Gyurcsány Ferenc a magyar politikai élet legaljához tartozik – jelentette ki az Országgyűlés elnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Kövér Borkai szexbotrányát a "magánbűnök körébe tartozó erkölcsi botlás"-nak nevezte

Kövér László szerint a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a huszadik és a huszonegyedik századi magyar történelemnek.

A házelnök a politikát érdekes műfajnak nevezve úgy fogalmazott: Borkai Zsoltnak "az egyébként magánbűnök körébe tartozó erkölcsi botlása" a politikában szemlátomást megbocsáthatatlan bűnnek tetszik, de Gyurcsány Ferencnek vagy Horn Gyulának a "nemzet ellen elkövetett bűneinek sorozata" szemlátomást a megbocsátható bűnök sorába tartozik.

Kövér László azt mondta, nincs annál nagyobb bűne a rendszerváltozásnak, mint hogy négy évvel az első szabad választás után éppen "egy fegyverrel a saját népe ellen harcoló hazaárulót" jelölt az MSZP a miniszterelnöki székbe. A házelnök Horn Gyulát azonban "egy grál lovagnak, egy nemzeti hérosznak" nevezte Gyurcsány Ferenchez képest, akit

egy pitiáner, senkiházi nemzetárulónak

titulált.

A fideszes politikus szerint a Gyurcsány Ferenc által elkövetett bűnök – "az őszödi beszédtől a lovasrohamon, rendőrrohamon keresztül az összes hazudozásáig, amiről ő beszélt" – és a Borkai Zsolt által elkövetett erkölcsi kisiklás nem mérhető össze. Hozzátette: sajnálja azokat, akik a baloldali "ifjú generáció üdvöskéi" közül korábban úgy nyilatkoztak, hogy azért nem fognak össze vele, mert nem akarják "összegyurcsányozni" magukat, de a "hatalomért és a koncért" néhány hónap leforgása alatt gyökeresen megváltoztatták a véleményüket és most már "bűzlenek a gyurcsányizmustól".

Leszögezte: nem lehetnek büszkék arra, amit Borkai Zsolt a közösségük tagjaként művelt, arra viszont igen, hogy a nemzeti oldalon nem lehet következmények nélkül ekkorát hibázni.

Hangsúlyozta: Borkai Zsolt olyan ember, aki olimpiai bajnokként Magyarországnak szerzett dicsőséget, aki Győr polgármestereként jól működő, fejlődő, prosperáló és gazdag várost ad át majd az utódjának. Nem "egy teljesítmény nélküli, senkiházi nyikhajról", nem olyan emberről van szó, aki a nemzeti érdekek szempontjából jelentős teljesítményt rombolt le azzal az egyetlen botlással, amit nyilvánosságra tártak. A baloldalon azonban egy vállrándítással térnek napirendre minden erkölcsileg elfogadhatatlan cselekedet fölött – mondta a házelnök a kispesti és budaörsi ellenzéki politikusok ügyeire utalva.

Kövér László azt mondta: az a karaktergyilkosság, az az uszítás, az a suttogó propaganda, amely az Antall-kormányt is megbuktatta, tulajdonképpen az elmúlt harminc évben mindig a baloldal eszköztárába tartozott. Hozzátette: ma már nem kell titkosszolgálati közreműködés sem ahhoz, hogy valakinek titokban felvegyék a mondanivalóját, vagy éppenséggel egy telefonnal az engedélye nélkül levideózzák bármilyen élethelyzetben.

Mindenki a zsebében hord egyfajta titkosszolgálati rendszert, és mivel nincs igazi szankció, ami ezt a személyiségi jogok védelme érdekében megtorolná, egyre szélesebb körben alkalmazott divattá válik – mondta. Azonban kiemelte: aki a közéletre adja magát, annak eleve fokozottan érzékenynek kell lenni arra, hogy véletlenül se kerüljön félreérthető, vagy pláne egyértelműen méltóságán aluli helyzetbe.

A házelnök az interjúban a romániai elnökválasztási kampánnyal kapcsolatban – melyben Fekete-Győr András, a Momentum vezetője nem az erdélyi magyar, hanem a román liberális jelölt mellett kampányolt – megjegyezte: a magyar baloldal mindig hajlamos volt arra, hogy a saját népe, nemzete ellen bárkivel szövetkezzen. Gyurcsány Ferenc december ötödikét megelőző gyalázatos kampánya is csak azok számára volt meglepetés, akik elfelejtették, hogy mit művelt a baloldal 1990 előtt, 56-ban és utána, vagy 1919-ben – mondta a házelnök a kedvezményes honosításról 2004. december 5-én tartott magyarországi népszavazásra utalva. Szomorúnak nevezte, hogy "a fiatal generációban ez a mentalitás újratermelődik".

