Német képviselők szerint a Fidesznek az Európai Néppártban van a helye – közölte a Fidesz hétfőn az MTI-vel.

Egyes német képviselők szerint a Fidesznek a Néppártban a helye
Fotó: Youtube

Azt írták: a Német Szövetségi Parlament (Bundestag) kereszténydemokrata-keresztényszociális (CDU-CSU) frakciója német-magyar baráti körének vezetői

"határozott meggyőződésüket fejezték ki", hogy a Fidesznek az Európai Néppártban van a helye.

A Fidesz informális meghívására Magyarországra látogató Axel Eduard Fischert és Volkmar Kleint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Novák Katalin, a Fidesz külügyekért is felelős alelnöke és Balog Zoltán, a Polgári Magyarország Alapítvány elnöke fogadta Budapesten. Novák Katalin a találkozón elmondta, hogy Németországban

a CDU és a CSU a Fidesz szövetségese, ezért is fontos a kapcsolattartás és a párbeszéd fenntartása.

A Fidesz közleménye szerint a német képviselők hétfőn Kövér László házelnökkel, valamint Németh Zsolt és Hende Csaba országgyűlési képviselővel folytatnak megbeszéléseket. Részt vesznek majd a Konrad Adenauer Stiftung és a Polgári Magyarország Alapítvány által szervezett, Parlamenti képviselők a magyar-német kapcsolatokról című konferencián is az Andrássy Egyetemen.

A CDU-CSU frakciójának német-magyar baráti körében negyvenen vannak. Axel Eduard Fischer a Bundestag számviteli bizottságának elnöke, Volkmar Klein pedig a CDU-CSU-frakció gazdasági együttműködésért és fejlődésért felelős bizottságának elnöke – áll a közleményben.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nevemnick: De milyen gyorsan "atadta" a hirt a futyisz az mti-nek,...:o))))))) Probalt volna mast lehozni a legnagyobb goebbelsi propaganda- szerv
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Na akkor a CDU/CSU szövetség gyorsan vegye be magához a szövetségbe harmadikként az Afd-t, mert azok kevésbé fasiszták , mint az orbáni fidess. Hát már mindenkinek elmegy az esze?
RonaGyuri
@RonaGyuri: @RonaGyuri: No ez most mellément, de nagyon

nickgrabowszki: Orbán Viktor azt üzente

Mottó: ha már szlogen-átírogatás:
Lopjál pár-száz milliárdot és fogd az olimpiára!

A b1.blog üdvöskéje „” címmel értékeli a helyzetet az atlétika blődliskedés kapcsán. A kampányról, ami persze nem tudni, hogy Őfenesége kifejezett utasítására, vagy csak ösmerik az alféllefetyelői az ízlését. A cikk, ahogy általában, jó meglátások, szellemes megfogalmazásban. Azonban most az egyik, s úgy néz ki talán a legfőbb, mondandója mellément.
Azt írja, hogy „Az atlétikai vébé nem más, mint Orbán cezaromán álmának, az olimpiai rendezésnek előkészítése. Hogy a 2032-es budapesti olimpiai pályázat ellen ne lehessen azzal érvelni, a kleptokrata klientúra, a miniszterelnök vagyonkezelői és kötélbarátai saját számlájukra csatornázzák át a köz jobb sorsra érdemes pénzét.”!
Bár látszólag van benne ráció, de az ok és okozat felcserélődik. Ösmerni kell a retardált dagadt törpét, akinek az igazi jelszava – Madách -al szólva -: Fideszes lopj és bízva bízzál!!! =))
Őfeneségének – ahogy az összes többi – csak ürügy a lopásra. Egyébként meg kell nyugtassam a közt, hogy pl. – az egyébként nem 150, hanem majd 200-ba került – Duna Arénára 32-re – ha egyáltalán még nem rohad szét – egy százast még rá lehet fogni!
justhpeter
Szerintem a fideSS-kdnp-nek a kukában a helye.
Jozefina
"A CDU-CSU frakciójának német-magyar baráti körében negyvenen vannak."
Ők négyen mondhatnak bármit, semmi jelentősége nincs a Néppárton belül!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.