Megsemmisítő vereséget szenvedett a Fidesz a megismételt jászberényi választást, ennek pedig egy komplett adást szentelt a megmondóemberekkel felálló Sajtóklub a HírTV-n. Apokaliptikus hangulatban beszélgetett Bayer Zsolt, Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely. A bűnösök: a fiatalok – állapították meg a műsorban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Hát zsotikám felnőttek és mást akarnak ,jobbat . Hála a minden6ónak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Csak a szamotokra kiskocsog, de remelem, a szamotokra orokre. Hat nagy esellyel ez lesz a szitu.
Talan szervezz a tobbi balfasszal egy bekemenetet - lovet kapsz ra a fonitol, elvegre az 5-os szamu tagkonyv tulajdonosatol megsem tagadhat meg par , ablakon kidobott milliardot vagy egy nemzeti inzultaciot...:o((((
Gauntlet
Nem az ország, csak ti, meg a sok hazugság, közpénzlopás ! a nagy gucci táskás, jachtos, kokós világ !
Macskaszem
Azt mondja Bencsik efftárs, "el kell kezdenünk tisztességesen, jóindulatúan és őszintén beszélni".
Ezzel egyetértenék, de én is tudom, ő is tudja, ha elkezdenének őszintén beszélni, egyenes út vezetne nekik a börtönbe.
Sámannus
Most vették észre, hogy elüldöztek félmillió fiatalt az országbó, de még most is a fidelitást buherálnák meg
Nessy
@Macskaszem: Megmondták, hogy ne azt nézd, mit mondnak, hanem mit tesznek! Na most elmondják, hogy lesz egy csoda többfunkciós stadion kb. 100 milliárdért. Mi lett a vége? Egy funkciós stadion, 170 milliárdért!
Ahány sportág, annyi stadion! Annyiszor lehet a zavarosban halászni!
Kisebb bürokrácia! Dupla létszámmal! Működik a jogállam! Az (i)gazságügyi miniszter még definiálni sem tudja! legfőbb őrei Polt Péter és Handó Tünde, az idők végezetéig!
tudode
Talán a világon nincs példa arra, hogy MEGCSINÁLJA MAGÁT pár koleszos, aztán meghazudtolva tanulmányaikat, leigáznak süket dumával egy országot, és a beszervezettekből pár tejtestVÉR kitart egymás mellett addig, mig a történelem szemétdombjára nem kerülnek HUNGARICUMIKÉNT!
.
----- Mi lett a 37 Fidesz-alapítóból?
.
index.hu/belfold/2018/03/29/fidesz_alapitas_bibo_rajk_szakkolegium_alapitok_alapito_nyilatkozat_alairok/
.
Köztük:
.
A Fidesz CSALOgánya 30 éve oda csap, ahova köll
.
Bayer Zsolt (tanárképző főiskolás)
.
Pályája:
.
""""Az 5-ös számú bádogember: az alapító elsők között is az egyik legelső, blogjáról az Óz betétdala jut eszünkbe, miszerint "a büszke bádog sajnos / érző szívet nem takar". Schmidt Mária szerint Bayer az, aki segít megőrizni egyebek mellett a józan eszünket, de a Dózsa–Pruck-ügy után vagy a Yiannopoulos-meghívás után nem biztos, hogy ő a legautentikusabb ebben. A Fidesz sajtófőnöki székéből 1993-ban a Népszabadságba igazolt át, állítása szerint Simicska miatt. A ’98-ban kormányra került Fideszbe mégis visszatért, pedig akkor még olyan messze voltunk a G-naptól, mint Bayer a Soros-ösztöndíjtól. Békemenet-nagymester, sosem megy a szomszédba egy kis patkányozásért vagy cigányozásért, kormánylapoknál dolgozik, és 2016-os állami kitüntetésével múlhatatlan érdemei lettek abban, hogy az emberek sokkal többet tudnak a lovagkeresztről, mint valaha is tudtak, miután a díjat száznál többen adták vissza vagy árverezték el.""""
.
Ezek azok, akik képtelenek tanulni a saját káokozásukból!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.