Egy eleve reménytelen, szimbolikus módosító javaslat teljesen lázba hozta a fideszes képviselőt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos a Boldog persze lelki-szegény,

de most ebben Szabó téved

Mint ismert Boldog István fideszes országgyűlési képviselő valami egészen furcsa, meglepő dolgot posztolt hétfő délután a Facebookjára:
„Ma a költségvetési bizottság ülésén politikai okokból be akarta tiltani az ellenzék a magyar népmesét, a magyar sportot és a magyar kultúrát sugárzó közszolgálati csatornákat is. Én és kormánypárti képviselőtársaim ezt nem hagytuk és leszavaztuk a javaslatot!”!
Az elkövető így reagált: „Boldog sem nézhet sok közmédiát, mert úgy tűnt, a képviselő szerint azon csak mesék mennek egész nap, pedig már nem teljes van így.”
Nos nem állíthatom, hogy túl sok közmédiát fogyasztanék, mint azt már sokszor elmeséltem reggel a TV automatikusan kapcsol be és az M1-re, mert az az 1-es a palettán.
Azonban azt kell mondjam, hogy – lévén nem maradok a hálóban, így néhány óra múlva agától ki is kapcsol – napközben vagy este bekapcsolva ismét az M1 jelenik meg. Nos mondhatom mindig gyermeteg bugyuta meséket nyomatnak! =))
namihami
Ha arra bíznánk a ""köz""médiát, hogy a nézők és a nézettség alapján kapott jövedelem által tartsa fenn magát, akkor a második napon elsötétülne aképernyő. Ezzel persze az egyáltalán ezeket a csatornákat nézők agya is kiürülne, hiszen nem kapná meg a napi betevőt.
És, ami még fontos: ebből jónéhány olyan ""sztár és annak kikiáltott"" él. akit egyébként még a képességei alapján a hasán-hátán táblával, még utcára se lenne szabad engedni. Ha nem lenne médiapénz, akkor Médiatanács se kellene, a minimálbéren nyomorgó tagjaival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.