Borkai Zsolt távozása után három nappal Győrbe látogatott a Fidesz elnökség egyik tagja, az egyúttal kampányfőnöki teendőket is ellátó Kósa Lajos. A helyiek nem kis meglepetésére azonban nem a múlt héten lemondott polgármester lehetséges utódjáról hozott híreket, így a helyiek - köztük a szóba került jelöltek - is csak találgathatnak, vajon kit választ a posztra a pártvezetés. Az elnökség információink szerint keddi ülésén hozza meg a döntést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kósa nem szólalt meg? És mit mondott volna? A mamám disznótelepén is rendszeres a fedeztetés! Vagy Borkai , te egy disznó vagy mész a mamám óljába? Borkai nyugodt, a főnök már biztosította, hogy anyagilag minden ott lesz ahol idáig, akkor meg mit akarjon dumálni Kósával? Kérdezem: a Borkai gyerekeket továbbra pénzeli a papa vagy a győri maffia, és Borkainé vásárol még luxusra luxust? Módosítanám Orbán évekkel ezelőtti kedvenc szlogenjét. Íme a Borkai-féle családpolitika: 1 feleség, 2 gyerek, 6 kurva. Az a legnagyobb baj, hogy még nincs vége. Erősíti Orbánt a független Borkai család meg a Rogán család Cilikéstül, a Kósa család anyukástul, a Matolcsy család rokonostul, a Semjén család Istenestül. Lopják a magyar emberek pénzét. Számukra a józan észnek és a morálnak nincs értéke, csak a ellopott közpénz millióknak, milliárdoknak.
Borsodi
@Eladott Ország: Talán az 1300 milliárdról,és az arany pénzről beszélhetett volna.
Lepényleső
Másnak ha nem is,de neki bizton nagyon megörültek,- kivált a Győriek?
Eladott Ország
@Borsodi: És Kósa Lala mesélhetett volna arról, hogy nem stróman az édesanyám senkinek se.
youtu.be/cpKsY3Ly96Q
Sanding
Miért szólt volna? Majd ha kell, bejelenti! Az biztos, az ellenzék így ott is esélyessé vált!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.