Ez a cselekedetük semmiben nem különbözik attól, hogy az olimpia nemzeti önazonosság szempontjából óriási jelentőségű ügyét pitiáner hatalmi szempontokból megfúrták – emelte ki Kövér László.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának nyitányán történtekről szólva a házelnök kijelentette: az a fajta verbális mélység, amelyet Hadházy Ákos képviselő elért, párját ritkítja, és nem szeretné, ha a jövőben elterjedne.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Veres Nándor

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az, hogy félrekefélt, önmagában a kutyát nem érdekli. Viszont ha luxusjachton milliós napidíjú kurvákat uniós pénzzel megtámogatva, bekokózva orgiázik, az már komolyabb tétel. Arról nem is beszélve, hogy egyúttal kiderültek olyan csekélységek, mint hatalommal való visszaélés, hűtlen kezelés, korrupció stb. És ez már nem magánügy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
í köteles kövér tróger!!Téged aztán igen csak nehéz felül múlni a bunkóságban!!!te egy
izig vvérig mocskos senkiházi ingyenélő köpönyegforgató nemzetvesztő féreg vagy!!!De eljön az az idő amikor megkapod a "jutalmada" a sok mocskos tettedért!!!Patkány egy geci vagy!!!
Macskaszem
Az, hogy félrekefélt, önmagában a kutyát nem érdekli. Viszont ha luxusjachton milliós napidíjú kurvákat uniós pénzzel megtámogatva, bekokózva orgiázik, az már komolyabb tétel. Arról nem is beszélve, hogy egyúttal kiderültek olyan csekélységek, mint hatalommal való visszaélés, hűtlen kezelés, korrupció stb. És ez már nem magánügy.
Józsipapa
Kövér László a magyar politikai élet legaljához tartozik !!!
Hasonszőrű társaival együtt !!!
Eladott Ország
scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/73495325_2528230940593564_2012055477956902912_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQly7RhSWyhjPSDzYnOMNpldqhUH2PvG2c33nAwGxBbJMoGW5KI0cuBhgFwxTyEhtYU&_nc_ht=scontent-frt3-2.xx&oh=8b2c61c36947b3390f3ab9ad6cff6c5e&oe=5E5F3736
Amúgy rövid leszek, mert hasadás van. De annyira ám, hogy az egyik eszement nézi magát, ahogy ott tépi a száját a zsinóros kiskosztümben és azt mondja a szája, hogy „A Lenin-fiúk utódai ma is itt állnak velünk szemben…”, és nem veszi észre, hogy maga magát látja. Csak ugye álcaruhában, Prónay lajbiba öltözve. Szamuely sapka és motoros szemüveg nélkül, hátha nem ismerjük fel, mert az értelmünkön van a Takaró. A két kétes dicsőségű különítmény fennállása alatt nem ölt meg annyi magyart, mint ezek egy év alatt csak az amortizált egészségüggyel, hogy a többi galádságukat ne is említsük. És tényleg a jövőbe látnak, ha a tükörben nézik magukat. A Korán iskola mintájára lebutított oktatással folyamatos üzemmódban, futószalagon, nagyüzemi méretekben gyártják az elszegényített és lebutított páriákat. És ezek a nyomorultak nem cicóznak majd. Natúrba, baltával faragják az öntelt gyökereket és nem fognak félni a török tankoktól se.
Tata már rég megmondta:
"Ha az orosz muzsiknak lett volna egy szaros tehene, akkor sose foglalta volna el a cári palotát, mert az etetés, itatás, fejés, trágyázás miatt nem lett volna rá ideje! De nyomorában ráért, hát megnézte az úri cifraságot belülről is."
Mire fel a Peti bá’ rátromfolt:
"Eljön az idő, hogy a mi szegényeink Lenin tárlatvezetését mellőzve nézik meg az elnyomóink kastélyait belülről és nem kizárt kíváncsiságból szétszerelnek néhány cinikus kastélylakót is, hogy mitől fejlődött ki bennük ekkora gőg."
Ezt én úgy mondanám, hogy Magyarország Európa motorja, csak állandóan rükvercbe van téve. Aki rögzítette a rükvercet az maga a alacsonyságos trottygatyás...
Pálinkás Pál
Én igazán nem vagyok erőszakos ember...de szívesen nézném ahogy ennek a bajszos tahónak a talpa alatt fütyül a szél!!!
Eladott Ország
Kövér Göring Birodalmi kancellár
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/74410205_2469687869958311_7610089669442666496_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_oc=AQkzoL9zhcda6kUhBQpFIf7XrmIFglzcyZSNIyQRYgP67IJX-m2PliAdicg9LT3OBOM&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=cae43cbb104788de4e59edf594e254c9&oe=5E4E10E9
