Gyurcsány Ferenc a magyar politikai élet legaljához tartozik – jelentette ki az Országgyűlés elnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Kövér László szerint a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a XX. és a XXI. századi magyar történelemnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kövérnek eszébe sem jut, hogy soha nem érhet el Gyurcsánynak még a nyomába sem, de szerencsére félnek tőle!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Talán ha kapna egy síktükröt ajándékba,kormányülésen pedig egyszer is odafigyelt volna,
lehet a véleménye megváltozna,- vagy erre egy rögeszmés gyűlölködőnek nincsen fórja?
Nessy
Kövér elvtárs! Azért vasárnapi igehirdetésnek ez a stílus finoman szólva is alpári. Minő szerencse, hogy pártunk és kormányunk minden tagja Grál lovag!
Tessen mondani, úgyis, mint a kereszténység nagy védője, hogy is szól a VIII. parancsolat? megmondom! "Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy, hamis tanúságot ne tégy felebarátod ellen!"
solidedge
Előszeretettel sulykolja a Fidesz a nemzetáruló jelzőt az ellenzék lejáratására. Hangzatos, de valós alapja semmi. Ha beperelné Gyurcsány Kövérnek annyi lenne. Remélem megteszi.
nevemnick
Ezeknek a narancsos, rabló bandának a Vasorrú bába kutyafarka Gyurcsányhoz képest. Fosnak attól, hogy nagyon abba az irányba tart az ország lakossága, hogy őket elküldjék hidegebb, szibériai éghajlatra. Átgondolatlan tevékenységük mind a gazdaságban, mind a politikában azt sugallja, hogy másra sem gondolnak, mint a saját és baráti körük zsebét, bankszámláját degeszre tömésével. A magyar nép -az ánuszukba dugott fejűek kivételével- kezdi megunni a harácsolásukat, gőgösségüket, álkereszténységüket és erkölcsüket, de hamarosan itt az az idő is, amikor másfél hónap múlva eljön a lakosság teljes kirablása az energia és további, a megélhetést nehezítő áremelésekkel.
A lakosság tűréshatára véges, és nem lesznek üresek az utcák, terek az ország fővárosában, városaiban, falvaiban...
tudode
Vice házmester!
.
Hogy fordulhat elő az, hogy azzal az indokkal, hogy amit ez a szakbarbár ketyeg
.
--- Többé nem készülhet hangfelvétel a kormányülésekről
.
index.hu/belfold/2018/06/20/kormanyules_hangfelvetel/
.
---- 150 évig átlátható volt a kormányzás, Orbán szakított a hagyománnyal
.
index.hu/belfold/2019/04/29/orban99_kormanyules_jegyzokonyv_hangfelvetel_titkositas/
.
Ezzel szemben félelemben tartja, megvesztegeti a frakciótagokat, ami mégis kiszivárgott

--- Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
.
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
.
""""Ezt ő maga is megtapasztalta, amikor Orbán Viktor rá utalva, nyilvánosan azt mondta: „aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.” Miután távozott a parlamentből, a Szent István Egyetem - Ángyán szerint felső nyomásra - megszüntette a 24 év munkájával felépített Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetet.""""
.
Nem szorul Gyurcsány Ferenc senkinek a védelmére, de a kisujjában több van, mint az egész félelemben tartott galeriben, mert eltűrik egy semmire való úrhatnám szolga alovalóságát!!!
advocat
Sajnos Alzheimer elvtárs már elérte Kövért. Valamikor az MSZMP-nél kezdett (egy helyen dolgozott Lendvai Ildikóval), együtt voltak Gyurcsánnyal a KISZ utód vezetői. Nagypapa vörös katona, apuka is párttag. Meg voltak kitüntetések, amik az egyetemi felvételnél jól jöttek.
Szóval Kövér et. is agy nagy komcsi, csak most megkísérli letagadni. Ez olyan komcsi szokás. Azért ezen elgondolkodhatna! Ha még maradt volna amivel tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.