Délután három óra óta tüntetnek Budapesten Recep Tayyip Erdogan török elnök látogatása ellen. Körülbelül 1500-2000 demonstráló gyűlt össze délután, a Nagykörúton vonultak a Széll Kálmán térig az Oktogontól, a Margit hídon át, ezzel hosszú időre megbénítva a körút forgalmát.

Erdogan-vizit: folytatódnak a tüntetések, óriási káosz a városban

Résztvevők mécsesekkel az Erdogan budapesti látogatása ellen tiltakozó Humán front a Duna-parton elnevezésű néma demonstráción az Idősebb Antall József rakparton 2019. november 7-én.

A Széll Kálmán téren komoly tömegjelenetek alakultak ki a tüntetés miatt. A tömegközlekedés is káoszba fulladt, Budán lényegében képtelenség eljutni bárhová. Sok ember a metróállomásokon ragadt, mert nem engedik ki őket a rendőrök, mások a Margit körúton nem tudnak átkelni még gyalogosan sem, és a Víziváros nagy része is járhatatlan a lezárások miatt.

A Frankel Leó út mindkét irányban áll. A Bem tér környéke is járhatatlan. A Vérmező útra szintén nem lehet felhajtani,a Várfok utcában viszont megy a forgalom.

Teljes lezárás van több ponton a környéken: lakcímkártyával, sőt, újságíró igazolvánnyal sem engednek át senkit a rendőrök. Az Apostol utca környékén, a Krisztina körúton, illetve a Margit körúton lényegében gyalog is képtelenség átkelni.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Nessy: Hogy félti a xaros életét a gyerekgyilkos terrorista.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Azért ez hihetetlen, hogy egy ember látogatása ekkora cirkusszal járjon!
Ez hungarikum! Mint ahogy a "kihalt város" is! Még anno az amerikai elnök esetében sem volt ilyen cirkusz!
kereső
@Nessy: Hogy félti a xaros életét a gyerekgyilkos terrorista.
advocat
Alakul a Viktor ellenesek tábora. Mert azért erre, az órák hosszat várakozásra az emberek emlékezni fognak. És milyen az a rendőrség aki ezt megteheti? Szart sem ér! Mert az életnek menni kell. Egy rövid lezárás természetesnek fogható. De, hogy órákig! Igazán lemondhatna aki ezt az egész szart megszervezte, mert, hülye a szakmához! Mert ez is egy szakma! Mert azt a parancsot, amit kiadtak, megtagadhatta volna! Jó! Tudom. Ebben a rendszerben holnap már nem rendőr. De a szakmai tisztessége megmarad. És van munkahely. Itt is, meg ott is!
kereső
@advocat: A TEK!- a rendőrök meg kapják az "ivet."
Jozefina
A káosz maga orbán !!! Mindennek az oka és okozója!!!
Szerencsi Irma
Amikor Gyurcsányt látogatta mi volt? Putyin is járt itt -sok jó alkalom a cirkuszolásra. Még jó az idő - jókat lehet "orbánozni". A meleg felvonulás? meg többi "tüntik" amit elviselni kell, mert a libsik kitalálják, hogy ott szerencsétlenkedjenek az utcákon. "Nemzeti vágta" a Hősök terén? Na, ki találta ki? Hát nem a FIDESZ - MERT AKKOmár rég leállították volna. Bangónéék cirkuszai?
Nyírfa
Még soha nem állt előttem rendőrsorfal, mögöttük az őket szállító buszokkal, elzárva az utat, a haladás, a szabad mozgás lehetőségét. Semerre nem mehettünk, csak visszafelé. Arra meg miért mennénk? Mindenütt rendőrbuszok- és autók, és rendőr, amerre a szem ellátott. Kelepcében éreztük magunkat. Az addig békésen hazafelé tartó tömegben nőtt a feszültség. Érdemleges információt nem kaptunk. Némelyik rendőr láthatóan együtt érzett velünk, érdekes volt megfigyelni, hogy ők nem a hölgyek közül kerültek ki. Pedig voltak gyerekek, kicsik és nagyobbak, a szüleik azért merték elhozni őket magukkal, mert nem feltételezték, hogy egy magyar állampolgárnak Magyarországon bántódása eshet, ha nem vét a törvények ellen.
Ami felháborított mindenkit , az az, hogy senki, értitek?, senki nem tájékoztatta a lakosságot, így a tüntetésre igyekvőket , illetve a szervezőket sem, hogy az előre beharangozott útlezárásokon kívül jelentős területeken korlátozzák a mozgásszabadságot, teszik lehetetlenné az emberek hazajutását.
A kényszerű várakozás alatt nem csak magyar szó hallatszott, akkor derült ki, mennyi külföldi van köztünk. A saját szemükkel győződtek meg arról, hogy Magyarország kormánya a magyar nép ellen létezik.
Ui.: Nem tudtam, hogy a kurd férfiak ennyire jóképűek! :))
Ja: Rengeteg fiatal volt, és meglepően sok kimondottan idős embert láttam. Jó volt együtt lenni.
Rockxy
"A kurdokért vagy Tibetért aggódni hősi tett, a csángók ehhez képest már érdektelenek, ám Dönci bácsi elpatkolhatna már a szomszédban, mert mindig hangosan hallgatja a rádiót…"
RonaGyuri
A propi ismét kimutatta új arcát

