Pesten a 2-es villamos vonalán, Budán pedig a fonódó északi részén állt le a forgalom járműhibák miatt a hét első reggelén. Az 1-es villamos déli végén is volt kora reggel leállás, ott egy utas lett rosszul.

A Budapesti közlekedési központ (BKK) közleményei szerint hétfő reggel két villamosjárat útvonalán sem volt egyszerű az élet. 

Két járműhiba és egy rosszullét fogta meg három villamosjárat forgalmát reggel Budapesten

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Reggel fél nyolc után a BKK a következőt posztolta a Facebook-oldalán:

A 17-es, a 19-es és a 41-es villamos helyett pótlóbusz jár a Katinyi mártírok parkja és a Szent Lukács Gyógyfürdő között járműhiba miatt.

Aztán pár perccel később már arról érkezett frissítés, hogy már újraindult a közlekedés, bár egy kommentelő szerint az ellenkező irányban sem jöttek járatok.

Aztán a 2-es vonalán állt le az élet 8 óra körül egy kicsit:

A 2-es villamos a Boráros tér H és a Közvágóhíd H között nem közlekedik járműhiba miatt. Alternatív eljutási lehetőségként a 23-as, a 23E, az 54-es, az 55-ös és a 223M autóbusz igénybevételét ajánljuk.

Végül fél 9 körül jött a frissítés, hogy minden visszaállt az eredeti kerékvágásba.

Kora reggel, fél hét környékén az 1-es villamos déli szakaszán is volt egy leállás, egy utas rosszulléte miatt kellett leállítani a villamost.

Az 1-es villamos helyett a Kelenföld vasútállomás M és az Etele út/Fehérvári út között pótlóbusszal és a 103-as autóbusszal lehet utazni, mert egy utas rosszul lett.

Ezen a vonalon végül negyed 8-kor indult meg újra a menetrend szerinti közlekedés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.