A házszabályhoz benyújtott módosító nem csak a kitiltással és fizetésmegvonással szigorít, hanem az ellenőrzési jogot is szűkítené.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Persze, lesznek kivételek! Erre az egész vircsaftra mondaná nagymamám: bugris cseléd tempó!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az nem csak a véle vélemény volt,

hanem előzetes elszólás, vagy még inkább előzetes tájékoztatás

A fideszes képviselők által jegyzett módosító az Országgyűlés működéséről szóló törvényhez hergeli a közt, ami szigorítaná a parlamenti rendet, illetve emelné a kiszabható büntetési tételeket a kifogásolhatóan viselkedő képviselőkkel szemben. És megszüntetné, legalább is megnehezítené, hogy „Országgyűlési törvény eddig lehetőséget biztosított egy képviselőnek, hogy az igazolványa felmutatásával beléphessen egy közintézménybe”, gyakorolván ellenőrzési lehetőségét!
Ez utóbbi nem meglepő, de kellő felháborodást keltett. Joggal, de most nem is igazán erről szeretnék beszélni. Hanem ennek az előzményéről.
A minap Kövér NER-társ a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) hallgatóinak fejtette ki, hogy: „A fékek és egyensúlyok rendszere, én nem tudom, önök mit tanulnak, de az egy hülyeség, azt felejtsék el, annak semmi köze se jogállamhoz, se demokráciához” (…) egyesek komolyan veszik, hogy fékezni kell a demokratikus akaratkinyilvánítás eredményeképpen létrejött kormányt”!
Világos beszéd és világos rendelkezés! =))
CsipkeRózsa
Remélem, a levegővételt még nem tiltják meg az ellenzéknek.
kereső
Mikortól lehet csak! a "hazafias népfront" jelöltjére szavazni?
tudode
Ezek után ha az ellenzéki képviselők beteszik a lábukat az ország házába ők sem különbek a NER megélhetési politikusainál!
,
Ha lenne humorérzékük elbeszélgethetnének a NER társak egymással, mert annyi pénzbüntetést fognak kapni, jobban járnak ha elmennek közmelósnak, vagy kapálni, ha máshoz nem értenek!!!
Nessy
@kereső: 2022! Addig még majd módosítják a "többször módosított gránitszilárdságú" valamit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.