Szerdán az ország nagy részén erősen felhős lesz az ég, csak átmeneti felszakadozások lehetnek, több helyen várható eső, zápor, a Dunántúlon egy-egy zivatar is kialakulhat.

Az éjszaka első felében erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, szórványosan valószínű csapadék, majd a Dunántúlon felszakadozik a felhőzet, és már csak keleten lehet eső. Csütörtökön a Dunántúlon változóan, keleten többnyire erősen felhős lesz az ég, és főként a Dunától keletre alakulhat ki szórványosan eső, záporeső. Szerdán a Dunántúlon az északnyugatira forduló, másutt a délkeleti szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik, viharos széllökés elsősorban az Észak-Dunántúlon, valamint délkeleten valószínű. A szél az éjszaka folyamán mindenütt mérséklődik, csütörtökön többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7, a Tiszántúlon 8 és 12 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön többnyire 9 és 14, keleten, északkeleten 15 és 17 fok között várható.

Forrás: MTI

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.