A kormányhivatalok dönthetnének arról, hogy ki mit építhet, a szabálysértési ügyeket is a rendőrségnek adják, és beszorítják a BKV-ügyben is Karácsonyékat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Orbán ilyen szemétséget nem csinálhat. Csak létezik valahol igazságszolgáltatás!!!
tudode
De akkor cégért is változtatni kell, az önkormányzat azt jelentette, hogy nem őfélesége, a lakosság igényeinek megfelelően működtek 2010-ig az ÖNkormányzatok. és nem egy piros pacsis kénye, kedvére elcsúfítva szülőfalujához hasomlóan!!!
,
------ Felcsúti látogatás a keresztapánál
.
www.youtube.com/watch?v=r12xgczSO24&t=70s
.
Elvette őfélesége az önkormányzatoktól az oktatást, a kórházakat, miközben minden alágazat rohad, roskadozva a pocak náci beton izéitől, a papi bányájából, térkövekkel fojtva meg a teret,alatta rohadva minden!!!
Klubtag
Íme a beigért korrekt együttműködés...
Béla333
Ezek a mocskok egyszerűen nem hagynak életteret az embereknek! Olyan vége lesz ennek, amit jó lenne elkerülni...
reagens
Nagyon jól teszik, mit is? A szabálysértés eddig sem az önkormányzatnál volt. Minek ezt belekeverni? Az építési hatóság magasabb szerve szintén nem azönkori. Na akkor ez a cikk éppen semmiről sem szól.
Béla333
@reagens: 18.34
Akkor próbálom neked lefordítani, hogy miről szólnak ezek a hírek:
Ha ezt elfogadják, akkor ezentúl a kormány dönti el azt, hogy mi épülhet az országban és mi nem! Stadion épülhet, de ellenzéki vezetésű önkormányzatnál bármilyen fejlesztést meg tudnának ezzel akadályozni!
Hogy aztán lehessen károgni, hogy nincs fejlődés az ellenzéki vezetésű városokban/községekben!
reagens
@Béla333: Az építéshatósági feladatokat nem veszik el így a HÉSZ alapján azt építenek amit akarnak. Nem annyira bonyolult ez.
Nessy
Ha jól értem, akkor semmi akadálya, hogy bármelyik kerület közepére épithetsen a kormány egy stadiont, legfeljebb azt lehet kérni, hogy ne legyen teljesen köralaku, kissé ellipszisbe menjen át. És természetesen Lőrinc barát, Garancsi, vagy Tiborc cége a kivitelező!
Egyébként ismerve a pitiáner bosszúállásuk eddigi megnyilvánulásait, ezen nincs semmi meglepő! Persze, az államosított oktatás költségeit elvették, jól megfejelve, de a roskadozó iskola az önkormányzat bűne lesz, ahol ellenzéki polgármester van! Hasonló képen a kórházak.
De hát ezt akarják a zemberek, és a levelezőtagozatos választók!
Béla333
@reagens: 19.10
Nyilván mindenki, így az újságíró is rosszul értelmezi a helyzetet:

"A kormány frissen beadott javaslatai szerint az önkormányzatok nem szólhatnának bele, mi épül a településen és mi nem, a szabálysértési ügyeket átadnák a rendőrségnek, a tömegközlekedést pedig a városoknak az iparűzési adóbevételekből kellene fenntartani. Utóbbi megrogyaszthatja az amúgy sem túl biztos lábakon álló fővárosi költségvetést. "

Nyilván te tudod, hogy mindez hülyeség, senki nem érti, hogy ez miről szól, csak te tudsz a sorok között olyat kiolvasni, ami a maffia csapat elképzelése!
reagens
@Béla333: Bélám! Eddig is azt épített a kormány, amit akart. 2012 től a szabs nincs az önkoriknál. Végül is akkor mi az újdonság? Csak értetlenül állok a semmi előtt amit hírként akarnak eladni nekünk.
Béla333
@reagens: 19.34
Eddig is azt épített a kormány, amit akart, hiszen az Önkormányzatok eddig Fideszes vezetésűek voltak. Így kritika nélkül elfogadták, amit a maffia vezérek döntöttek!
Október 13-án azonban igen sok városban, kerületben az emberek úgy döntöttek, hogy nem kell nekik a Fideszes vezetés.
Ha ezt megérted, akkor nem fogsz értetlenül állni a helyzet előtt, talán megérted!
Ha nem érted a különbségét a fél évvel ezelőtti helyzet és a mai helyzet között, akkor soha nem is fogod megérteni a világot magad körül!
Sok sikert a gondolkodáshoz!
Lepényleső
Csak nem gondolta bárki,hogy a bán majd meghajol az emberek millióinak akarata előtt?
Abból itt senki nem eszik,ez már 2002-ben eldőlt? Bár 8 évet bőszen durcizott,de valahogy
csak hatalomra jutott? Aztán a történelem kerekén cirka 300 - 400 évet visszagurított?
csak úgy....
@reagens: csak nem az üres és fölösleges stadionok zavarnak össze,hogy értetlenül állsz a semmi elött? buta vagy te tibi...
Nessy
Az a szomorú, hogy a 49%-s 2/3 mindenre felhatalmazza őket. A kormánypárti képviselők, meg gondolkozás nélkül mindent megszavaznak. Sokuknak fogalma sincs, mire mond "igent"!
Irigylem a gerinctelen embereket!
relatív
Úgy látszik a regnáló nem várja meg a következő választási bukását, hanem korábban akarja megbuktatni magát.

Az országnak ez nem kecsegtet előnnyel, de maguknak az öngyilkossággal érhet fel !

Elvesztették a csöpp eszüket IS, még a saját érdekükkel IS szembe menve Ezekből a vad reagálásaikból igazolható az a korábban hangoztatott vélemény, mely szerint nem kormányzás folyik, csak a saját körük gazdagítása folyik, ami a teljes hozzá nem értésüket igazolja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.