"Kövér László kijelentése után, miszerint a lelkészek és plébánosok felelőssége is, hogy a hívek megfelelő pártra szavazzanak, Semjén Zsolt bejelentette, hogy a kormány javaslatára a választási kampányok idejére pappá szentelhetik a kormánypárti politikusokat. Mint a miniszterelnök-helyettes elmondta, a plébánosok és lelkészek sajnos nem mindig tudják pontosan közvetíteni a kormány üzeneteit, ezért a legpraktikusabb, ha a kampány idején az adott településen a keresztyén értékek mentén indított fideszes polgármester- vagy képviselőjelölt tartja meg a szentmiséket, keresztel, vagy gyóntatja a gyülekezet szavazókorú tagjait. Az így tehermentesített lelkészek a kampány alatt plakátokat ragasztanak, és imádkoznak majd a fideszes politikusok lelki üdvéért."
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/2019-20-hk-kover-580.jpg
nezelodo
Szegény Laca, és bűntársai, amikor egyik választáskor az "Apák és fiúk" plakátokkal kampányoltak, egyikük apját, anyját, nagyapját apósát sem láttam azokon a nagyon demokratikus és múlt nélküli fiúk által készített plakátokon. A Laca is csak konspirált, amikor belülről bomlasztotta az MSZMP-t. A mi vezérünk is csak cselből ápolt jó kapcsolatokat Horváth belügy-miniszterrel, ugyanúgy ahogy Princz Gáborral, Torgyánnal, (és a Mariska nénivel), Simicskával, Dávid Ibolyával, Fodor Gáborral, Tarsoly Csabával, stb. Most esetleg csak nem a zseni lölő következik a sorban?
Lepényleső
...azonban itt elsősorban a közpénzek szinte törvényesített rablásáról van szó amit szinte kizárólag
a kormánypártiak követhetnek el,-büntetlenül? Mindenki más már csekélységnek számító bűnökért is ül?
Borsodi
@Macskaszem:Teljesen igazad van keféljen akivel akar ha a felesége a vagyon ért elnézi neki. Mivel az állam pénzét osztogatta,állam ellenes bűncselekmény,esküt nem is tehetett volna,hivatali hatalommal való vissza élés ami egyértelmű,Tiltott drogozás.A sikkasztást is megvizsgálhatnák, a nagy értékű ház vásárlását fia havi egy milliós juttatását ,stb
www.youtube.com/watch?v=V1rkuZUuSU8
Ez a felháborító éveken keresztül dézsmálják az állam vagyonát élnek luxusban,ha lebuknak mosolyogva,bűntettlenül távoznak mint ha semmi sem történt volna.Majd kis idő múlva jó pozícióba kerülnek újra és folyt.köv.mert kéz kezet mos.
www.youtube.com/watch?v=43yy4WR3xw0
www.youtube.com/watch?v=n7RuSx_5kvk
advocat
Csak kérdeztem. Alzheimer elvtárs? A Kövér beszédekből van egy ilyen érzése az embernek. Bár láthatom rosszul, de én nem beszélek ennyi ember előtt hülyeséget. Is.
Józsipapa
A fékezhetetlen agyvelejű Kövér Laci, ha tükörbe néz, akkor látja a magyar politikai élet alja emberét;
aki ha megszólal, " ömlik a szájából a szar ". ( Hofi után szabadon )
Eladott Ország
A kufircoláson kívül azért más is volt Köteles Laca! Tízmilliárdokat költött Borkai városában telkekre az Audi.
g7.hu/kozelet/20191011/tizmilliardokat-koltott-borkai-varosaban-telkekre-az-audi/
Rövid út vezet a Borkai-ügytől a Fidesz-KDNP legfelső köreiig! Elég egyértelműnek tűnik, hogy 4-5 milliárdot forintot biztosan kereshettek az ingatlanbizniszen.
g7.hu/kozelet/20191008/rovid-ut-vezet-a-borkai-ugytol-a-fidesz-kdnp-legfelso-koreiig/
görbetükör
Kár, hogy a többségnek már nem igénye, hogy közéleti ember lehetőleg feddhetetlen életű legyen. Már nincs példakép, nincs elvárás.
Ettől csak lejjebb lesz minden.
"A társadalom alapja a tiszta erkölcs."
És ez az ország (is) velejéig romlott már. :(
RonaGyuri
@Józsipapa: jó hogy folyik, mert így tudhatjuk, hogy az arrogáns pofátlanságnak tényleg nincsenek határai! =))
SystemError
Két sort írtam, de aztán kitöröltem. Annyi elég leszrá, hogy egy patkány !:)
Clavigo
Hogy dögölnél meg,,Kövér... ,,szarházi pápai " muzsik ",,
kissé felnőttem
te aztán éppen ne állítsál sorrendet, fingod nincs az erkölcsről az etikáról de a politikához is kisinas vagy vagy szenilisen feledékeny köpönyegforgató max hatalmad amivel nem illene visszaélni.
kissé felnőttem
Magánbünözők közpénzen? igy értendő? okés te tudod?!
Sámannus
Ide figyelj szarházikám. orbán hazaárulásához képest a te kis kupibáród csak egy apáca a zárdában amit a te haverjaiddal elkövetnek az országban, és Gyurcsány Ferencet igen tisztelt Miniszterelnök Úrnak szólístd, ha nem akarsz egy sallert, vagy kokit a fejedre!
advocat
@durbincs: Mennyi uniós pénzt kaptak a komplex kurvák? Mert Zsolti azzal fizetett. És ez a gond! Winterhoffer meg talán nem. Ő a saját zsebből? Bár tévedhetek. .
Aki Én
,,az a karaktergyilkosság, az az uszítás, az a suttogó propaganda, amely az Antall-kormányt is megbuktatta, tulajdonképpen az elmúlt harminc évben mindig a baloldal eszköztárába tartozott. Hozzátette: ma már nem kell titkosszolgálati közreműködés sem ahhoz, hogy valakinek titokban felvegyék a mondanivalóját, vagy éppenséggel egy telefonnal az engedélye nélkül levideózzák bármilyen élethelyzetben."

