plakátok és molinók arra hívják fel a figyelmet, hogy a török elnök Észak-Szíriában indított háborújában már számos kurd civil, köztük sok gyerek is meghalt.

Hozzáteszik, "szégyen, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök barátjaként üdvözli a háborús bűnöket elkövető török elnököt. Erdogan nem csak barátja, de mentora is Orbán Viktornak: az orosz elnök mellett tőle tanulja a legtöbbet illiberalizmusból és elnyomásból."

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Szégyen, hogy ez a keresztényüldöző gyilkos ellen csak az ellenzék tiltakozik. Hova lett a kereszténység védelme? Iszlamiálódik a mélymagyar illibsi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
reagens
Mikor indítottak Erdogan ellen eljárást Hágában háborús bűntettek miatt?
dr. prédikátor
@reagens: nyikari cerkóf!!!B É L F É R E G!!!
reagens
@dr. prédikátor: Itt vagy takony? :-))))))))))))
Clavigo
@reagens: Szolgálatba helyezted magad,,idióta ?
reagens
@Clavigo: Mi van hazaáruló magyargyűlölő? Jöttél mocskolni a magyarokat?
Clavigo
@reagens: ( fasszal)teleszájjal nem illik belepofázni más dolgába.
reagens
@Clavigo: Mi van hazaáruló, idegen szívű? Nem tetszik, hogy rájöttek a magyarok, hogy nem vagy idevaló!: :-)
görbetükör
Szégyen, hogy ez a keresztényüldöző gyilkos ellen csak az ellenzék tiltakozik. Hova lett a kereszténység védelme? Iszlamiálódik a mélymagyar illibsi.
Clavigo
@reagens: " szalemalajkum " te koszos oláh bozgor.
Borsodi
Ez az igazság egy ilyen mocskot be engedni az országba szégyen.Egy asztalhoz se volna szabad leülni vele,nem üzletelni.E
SystemError
Gyerekgyilkos meg a gyerekgyilkosokhoz dörgölödző patkány O1G, aki egész nap a bizonyítványát magyarázta... Nincs olyan vélt érdek, ami miatt. Persze értjük, hogy hetekig könyörgött a gyerekgyilkosnak egy kis migráns riogatásért, ha már százmilliárdokat költött erre a "brand"-re. Az a baj gyógyszerfüggő, gerinctelen patkány O1G, hogy még a saját szimpatizánsaitok is tudják mit miért teszel már. Öngól lesz, amiért ezredszerre adtad el a gerincedet és az országod megitélését! Az a különbség, ha egy szakember hibádzik vagy egy szélhámos, hogy szélhámosnak többé egy szavát nem hiszik el és visszamenőleg is letisztúl a kép.. Eddig is sejtette mindenki, hogy mekkora szar ember lettél Viki, de már tudják is és ez ellen nincs propaganda, hiába itt a propin is a trollsereg..:)
görbetükör
@durbincs: Én keresztény hitről beszéltem, nem istentelen történelmi egyházakról. Ha nem tudod a különbséget, mindegy mit írsz.
Mert nálam a történelmi egyházak papjai, lelkészei pont olyan istentelenek, mint a pogány illibsik!
Jozefina
Nemcsak gyermekgyilkos, de saját népét is irtja??!! A valószínűleg megrendezett puccsra hivatkozva már százezrek vannak börtönben és kitudja milyen sors vár rájuk?? Külföldi ujságírókat börtönbe záratott!!?? Számtalan tüntetést oszlatott szét számos halálos áldozatok és sérülések árán??!!. Ártalmatlanná teszi az ellenzéki szereplőket??!! Ma már azt is meg kell gondolni, hogy csábító ajánlatok ellenére Törökországba menjünk nyaralni!!!?
SystemError
@Jozefina: Hát ezért imádja őt és Putyint a gyógyszerfüggő. Persze álmodozhat, mert európában ezért Hágai bíróság jár, ha túléli a népharagot egy ilyen patkány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.