A kiskunmajsai rendőrőrs munkatársai rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 37 éves helyi férfit – közölte a rendőrség honlapja.

Bemászott a kapun, fenyegetett, majd minden pénzt elvitt egy férfi

A közlemény szerint a Kiskunmajsai Rendőrőrsre pénteken kora délután érkezett bejelentés arról, hogy 14 óra körül egy ismeretlen az egyik kiskunmajsai ingatlan kapuján átmászott, majd bement a lakóházba.

Ott azzal fenyegette a szobában tartózkodó 64 éves férfit és 59 éves élettársát, hogy „agyonveri” őket, ha nem maradnak csendben. A tettes a férfi pénztárcájából közel 100.000 forint készpénzt vett magához, majd távozott a helyszínről.

A rendőrök azonban egy órán belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt. A 37 éves kiskunmajsai férfit gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vették rablás bűntett és magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

(police.hu)

(Fotó: police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Naponta jönnek ilyen hírek orbanisztánból!!! Igen büszke lehet rá a nemzet vezére!!??
Gáon Mordehaj
@Jozefina: Ki tart a pénztárcájában otthon 100 ezer forintot és melyik az a betörő, aki pontosan tudja, hogy abban a pénztárcában 100 ezer forint van? A cigányokat a ballibsik szaporították el Magyarországon!
i.imgur.com/GzpA0ae.jpg
i.imgur.com/LqMnTv9.jpg
i.imgur.com/LJYCgpg.jpg
i.imgur.com/xE27Jki.jpg
Dr plágium
@Gáon Mordehaj: Ki tart ennyi pénzt a tárcájában? Aki éppen kivette a bankból a havi fizetnivalóra, vagy valamilyen javításra, esetleg amikor felvette a fizetését. Nem mindenkinek van bankszámlája!
Gáon Mordehaj
@Dr plágium: És erről pontosan tájékozódott a betörő? Érdekes történet, de majd kiderül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.