Korábban arra hivatkoztak, hogy még nem jött össze annyi bevételük, hogy ki tudják fizetni a bírságot.
Villámgyorsan összeszedett 5 millió forintot a Pesti Srácok, de még nem úszták meg a végrehajtást
Fotó: Facebook/Juhász Péter

Mégis összekaparta a Juhász Péternek megígért 5 millió forintos sérelemdíjat a Pesti Srácok, amit a visszavonult politikus indított ellenük. 

 Juhász ennek ellenére még nem állt el a végrehajtás megindításától, mert mint írja, 

a végrehajtástól még nem álltam el, ugyanis a bíróság arra is kötelezi a Pesti Srácokat, hogy tegyék ki a szennylapjuk főoldalára, és tartsák ott 12 napig az alábbi felsorolást, illetve illesszék be a mai napig elérhető hazug cikkeikhez is.

14-szer szerepelnek benne a "valótlanul híresztelte" és "valótlanul állította" kifejezések, tehát ennyiféle hazugságot terjesztettek rólam.

Ha nem kerül ki hamarosan a teljes felsorolás a főoldalra, és nem hagyják ott 12 napig, a pénztől függetlenül megindítom a végrehajtást.

Az Együtt volt képviselője szerint az igazi elégtétel ez lesz, ugyanis az ilyen perek nem a pénzről szólnak, hanem az ember jó hírnevéről. Tehát arról, hogy nem lehet büntetlenül folyamatosan hazudni valakiről.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Milyen vicces, amikor az állandóan szopatni akaró prostisrácokat állítják a fütyi érkezési oldalára.
Jött a fehérje, eddig 5 millióért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Milyen vicces, amikor az állandóan szopatni akaró prostisrácokat állítják a fütyi érkezési oldalára.
Jött a fehérje, eddig 5 millióért.
csak úgy....
@namihami: a lejáratós médiának nem 5-inkább 50 milliós kártérítéseket köllene fizetni,hogy a pofátlan rémhírfaragók ,hazudozók tisztában legyenek azzal,hogy nem érdemes ! egyszer ha a soros gyuri és a többi nyugati politikus perelni kezdi a fideszes médiát és azt is az adófizetö pógárokkal fizettetik ki...,na az egy nagy buli lesz,...
Dr plágium
Ha nem volt pénzük vajon ki fizetett helyettük? Az adófizetők?
ittott
ez a MI pénzünk. így herdálja el Fidesz.
relatív
Egy kisebb vagyont herdált már el a hozzá nem értése miatt ez a regnáló rendszer a gyalázatos rágalmaik miatti ' sérelemdíjak ' kifizetésére.

Ezért IS felelősségre vonás következik !?

Hiszen az oktalan rágalmazást ' valaki ' egy személyben követte el ( indította el ), ezért ' egy-személyi ' felelősséggel tartozik !
Macskaszem
Na, arra kíváncsi vagyok, hogy meg fog e jelenni a Prosti-ban a helyreigazítás, hogy valótlanul állítottuk, valótlanul híreszteltük stb.és mindez majdnem 2 héten keresztül címlapon. Hát ezt baromira szeretném látni. Hajrá Péter!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.