Mint arról beszámoltunk, nem lesz egyszerű azoknak az élete, akik úgy döntenek, hogy élőben követik a Puskás Aréna nyitómeccsét. A hír hallatán facebook oldalán reagált Vitézy Dávid, a VEKE alapítója, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum megbízott igazgatója.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
A Normafához meg miért kell parkoló?
Hogy ritkítsák az erdőt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Aki Én: Ezek szerint,...:) Hat vo't ma'n nekunk ilyen trollunk,... Tobb neven,... Es azt hiszi, hogy "dorzsolt"...:o))))
karma1
Vegulis az is nagyon celravezeto, ha egy hazba peldaul nem epitenek be ablakot, mert akkor nem torik ki az uveg, es ablakot se kell mosni...Ezek mind olyan praktikus dolgok...:o))) Nem vertek veletlenul ezt a kis agyast ugyanugy agyon, mint az orbancot?
Aki Én
@Sanding: ...nem érted, mi. Segítek.
Reagenstől kérdeztem valamit, erre te válaszoltál. De azért duzzogjál...
Aki Én
@Sanding: ...ja, lehet, hogy tényleg te vagy.
karma1
@Aki Én: Persze, ok "egyek"...:o)))) Azert regen ezert a Modi rendesen kib@szta mindket nicknevet, dehat ma mar nincsen modi, a propi ugy mukodik, mint az atkosban a "hangulatjelentes"
Nem szoptak volna ekkorat 13.-an, ha nem a hulye tulfizetett statisztikusaikra figyelnek, hanem egy-egy ilyen oldalon az ilyen szerencsetlen trolloktol begyujtik a velemenyt. De ezek kb. pont annyit ernek, mint szoloben a madarijeszto. Akiknek meg a seregelyek is a fejukre szarnak, csak ideig-oraig jok arra, hogy riogassanak. (Ezek a szerencsetlenek meg arra sem, mert az ember maximum undorodik toluk, de nem ijedezik...:o))))) Hiaba, no, ennyire kepes a futyisz meg a fidelitasz-orbanjugend, oszt jonapot
karma1
Nem is peldaerteku, mert mindent ugyanigy basz el a fideszes maffiakormany, tehat nekunk fel sem tunik...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.