A tojáslikőr nem tartozik a világ leggyakoribb alkoholos italai közé, de ennek ellenére nagyon jellegzetes kategóriát alkot. A tojáslikőr alapvetően figyelemre méltó ital. A legtöbb tojás alapú likőrt emulgált tojássárgájából és édes alap szeszesitalból készítik. Általában rum, brandy vagy bourbon italokból készül, ezáltal gyakorlatilag egy folyós, alkoholos pudingot alkot. Elkészítheted könnyedén otthon is. Jól is jön a karácsonyi asztalhoz. Íme a recept az amerikai változathoz, az Eggnog-hoz.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.