Napelem vagy napkollektor? Melyiket érdemes választani? Mi a különbség közöttük? Összehasonlítom ezt a két népszerű megújuló energiaforrást több szempont alapján is, hogy könnyebb legyen választani közöttük. Persze, nem kell feltétlenül választani közöttük, hiszen sokan mindkettőt használják egyszerre. Ehhez azonban ismerni kell mindkettő előnyeit, hátrányait és a felszereléssel, használattal kapcsolatos tudnivalókat.

Feltöltő: feba
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A megújuló energiaforrással (fotovoltaikus) kapcsolatban kérdezzék meg, L. Simon László narancskoszorús udvari költőt.
SZÉLAPÓ, NAPANYÓ, ÉS L. SIMON LÁSZLÓ
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1497/1659/original.jpg?w=600&h
m.blog.hu/te/tenytar/image/tumblr_ncjxmbe8bj1tqypyno1_500.gif
L. Simon fidesz, annak idején a Paksról szóló parlamenti vitanapon kifejtette:
"Áramra éjszaka is szükség van, illetve akkor is szükség van, amikor nem fúj a szél, nem süt a nap, azaz egyértelmű, hogy a megújuló energiaforrások kizárólagos preferálása nem jelent biztonságos áramellátást." 2014 szeptembere óta változott a világ, szegény L. Simont is lefokozták, Lázár és haverjai viszont felismerték: a Paks 2 nevű szabadrablásos piramisjáték helyett mellett vannak más módozatai is az állami és uniós támogatások aggregált lenyúlásának. Miután letarolták a dohánykereskedelmet, most úgynevezett szerkezetátalakítási támogatást vesznek fel dohánytermesztésre úgy, hogy a dohánymezőn vagy annak közelében napelemet helyeznek el. Ez azért lesz jó nekik, mert ehhez újabb sokmillió forintnyi uniós forrást vehetnek igénybe, és azon is nyernek, hogy az állam a jövő évtől garantált átvételi árat állapít meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.