Közel 500 elfogás is történt az előző napokban.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "Magyarország területén 2019. november 8-án 0 órától 2019. november 10-én 24 óráig a rendőrök 127 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 5 személy vesztette életét, 38 súlyos és 85 könnyű sérüléssel végződött.

Öten haltak meg az utakon a hétvégén

Fotó: Illusztráció/police.hu

A szolgálatot ellátó állomány összesen 496 személyt fogott el, közülük 93 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 327 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 543 személyt állítottak elő, köztük 297 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 38 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 330 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 158 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, 13 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, további 2 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. Magyarország területén 4 fő határsértőt fogtak el a rendőrök."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
1 Azért lehet annyi baleset mert az emberek egyre feszültebbek,idegesek ebben az országban,ahol semmire se lehet alapozni.Állandóan jár sokak agya,hogy lehetne jobban élni.
2 A gyorsan levizsgázott kamionsofőrök akik kihasználják az erejüket és nem hajlandók fékezni,mert a tempómat kényelmes a kamion nagy ha elé mégy lelök és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.