A tanács budapesti irodájának költségeit mi álljuk, a személyzet nemzetközi mentességet élvez.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hogyan áll össze az egyszerű, keresztény magyar ember fejében ez az egész, miután évek óta azzal mossák hülyére az agyát, hogy az ember színe fehér, a muszlimok meg nem is emberek? És tényleg megint nem arról van szó, hogy még ezek a véreskezű diktátorok is képesek élére vasalt nadrágban mutatkozni, valahányszor színpadra állnak, csak ez a Duna-menti küldetéstudatos kisember néz ki mindig úgy, mintha Nárcisz alól rángatná ki minden nap a gönceit. Hanem arról van szó, hogy miközben válogatott, dagályosan hömpölygő hazugságokba csomagolva temetik a gyökértelen Nyugatot, mégsem Üzbegisztánba, vagy Kirgizisztánba küldik tanulni, dolgozni, világot látni, nyaralni, tapasztalatokat szerezni a leszármazottaikat, hanem az utolsókat rúgó Németországba, Angliába, Hollandiába, Svédországba. Vajon mi a fenéért? Hogyan nyeli le az üldözött keresztények utolsó európai végvárának keresztény gyökereire oly nagyon büszke polgára, hogy a főnök tömeggyilkos, az emberi szabadságjogokat, a vallásszabadságot (a keresztényekét pláne!) lábbal tipró, a rezsimjeik ellenségeit börtönbe vető elnyomókkal hetyeg? És ami a legborzasztóbb a napi mantra fényében: muszlimokat simogat a homogén magyar nemzetállam nagyobb dicsőségére. Én nem tudom, hogy ezelőtt húsz évvel bárki nagyobb tételben fogadni mert volna arra, hogy egyszer ide is eljutunk. Abban sem vagyok biztos, hogy maga a főszereplő nem görnyedt volna ketté a röhögéstől, ha valaki azt mondja neki, hogy 2018-ban Kirgizisztánban keresi majd a Nyugat felé áramló virágzó keleti tőkét, és – utolsó igazi, gyökeres mélykeresztényként – muzulmán despoták oldalán harcol majd az Európába özönlő iszlám ellen. De hogy ezen az egészen már se röhögni, se sírni nem lehet, az egészen biztos.
Hiába ha a kipcsakok összefognak: hirklikk.hu/images/docorig/364312.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: Bár ne lenne igazad, de, sajnos, ugyanígy látom a helyzetet Orbánnak minden esélye megvan arra, hogy bent tartsa a Néppárt. Huzigálják a bajuszát még egy darabig, de aztán kinyitják az ajtót, hogy hazatérhessen a fészekbe. Ahogyan az EU konzervatív része viszonyul a diktatúrához - mert a mi rendszerünk működése már nem demokratikus - az egy az egyben a 30-as évek légkörét idézi. Azt az úgysem lehet baj-attitűdöt, amellyel le is nézték, le is kezelték a színre lépő fasisztákat, de üzleteltek velük, és semmilyen veszélyérzetük nem volt.
És itthon? Mozgolódnak az úgynevezett értelmiségiek, de ez olyannyira langyos, semmilyen, hogy inkább degradáló rájuk nézve. Hagyták elbukni a tudományos akadémiánkat...nem is értem. Az ellenzék, igen, formálódik, erősödik, de ez elsősorban a fiatal nemzedéknek köszönhető. Ami megoldást hozhat/na, az a társadalmi kritikus többség. Nekünk, mezei polgároknak kell, idézőjelbe téve , kaszát-kapát ragadnunk. Az ellenzéki politikusok nélkülünk semmire nem fognak menni.
De: amennyire borúlátásra okot adó akár a hazai, akár a nemzetközi helyzet, annyira látni is az alagút végét. A kérdés csak az, kimegyünk-e a fényre, vagy bent ragadunk az alagútban, és jön a vonat. Bármelyiknek van realitása.
,
kereső
Most már végképp nem értem, mit keres itt Magyarország- és miért is jött Budapestre ez az iroda???
"A Türk Tanács Hírszerző Szervezetei Állandó Titkárságának megalapításáról tanácskoztak Bakuban.

Az azerbajdzsáni fővárosban, Bakuban a Türk Nyelveket Beszélő Országok Együttműködési Tanácsa (Türk Tanács) Hírszerző Szervezetei Konferenciájának 22. ülése zajlott.

