Dézsi Csaba Andrást jelöli a Fidesz a lemondását bejelentő Borkai Zsolt helyett a győri időközi önkormányzati választáson.

A szexvideós botrányba lebukott Borkai Zsoltot bár újra megválasztották Győr polgármesterének, szerdán bejelentette: a győri közgyűlés alakuló ülése után lemond a pozíciójáról.

Ezután megkezdődött a találgatás, hogy vajon ki is lehet majd Borkai utódja, itt felmerült többek között a jelenlegi alpolgármester, a 2007 óta Fidesz-tag Fekete Dávid, valamint Németh Zoltán neve is, aki momentán a megyei közgyűlés elnöke. De egy olimpikon, Pálinger Katalin is bekerült a kalapba.

Egy tévést jelölhet a Fidesz Győrben Borkai utódjának

Most a Magyar Hang azt írja, hogy a Fidesz azt a Dézsi Csaba Andrást küldheti csatába Győrben, aki az egyik helyi kórház osztályvezető főorvosa, és jelenleg is tagja a helyi képviselőtestületnek. Sőt, népszerűségét jól mutatja, hogy még saját tévéműsora is van Győrben.

Cikk- és címlapkép: MTI/Krizsán Csaba

(magyar.org)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
A volt győri polgármester nem a szex, hanem a panamái miatt - ami egyébként jellemző az egész párttársi körére IS - kényszerült távozásra.

Remélhetőleg a győri választópolgárok nem hasonló körből választanak űj polgármestert, bármennyire IS nyomul a regnáló köre.
Jozefina
"Kutyából nem lesz szalonna"
Aki eladja lelkét és a nevét a fidesz-kdnp fémjelzi, az elkötelezetté válik a lopás, csalás, hazugság, ellenségeskedés felé, bármennyire is becsületesnek látszi az előélete!!?? Ezt a győriek is tudják és valószínűleg száműzik ezt a párost a városukból!!?? Hajár Győr!!!
Eladott Ország
Ha valaki összeáll a NER-rel, akkor egyértelmű, hogy nem érdekli az erkölcs.
https://uploads.disquscdn.com/images/224f01b6...
Dr plágium
Elismert kardiológus, osztályvezető főorvos és magánrendelése is van. Mit ígérhettek neki, hogy ezt feladja???
bencemacska
@Dr plágium: És q. ...nagy orvoshiány van!
Eladott Ország
@Dr plágium: ma, 06:21; A hatalommánia és a pénz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.