Egy férfi elmondta: nehezen értik, miért küld a magyar kormány Orbán Viktor levelével együtt ilyen utalványt azoknak, akiknek ez hasztalan. A képviselőnek levelet küldő amerikai magyar férfi a portállal közölte: „körülbelül két héttel ezelőtt voltunk Torontóban, Kanadában, korábban ott éltünk 21 évig, onnan költöztünk Kaliforniába. Rokonokat látogattunk és találkoztunk egy ma már 93 éves magyar hölggyel is, aki a kezembe nyomott egy levelet, hogy nézzem már meg, mi van benne. Mert már el sem tudta olvasni. Amikor megtudta, mi van benne, meglepődött.” Steve hozzátette: „nem lehet ezt itt semmire sem használni, kukába kerülne, ezért úgy döntöttem, a közösségi oldalakon, a magyar újságba hirdetést adok fel, hogy akinek ilyen utalványa van, az küldje el nekem, én pedig továbbítom Magyarországra, ott jobb helye van.” Azt is megemlítette: nehezen értik, miért küld a magyar kormány Orbán Viktor levelével együtt ilyen utalványt azoknak, akiknek ez hasztalan. Király József azt mondta...

(Forrás: nepszava.hu, Mirabilis által)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Miért küldtük ki oda, hiszen tudhatta a kiküldő, hogy semmit sem ér?! A hasznot persze az illetékesek megkapták ezekre az utalványokra is, közpénzből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
@Csizmás Kond: "Az, hogy én ki vagyok nem számít"
Hogyne számítana, szavazati jogod van, mint határon túli magyar román, vagy nem?
Mirabilis
@Csizmás Kond: ", itt csak néhányatokat idegesít aki a béka segge alatti műveltségetekkel "
Nem műveltség,hanem pénz, nektek bocskoroknak ott romániába, ami a magyarok pénzéből megy,
Mirabilis
@Csizmás Kond: "csak így tudtok társalogni ha valakit lerománoztok vagy letózoztok, holott az ilyen viselkedés szintén arra vall, hogy az ilyen nem magyar hanem cigány "
Letoztót. Az mi?
Mirabilis
@Csizmás Kond: "sajnállak de ha te az ilyen modorral magyarnak vallod magad engem nevezhetsz bárminek csak ne veled egnemzetíságűnek"
Haha! Én tényleg magyarnak vallom maga, és Isten őrizz, veled egynemzetisűgének.
Jozefina
Ezt a sok baromságot, amivel apránként hülyítik a nyugdíjasokat egyszerűbb lenn beépíteni a nyugdíjukba. Mindenki jobban járna!!!
vacsi
@Jozefina: Először én is így gondoltam, de most már az a véleményem, hogy nagyon okosan tették - még ha a megvalósítás bonyolultra is sikerült. A kormány célja nyilván az volt, hogy ez a pénz az áram- és gázszolgáltatókhoz folyjon be. Ha a nyugdíjakat növelik meg, akkor meg bármire elkölthetik, esetleg a számlák kifizetése marad el. A cél nyilván nem az volt, hogy a Tescoba vigyék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok