1. Sehol nem csaltak annyit a devizahitelekkel, mint itt… 2. Deutsche Welle: Orbán provokálja az EU-t, csak nehogy sírás legyen a vége! 3. Sokkoló írás került elő Bayer Zsolttól – ezt hogy magyarázza ki a fideszes közíró? 4. Kapott ma eleget Orbán – De a kegyelemdöfést Kálmán Olga vitte be!...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Orbán már rég kilépne az Európai Unióból, de Putyin elnök nem engedi”

Dunay Pál, a George Marshall Európai Biztonsági Tanulmányok Központjának professzora, a Szép Szónak adott interjút

A véleményéről a Népszava számol be. Az érdekes cikk egyik legfontosabb része:
„A magyar külpolitika az utóbbi 7-8 évben jelentősen módosult. Korábban tartotta magát a nézet, hogy hálásnak kellene lenni, hogy Magyarország felvételt nyert egy sor nyugati intézménybe. Az orbáni irányvonal szerint nincs hála, csak kőkemény üzlet, s ennek eszköze a magyar diplomácia verbális konfrontációja. Ha a nyugatiak el akarnak érni valamit, cserébe mindenért kapni, követelni kell – ez az ideológiai alap, s illik a miniszterelnök személyiséghez. E konfrontációnak ugyanakkor két oldala van. Túl azon, hogy a nyugati partnereknek engedményekkel kell megnyerni bennünket, belpolitikai üzenetet is hordoz. A magyar lakosság számára – melynek jó része mellesleg nem is tudja követni a külvilág történéseit – azt kell sugallni, hogy „csapataink harcban állnak”, azaz a kormány a határokon túl is rendületlenül küzd a nemzeti érdekek érvényesítéséért. Ezt szolgálja az Ukrajnával szembeni vétók sora, ami részben indokolható, viszont teljesen értelmetlen, ha nem éppen az orosz érdekek „megtámasztása”. Mivel a nyugati klubban a joguralom és a demokrácia irányadó alapszabály, az asztal túloldalán pedig úriemberek ülnek, alighanem még jó darabig el lehet lenni ezzel a népi külpolitikával.”!
Nos nem ennek kapcsán – pontosabban nem erre poentírozta ki -, de meg kell jegyezzem, hogy az Erdogan vs. Budapest történetet is sokban árnyalja! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.