Ragaszkodik a bringához meg a buszhoz Józsefváros új polgármestere, akitől máris lakásokat kérnek. Azt is mondja, rosszabb a kerület pénzügyi helyzete, mint korábban hitték. Interjú.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sanding
Ha jól emlékszem, Kadhafi volt az, aki szabad idejében (mert neki ilyen is volt) traktorral szántott. Pikó buszon utazik és mint Harun Al Rasid, leereszkedve a néphez, meghallgatja azt.
Úgy gondolom, hogy ezekkel a propaganda ízű brossúrákkal le kell már számolni. Egy 70 ezres kerület polgármesterének jóval fontosabb és fajsúlyosabb dolga lenne, mint a busz utasaival jópofizni. PR fogásnak jó, de ez a nagyobb horderejű és fontosabb dolgainak a rovására megy. Például sürgősebb lenne pénzért és beruházásért lobbizni, mint utazó nyugdíjasokkal trécselni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.