egyértelmű kormány-szócsővé silányította magát

Már nem csak ajnározzák és mindent eltűrnek ezeknek az ócska román pribékeknek, de ők maguk nyomatják a pártsajtó baromságait.
S et a cikk pedig már át is veszi a szerepet!
Nem törődve azzal, hogy mekkora hazugság azt a látszatot akarja kelteni, hogy nem Orbán pribékjei, hanem a pár száz tüntető miatt van káosz a városban!
kereső
@Ludmilla: És még akkor nagyon finom voltál, és úrinő!:)))))))))))
Gáon Mordehaj
Nem lett volna semmi káosz, ha a biztonsági szolgálatnak nem kellett volna számolnia a kivülről szított és külföldről szervezett és finanszírozott transznacionális destruktív liberális tömegdemonstrációkra. Ezek nélkül egy normális nap lett volna. Pontosan olyan és semmivel sem problematikus, mint amikor más magas diplomáciai küldöttség érkezik hazánkba. A destruktív judeo-liberális kártevők és szarkeverők, média-diverzánsok a török elnök látogatását tüntetik fel a közlekedési káosz okaként. Holott, saját ideológiai és természetes eredet és érdekközösségük hisztériakeltésének okaként alakult ki a közlekedési káosz és sok kellemetlenség. Az ok és okozat felcserélése a judeo-liberális, korábban judeo-bolsevik kártevők ösztön vezérelt magatartáskultúrájának szerves részét képezi!
Sziszifusz
@Gáon Mordehaj: 7:46
Hmmmm... azon nem gondolkodtál el, hogy Pl. Putyin látogatása alkalmával miért nem volt ekkora káosz ?
Gáon Mordehaj
@Sziszifusz: MIÉRT?
A helyhatósági választások judeo-liberális sikere után, az önkormányzati tisztségek javadalmaival kitömött zsebű ballibsi fossziliák (mint egykoron Moszkvából postázott vörös segély) --most már, mint fizetett zsoldosok--, a Fidesz és valamennyi magyar nemzeti érdek ellen szerveződő csoportok élére állhatnak, hiszen, most már kártevésük minden pillanatát megfizetik. Most, Erdogán látogatásánál azonnal bevetették magukat.
Gáon Mordehaj
Kedves @Sziszifusz: A hazai judeo-médiabeli kútmérgezők sikerrel hergelték fel a főváros oktalan, barom módjára terelhető tömegeit. Akik azt sem tudják, hogy a kurdokat eszik vagy isszák. De ha Fideszt valamiért is bűnbaknak lehet kikiáltani, akkor egy kis ordítozásra mindíg nyitottak. Ugyanazokat a kreatúrákat lehetett látni, akik annak idején az Új színház "nácizásához" is kivonultak, vagy a Turul szobrok ellen, vagy bármelyik magyar nemzeti történelmi emlékmű gyalázásánál a nácizós, fasisztázós kórust alkották. Természetesen kibővülve a CEU SOROS ösztöndíjakkal megvásárolt multikulturális, liberális szellemi akoljának növendék birkáival.
Sziszifusz
@Gáon Mordehaj: 08:53
Putyin látogatásakor is bevethették volna magukat, nem tették. Miért ?
Gáon Mordehaj
@Sziszifusz: Megismétlem a választ!
MIÉRT?
A helyhatósági választások judeo-liberális sikere után, az önkormányzati tisztségek javadalmaival kitömött zsebű ballibsi fossziliák (mint egykoron Moszkvából postázott vörös segély) --most már, mint fizetett zsoldosok--, a Fidesz és valamennyi magyar nemzeti érdek ellen szerveződő csoportok élére állhatnak, hiszen, most már kártevésük minden pillanatát megfizetik. Most, Erdogán látogatásánál azonnal bevetették magukat.
Sziszifusz
@Gáon Mordehaj: 08:55
Ha kérhetnélek akkor légy oly kedves, nevezd meg számomra, a hazai "judeo-média kútmérgezők" kilétét. Ezenkívül jó lenne, ha konkrét példákkal mutatnád be hergelésük mibenlétét is.
Előre is köszönöm.
Gáon Mordehaj
Előtte nem volt "ZSÉ!" Ez a fajta saját zsebére soha nem volt "forradalmár". Fizetettség nélkül visszahúzódnak saját szellemi gettóikba és ott egymás között mormolják magyar és nemzetellenes gyűlölködésüket.
Sziszifusz
@Gáon Mordehaj: 09:25
Fidesz mint nemzeti érdek ???
Na ettől kezdve nincs mit hozzá tenni.
Nemzeti érdeknek nevezni azt az ámokfutást amit Orbán és rablóbandája produkál nem lehet.
Az ő tevékenységük saját maguk és hozzájuk közel álló potentátok, eredeti tőkefelhalmozásnak álcázott, rablógazdálkodásából áll.
Az a rapid vagyongyarapodás, amit náluk láthatunk, tisztességes úton képtelenség, pláne olyan tehetségeknek mint például Mészáros Lőrinc. Tiborc István és társaik , tagadhatatlan.
Korrupció mióta világ a világ mindig volt és mindig lesz. Azonban a korábbi elkövetők kisinasok voltak, ezekhez a szakma nagymestereihez képest.
Egy szó mint száz Orbán nem hiába vonzódik Erdogánhoz és a hozzá hasonló személyekhez mivel ahogy a latin mondja :
" Similis simili gaudet."
dr. prédikátor
E R D O G Á N O1G =T Ö M E G G Y I L K O S O K!!!
jancsipapa
@Nessy: Meg volt itt Netanjahu is . Akkor valahogy elmaradt a tüntetés. Pedig ott is tapad ám vér bőven a kézhez...
Nessy
@jancsipapa: Talán sok volt egy hét alatt két diktátor! Meg akkor azért nem volt ekkora felhajtás. Egyik ismerősöm tegnap csak két óra késéssel tudott a kicsiért az oviba menni. de mivel nem ő volt az egyetlen mindenkit megvártak az óvónénik! Ez a talpnyalás már visszataszító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.