A Momentum képviselője még javaslatokat is mellékelt a levele mellé.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Végre nem állunk Csehül a liberális frakcióban. "A csalás gyakorlatilag kivédhetetlen. Az EU választások előtt Orbán nem volt hajlandó megmutatni az EBESZ-nek azt a szoftvert, amivel a szavazási rendszert felügyelik, s ami az eredményt számolja. Ezért nem is küldtek megfigyelőt a választásra - mondván hogy ettől fogva értelmetlen. Vagyis amíg a szoftver Orbán és bandája kezében van - illette míg azzal számolnak - senkinek semmi esélye nincs. "Új fejlemény az ügyben, hogy egy átfogó vizsgálat készült a választásról, ami a nyugati szakértőkben alapvető kétségeket ébresztett a választás "eredményével" illetve annak hitelességével kapcsolatban. "Vajon Európa megbízhat-e a magyarországi választási eredményben most, hogy minden kétséget kizáróan kiderült: a magyar kormány nem képes szabad és tisztességes választásokat rendezni?"
/ Prof. Kim Lane Scheppele alkotmányjogász, Princeton Egyetem"
"A New York Times azt írta Orbánról, hogy leépítette a demokratikus intézményeket, magyar etnikai homogenitásra törekszik, országa Amerika ellenfeleihez, Oroszországhoz és Kínához közeledett, gyengítette az amerikai befolyást a térségben. Úgy értékelték Orbán fogadását a Fehér Házban, mint Trump elnökségének egyik preferenciáját, hogy aláássa a liberális demokratikus világrendet."
nepszava.us/amerikaban-elhultek-orban-homogen-nemzetallamatol/
Eladott Ország
@Szeparepa2: A csúti gecit minden lehetséges fronton támadni kell! De a legmegnyugtatóbb börtönbe zárni mindörökre, mert ennek a szarházinak sosem lesz nyugta ha szabadlábon van! Kutyából nem lesz szalonna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.