Az M0-s déli oldalán az M5-ös autópálya felé tartó irányban viszont jól lehet még közlekedni.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Már élénk a forgalom az M0-ás autóút déli szektorában. A terelt szakaszon Dunaharaszti és Halásztelek között, az M1-es felé torpan meg a kocsisor. Az ellenkező oldalon, az M5-ös felé egyelőre fennakadás nélkül, jó tempóban lehet haladni.

- Az M3-as autópályán, a főváros irányába és Mogyoród térségében a 22-es km-nél, illetve az M0-s csomóponttól befelé is érzékelhető a lassulás.

- Az M1-es autópályán, Budapest felé a terelt szakaszon Herceghalom térségében lassú haladásra készüljenek.

- Erős a járműmozgás a reggeli órákban, így lelassul a haladás a 4-es főúton Üllőnél, valamint a 31-esen Mendénél és a 10-es főúton Solymár térségében, illetve az 51-es főúton Dunaharaszti határában.

Lezárások

Az M2-es autóúton a Vác felé vezető oldalon, átadták a Fót-Dunakeszi csomópont eddig lezárt lehajtó ágát. Fontos tudni való, hogy az M2-es autóúttal párhuzamos Hajcsár útra továbbra sem lehet ráhajtani. Kerülni a Dunakeszi összekötőút felől lehet!

A 44-es főúton a 32-es km-nél lévő tiszaugi Tisza-hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. A javítási munka miatt a fél útpályát lezárták. A forgalmat napközben jelzőőrök, munkaidő után pedig jelzőlámpa szabályozza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.