Mindenki fedezékbe, megjöttek a szocik – visszhangzik a csatakiáltás kedd este óta. Tényleg összedőlt a világ Draskovics Tibor felbukkanásával? Szívükhöz kapnak sorra a véleményvezérek, hogy juj, jaj, micsoda árulás, hogy a szocik térnyerésével visszajönnek a SZOCIK. Mert ők nyilván azt hitték, hogy a „nettó szocik” és a „Gyurcsány-szocik” majd a számukra megszerezhető posztokat feltöltik az elmúlt hétig nyugati egyetemek katedráiról oktató, esetleg globális cégeket igazgató emberekkel, akik szabadidejükben a progresszív politika legfontosabb műhelyeiben pallérozódtak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem értem!! Mi a baj Draskoviccsal??? Lopott, csalt, hazudott, korrupt volt, kilakoltatott szerencsétlen családokat??? Vagy mi a bűne??? Tessék lehet sorolni!!! Értelmes, szakmájához értő ember!!! Sok sikert kívánok munkájához!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Nyírfa: 08.07
Rendben van! És te tudsz olyan történetet az elmúlt évekből, amit a DK robbantott ki és rávilágít az MSZP korruptságára és a Fidesszel való összejátszására?
Nyírfa
@Béla333: Gyurcsány már nem egyszer állt elő az MSZP-t illető kritikával, többek között utalva a fidesz felé szivárogtató , velük együtt szavazgató kétlakiakra, egyesek korrupciós érintettségére.
A konkrétumoknak utána kéne néznem, de biztosan feldobja a google , ha rákeresek.
A két párt rivalizál egymással, a DK , ha úgy tetszik, revansot vesz a szocialistákon a csököttségük miatt elszenvedett kudarcokért. De azt ne várd, hogy egész pályás letámadást intézzen ellenük. Nem is lenne fair.
Jozefina
Nem értem!! Mi a baj Draskoviccsal??? Lopott, csalt, hazudott, korrupt volt, kilakoltatott szerencsétlen családokat??? Vagy mi a bűne??? Tessék lehet sorolni!!! Értelmes, szakmájához értő ember!!! Sok sikert kívánok munkájához!!!
kereső
@Béla333: Majd elválik, hogy szinjáták-e vagy sem. Én nem annak látom. Ahogy beintettek a zuglói parkolási ügynek,meg az szmsz-nek, nem szavazták meg tarlós dupla végkielégitését. ahogy Gy.Németh kiállt Baranyai mellett- mind azt jelzi, hogy az mszp kösse fel a gatyát- mert a szövetséges igen erős kontrollt fog gyakorolni.
Eriksson
@Jozefina: Semmi baj Draskoviccsal azon kívül, amit felsoroltál. Talán csak az, hogy újra képbe került.
Nyírfa
@kereső: Nem értem Horváth Csabát. Régebben egy realista politikust láttam benne, de az utóbbi időben ezt rendre megcáfolja.
Vagy nem is volt olyan, amilyennek látni véltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.