Mondja ezt az exkomcsi :)
De, tulajdonképpen igaza van, ezt csinálják, mert köztük vannak a kivénhedt, elv nélküli, köpönyegforgató balosok.
Aki Én
István Gyula Németh a fészbuk napi esze!

,,DE DRÁGÁIM EZ MAGÁN ÜGY!! tetszenek érteni!?"
Aki nem érti, az te vagy. Mindenki leszarja, hogy félrekúrt.
De, hogy a ribancok 3-3 millió közpénzt kaptak, hogy milliárdokkal meglopta a városát, az nem magánügy.
Yoda69
Koteles elvtars!
Nem csalodtam benned. Kb.ilyen nyilatkozatra szamitottam. A fideSSnek boven belefer a nagy csaladpolitikajaba, hogy politikusaik kozpenzen kurvazzanak es kokainozzanak. De hogy ennyire fossal Gyurcsanytol meg igy 13 ev tavlataban is, az meglepett. Es meg kell mondjam orulok is neki. Mert azt jelenti, hogy a DK-t mar komoly ellnfelnek tekintitek. Most mar nem Soros vagy a migrancs a fo ellenseg, hanem ujra Gyurcsany Ferenc.
De ne aggodj, a bukasotok boritekolva van. Nezd csak meg az ujravoksolas eredmenyeit. Szinte mindenhol az ellenzek nyert, vagy ahol megis a fideSS, ott is fej fej mellett. Pedig az ujravoksolast TI kezdemenyeztetek. Ott ahol az ellenzek akart, pl. Gyorben, ahol a kurvapeceretek nyert, ott nem lehetett. Nem is tudom miert, de talan palfyiliona tudja. Nos ez az eredmeny azt jelzi, hogy az orszag kezd felebredni a benultsagbol, amit agymoso propagandadtok tolt ra az emberekre. Mar nem csak Budapest, es a nagyobb varosok, hanem a kisebb telepulesek is a szabadsagot es a demokraciot akarja. Illetve azt, hogy mocskos tolvaj hazaarulo bandatok a sullyesztoben vegezze.
evacica
Ejnye ejnye Kövér elvtárs egy ilyen családi háttérrel komcsizni igen nevetséges, És még mindig Gyurcsány? Hát igen Gyurcsánynak a kis ujja is többet ér nálatok! Csak mocskolni, lopni, hazudni tudtok és mindent tönkre tenni! Ez a fidesz!
Nyírfa
Nehéz egy elmebeteggel vitatkozni. Vagy haza kell küldeni, vagy bekísérni a megfelelő intézménybe.
Eladott Ország
És a több milliárdos Audi telekspekuláció, az EU-s pénzek ellopása is magánügy?! Hogy szarnál sünt, te rohadt, mocskos tróger!
m.blog.hu/b1/b1/image/12341457_1040216082687508_3671554412254256387_n.jpg
nezelodo
Szochazás Laca, magánbűnök, és a fidesz közerkölcse, csak ennyiről szól a történet. A Borkai egymaga többet tett az ellenzék nekilendüléséért, mint az egész tesze-tosza társaság!
kereső
"Magánbűnök"- közerkölcsök. Magyarország harmadik közjogi "méltósága" ismét utat mutat, hogy merre is menjen/megy? az ország. Szégyen-és gyalázat.?Miért kéne akkor csodálkozni bayeren, a ps-en, meg a többin?Ez a nivó- az elfogadott- igazi keresztényi hevület,és ez a keresztény szabadság igazi arca( meg borkai pucér schegge).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.