Az állami cég a múlt év végén 12 milliárd forinttal tartozott a fővárosi hulladékcégnek, ha Budapest kilép a rendszerből, véget érhet a nagy pénznyelő története.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Teljesen felesleges ez a kukaholding!! Azért hozták létre, hogy 1 kézben legyen a dijak beszedése és csak ezt az egyet képtelenek elvégezni!! Ha 12 milliárd a kintlévősége, akkor fogalmam sincs miből is müködik?! Lehet, hogy az állam "önti" a kukaholdingba a müködéshez szükséges pénzt?! Hiszen a szemétszedést minden területen más-más cég végzi, igy az ő számlájukat ki kell fizetniük, különben ezek a cégek sem tudnának müködni és a szemét maradna az utcán.
Nessy
@szegfue: Mint ahogy maradt is már párszor, mert csődközelbe kerültek szemetes cégek a nem fizetés miatt! Mi kifizetjük a szemétszállítást, a kukaholding begyűjti, aztán ... Hova lesz a pénz???
Jó, úriember biztosra nem fogad!
szegfue
@Nessy: Hát pont ez a bökkenő, hogy 12 milliárdot nem tudnak beszedni!!!
Nessy
@szegfue: talán ha eljutnának odáig, hogy működjön egy normális informatikai rendszer, és nem a csillagok állása szerint küldenének ki 3 - 4 - x havi számlát egyszerre, és nyomon tudnák követni, ki és hol tartozik! Így még esélyük sincs a kintlévőségek időben történő behajtására! Igaz, amíg az állam kisegíti őket, minek strapálják magukat? Tudod, milyen fárasztó minden nap bejárni, és még esetleg dolgozni is? Kérdezd csak meg a képviselőinket!
szegfue
@Nessy: Én még abban sem vagyok biztos, hogy az informatikai rendszerrel van baj... "Gizike" ül a gépnél és csapkodja minden értelem nélkül. Gondold el, hogy 6 hónapig leveleztem a kukaholdinggal, hogy a 2 db kuka szemét elszállitására 1 db számlát kapjak (vevőazonositótól kezdve minden u.az!), de nem és nem... ők "győztek", mert belefáradtam. Igy kapok egy halom papirt mindkét számla mellé tök fölöslegesen. Arról nem beszélve, hogy munkaerőt, papirt, posta költséget takarithatnának meg, ha mondjuk elektronikus számlát kaphatnék, de ez sem sikerül. Akárhogy is nézem az állam rossz gazdája ennek a kukaholdingnak:(
Nessy
@szegfue: Sajnos nem csak annak! Amiből "népnemzeti" lesz, annak annyi is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.