Az azerbajdzsáni állambiztonsági szolgálat igazgatója, Ali Nagijev volt a házigazdája az ülésnek, melyen a török hírszerzés (MIT) vezetője, Hakan Fidan, a Kazah Nemzetbiztonsági Tanács elnöke, Kerim Masimov és a Kirgiz Nemzetbiztonsági Tanács elnöke, Orozbek Opumbayev is részt vett. Az azerbajdzsáni Külföldi Hírszerző Szolgálat elnöke, Orhan Sultanov őrnagy is jelen volt az ülésen, ahol megfigyelőként részt vett az üzbég Állami Hírszerzési Szolgálat elnöke, Abdusalom Azizov is.

Az azerbajdzsáni Állami Hírszerzési Szolgálat közleménye szerint az ülésen szóba került az együttműködés fejlesztése a nemzetközi terrorellenes küzdelem terén, és ötletbörzét tartottak a különböző fenyegetések és bűntények elleni műveletekről is.

A konferencián döntöttek a Türk Tanács Hírszerző Szervezetei Állandó Titkárságának megalapításáról is.

Ilham Aliyev azerbajdzsáni köztársasági elnök fogadta török hírszerzés (MIT) vezetőjét, Hakan Fidant, a Kazah Nemzetbiztonsági Tanács elnökét, Kerim Masimovot és a Kirgiz Nemzetbiztonsági Tanács elnöke, Orozbek Opumbayevet és az üzbég Állami Hírszerzési Szolgálat elnökét, Abdusalom Azizovot is.” (TRT)

És mindez idén június kilencedikén történt – ha meg tetszenek figyelni, a közös munkának ez már a huszonkettedik ülése volt, csak azért fontosabb a többinél, mert itt született meg a határozat a közös hírszerzésről és annak állandó titkárságáról."
Eladott Ország
@fahrenheit451: tegnap, 09:53;Ez nem vallásháború, miután csapataink folyamatosan minden fronton harcban állnak – gondolja magában a csendes irodában, ahol csak a papírzizegés hallatszik, ahogy az újságot lapozgatja. Csak egy valóság van. Csak egy igazság. Egy a zászló. Bár lehet, hogy ez a tábor egyre kisebb? Badarság! Aki nincs velünk, az ellenünk. Jöhet az egész világ, én készen állok, harcos vagyok – kicsit már liheg az erőfeszítéstől, és a nadrágot is újra ki kéne engedni. Nem veszi észre, hogy miközben világmegváltó terveket dédelget, lehetőségek sora száguld el mellettünk.
A gazdasági visszaesés itt van a kanyarban, de nem számít. Matolcsy megmondta, hogy nemsokára utolérjük a sógorokat.
Mert az van, amit én akarok, az én zsebem telik. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orban-1.jpg
i.pinimg.com/564x/fb/47/11/fb471198405ffec44f0bc62bb309f47a.jpg
De a király meztelen: i.pinimg.com/564x/ec/fd/4a/ecfd4a6c3f7e6ebc87008a2b07a499ae.jpg
Csizmás Kond
@Nyírfa: Kiváncsi lennék a te saját egyéni véleményedre...mert mostanig csak a mások viselkedését bíráltad...
Nyírfa
@Csizmás Kond: Tőlem csak a saját véleményemet olvashatod. Elég érett vagyok ahhoz, hogy legyen.
Ha már bírálsz, amely attitűd rád abszolút érvényes, s azt még csak nem is középiskolás fokon, hanem kocsmai szinten űzöd, kirakatba téve briliáns műveltségedet, lenyűgöző intellektusodat, ja, bocs, az nem Te vagy, szóval, veled csak egyetlen egy probléma van, de az nem kicsi: fűszál létedre a fákat kritizálod.
Csizmás Kond
@Nyírfa: Mindenkinek elmondtam, neked is elmondom, soha előre senkit nem bírálok és stb stb...tehát a társalgás nálam nem a másik véleményének a piszkálását jelenti hanem a saját véleményem kifejtése az adott témáról.
Azt is tudni kell, hopgy legyen különféle a vélemény tisztességesen akkor is napokig el lehet majszolni egybtémát anélkül hogy valakibe hibát keresnénk vagy összefüggés bármivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.