Leveri a víz Détár Enikőt, Fésűs Nellyt és Ladinek Juditot, ha felidézik három héttel ezelőtti útjukat.

Az Örkény Színházba tartott Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit, mikor útközben észrevették, hogy valami nem stimmel. Juditnak – akinek a kocsijával utaztak – kanyarodás közben feltűnt, hogy mozog az autó egész kormányrendszere: mint kiderült, az autómosóban elszakították a bovdent – írja a Bors. Mindez 3 héttel ezelőtt történt, ám annyira megviselte a három színésznőt, hogy csak most voltak képesek beszélni róla.

Általában az én kocsimmal megyünk fellépni, így volt ez akkor is

– mesélte Judit a lapnak, hozzátéve: miután Nellyt felvette, egy budafoki bevásárlóközpontba ment, mivel Enikővel oda beszéltek meg találkozót. Előbb érkeztek, így beadta lemosatni a kocsit; a kulcsot is odaadta, azaz a mosóban nem ő állt át vele. Csak akkor vette észre, hogy az autóval valami nem stimmel, amikor már elindultak.

Van az autóban egy kormánymagasságot állító rúd, valami szerkezet, aminek elszakadt a bovdenje. Igen, elszakadt a kormánymagasság-állító bovden. Mintha űrhajóban ülnénk, lebegett a kormány föl-le. Hirtelen óriási lett a pánik. Már úton voltunk, siettünk, időre kell leérni, mert a függöny felmegy. Esélyünk nem volt másik kocsit keríten

– magyarázta Judit. – Az autó vezethető volt, tekerni lehetett a kormányt, de közben mozgott föl-le. Levert a víz, borzasztó kellemetlen volt. Az autópályán nyílegyenesen mentünk, az nem okozott gondot, de a kanyarok… A parkolásról ne is beszéljünk!

Judit, akin sofőrként a felelősség miatt hatalmas volt a nyomást, azt is elmondta, hogy hazafelé már nem az ő kocsijával mentek, az autómosóban pedig ajánlottak neki egy szerelőt az eset után. Bár nem történt baj, köszönhetően annak, hogy Judit rutinos sofőr, aki 30 éve vezet, de az biztos, hogy ezt az utazást egyikőjük sem felejti el.

Címlapkép: Facebook/Fésűs Nelly hivatalos profiloldal

(borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.