Tagadta bűnösségét a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi a Fővárosi Törvényszéken – szigorú biztonsági intézkedések között – szerdán megkezdődött büntetőperben.

Az előkészítő ülésen ismertetett vádirat szerint Haszán F. Szíriában a polgárháború idején az Iszlám Állam terrorszervezet katonája volt, egy kisebb egységet irányított, és 2015-ben részt vett egy nyilvános lefejezésben és több kivégzésben; legalább 25 ember haláláért felelős.

A 27 éves férfi tagadta bűnösségét, állította, hogy az Iszlám Állam "be akarta ugyan sorozni", de inkább vállalta a börtönt, mint hogy beálljon hozzájuk. Mint mondta, soha nem bántott senkit, és a vádbeli cselekmények idején nem is volt Szíriában.

A tárgyalás pénteken tanúk meghallgatásával folytatódik.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Nem hallottam még olyan arabról aki beismete volna bűnösségét :-(((
Fantomasz
Lexarom fidesz vagy bármi más eu usa orosz , xarok a sok fals arabra ,utálom őket én is . Takarodjanak vissza mind ahonnan jöttek . :-((((((((
Csizmás Kond
...ezért kell előbb lelőni...aztán tagadhat.
jesz
na, milyen alapon fog kiróni a bíróság egy barátságos életfogytot erre a kedves, galamblelkű emberre, amikor ott sem vót..

Ráadásul kimeszelt, illatos csótány, légy, poloskamentes cellában, ahová személyesen a börtönigazgató viszi be a rab úr által elfogadott ételt.

Mert ha nem, akkor perelni fog a kegyetlen fogvatartás miatt. Elvégre jogai vannak.
jesz
Ahogy elnézem ennek az ahmednek a magyar ügyvédje komolyan veszi a védői feladatát...baromi sok pénzt kaphat valahonnan, ha ilyen vehemensen védi. Nem tűnik kirendelt ügyvédnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.