A volt polgármester azt sem titkolja, hogy eddig elvi okokból nem került ki az EU-s lobogó az épületre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
még jó hogy nem uszít az EU ellen!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@durbincs: Szopjál lovat,,te félkegyelmű.
RonaGyuri
Az elmebaj és arrogancia egy formája,

de sokat, nagyon sokat elárul a hatalom mentalitásáról

Nem, nem állítom, hogy ha buta műveletlen arrogáns hazug dumát akarsz hallani ártunk és qurmányunk pribékjei ne adnának elég lehetőséget. Ennek ellenére a IV. kerület bukott polgija ebben is élen jár.
„Az érdemi tettek és a valós munka helyett a szimbolikus politizálás jól ismert pótcselekvés. Megszoktuk... De azért joggal fel lehet tenni a kérdést, hogy a ma kikerült EU-s zászlóval fémjelzett intézményrendszer hogyan és miként áll ki az erdélyi magyarok alapvető jogaiért, mennyiben és hogyan lép föl az aljas diszkrimináció és a magyarság ellehetetlenítése ellen?!” – nyilatkozta Wintermantel Zsolt, aki korábban kilenc évig vezette a kerületet!
Túl azon az apróságon, hogy taxatíve nem igaz, az amit az EU számlájára fröcsög. Azonban az, hogy a magyar nem köztársaság egy helyhatóságának (volt) vezetője nem csak így vélekedik, de ezt ki is mondja; sokat, nagyon sokat elmond a mai matyar rögvalóságról!!! =))
RonaGyuri
@durbincs: takarodj haza ott ugass szaros román! =)) Vagy nem mersz mert tartasz tőle, hogy a székelyek meggyepálnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.