Nem szeretne oligarchától függeni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Volner János megélhetési hülye. Van neki értékrendje, csak még nem találta meg a gazdasegget. Videó az örök klasszikus Hofitól: youtu.be/_0KQ_E6XiAI
Ez most felébredt, vagy csak nem kap több pénzt a fidesztől? A klasszikus vicc jut róla eszembe, mikor jamaikában elfogy az uccsó füvescigi.. Másnap reggel:
-Mi ez a szar zene?
Jani vett egy orosz diplomát ( hazánkban nem akkreditált ) és már értelmiséginek gondolja magát.
Vedd be smittpalit is, jól jön egy doktor is Jani!
Eladott Ország
Szarszagú ő is mint a többi fidesztégla. Egy kis lépés a Jánosnak és egy hosszúlépést a többieknek. Akkor mostantól nyíltan fideszes? És közben a " D(K)úró" Dóra meg csak szül-szül... nem őt vitted a susnyásba legutóbb te Jani , amikor a fidesz is szaglászott még utánad?! Muszáj lesz megint egy látványosat hugyozni valahol, hátha beindul tőle újra a politikai pályája. Mondjuk ha a Bandzsa Marcsit magáévá tenné...Valljuk be őszintén ha megtenné, megérdemelné. Szerintem alakítsatok orosz-rulett pártot az értelmiségi barátaiddal, ORP tökösen is hangzik. Úgy látom férfiként és politikusként szereti a partnereit váltogatni, de ha belép a fideszbe akkor teljesülhet a vágya igazi politikai prostituált lesz.
Gáon Mordehaj
A közéleti szerephez jutás vagy közéleti szerep vállalás olyan, mint a kábítószer. Vannak akik súlyosan függővé válnak és nem bírnak lemondani róla, ha egyszer megtapasztalták. Enélkül megsemmisülve érzik magukat. Belebetegszenek. A másik probléma, hogy ameddig a politikusi pozíció megélhetést jelent, addig az elvek és a becsület háttérbe szorul. Ezért is ezerszer tisztességesebb a feudalizmus joganyaga és berendezkedése, mint a kapitalizmus joga és berendezkedése.
A feudalizmus korában a képviselet szolgálat volt, méghozzá saját vagyonra épített szolgálat, amely során nem járt "költségtérítés".
MÁS!
Budapest lakossága a jöttmentek szellemi , erkölcsi lefolyócsatornájává vált. Ezt a választási eredmények is mutatják. A főváros lakosságának töredéke, talán 10 százaléka az, amelyik négy-öt generáció, azaz az ükszülők, szépszülők óta töretlenül a főváros, de leginkább annak belterületeinek lakója. A Rákosisi-Gerő-Péter Gábor- Révi féle judeo-bolsevik kommunista zsidók egészen a Kádár-rezsim végéig elárasztották a magyarok fővárosát a vidék mindenféle szociológiai rétegéből származó embertömeggel, hogy létrehozzák a főváros gyökértelen proletariátusát Tisztelet a kivételnek, de ezek leszármazottjai a főváros gyökértelen massza népe! A főváros polgári gondolkodás és értékrend nélküli "polgársága".
Egész más alapokon nyugodna a főváros, ha csak azok kaphatnának szavazati jogosultságot, akiknek családja, felmenői, legalább 3-négy generáción keresztül, 1930-óta folytonos lakói Budapestnek.
Egyszer részletesebben elmagyarázom, hogy miért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.