Nem veszi el a jachtos-szexideós botrányba keveredett volt győri polgármester, Borkai Zsolt életjáradékát a Magyar Olimpiai Bizottság – számolt be a hvg.hu.

Meglepő döntést hozott a MOB Borkai életjáradékával kapcsolatban
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A portál megtudta, a jobbikos és szinten olimpiai bajnok Steinmetz Ádám javaslatát lesöpörte a MOB, amit azzal indokoltak, hogy

a törvényjavaslat nincs megfelelően előkészítve, nincs összhangban az olimpiai eszmével, és az alkotmányos jogokkal sem.

Borkai Zsolt tehát továbbra is kapja a havi 324 ezer forintos életjáradékát.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Mert megérdemli.
Nincs ellentétben a mostani olimpiai eszmékkel.
Hajrá oimpikonok, tiétek a kupleráj, a drogos élet. Ezzé lett mára a sport is.
Hányinger!
Csizmás Kond
...szerintem az volt a buta aki ilyesmit kér...ez nem párkonferencia, hogy elvtársak vonnyuk meg ...ezeket törvény szabályozza.
namihami
Nehogy már az utolsó betevőhely anyagi fedezetétől is elvonják szegény ember jövedelmét. Mi lenne vele? Járjon rá a házikosztra? Vagy olcsóbb árura fanyalodjon szegény? Még összeszed valamit.
Talán még emelni is kellene az összegen, mert ez már csak egy sokkal kisebb csónak bérlésére elegendő.
ágimami
ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!!! GRATULA!!!.DDD
Borsodi
Ez egyértelmű,ha nem lett volna fideszes csak egy melós már előzetesben lenne,de így hamarosan szenté avatják.
Pálinkafőző Rézüst
Nagyon kemény, nagyon ütős döntés volt, borkajji farka is beleremegett... :))))
lusta
@Csizmás Kond: Ritkán értek Önnel egyet, de most igen. A törvény szerint neki jár. Ennyi.
Csizmás Kond
@lusta: ...szerintem ennek még lesz folytatása is ...
colibri
@Csizmás Kond: "ezeket törvény szabályozza"
@lusta:" A törvény szerint neki jár" ...és melyik az a politikai erő, amelyik saját kénye-kedve szerint, egyik napról a másikra hoz új törvényeket, ha érdekei úgy kívánják? Tudjuk a választ. Most nem ez az érdekük, hogy változtassanak a meglévőn. Szinte biztos, hogy fidesz-kötődésűek a Mob döntéshozók.
csak úgy....
most,hogy így elesett a pógármesteri fizetéstü, meg köne tóldani azt az életjáradékot,valami kis kalória pénzel,hogy még sokáig formába maradhasson.
Jozefina
A sportolóknak kellene elhatárolódni ilyen viselkedéstől. De úgy látszik nekik a MOB-nak is szívügye Borkai megmentése!!! Szégyen az élsportolókra és egyáltalán a sportolókra nézve!!!
Sámannus
@simmering73: Csak nem a polgármesterjelöltje?
Yoda69
Ezek szerint a borkai fele emberek a peldakep a gyermekeinknek?
Gondolkozzon mar el ezen egy kicsit a MOB!
szaboria1
@Csizmás Kond: Csak egy kérdés ha neked lenne egy tisztességes olimpia érmes gyermeked vajon az, hogy nyilvánulna meg? A MOB is jobban tette volna ha nem a Tompika bevonásával döntött volna hanem az olimpia érmeseket kellett volna megkérdezni.
Csizmás Kond
@colibri: ...ja...és mindenegyes olimpiai tag is fideszes...
...a politika nem való ilyen kis madárnak...
Yoda69
Nem hallom Katinka es Snitt Pal velemenyemet az ugyben, mint olimpiai ermeseket.
Bezzeg a budapesti atletikai stadion melle teljes vallszeleseggel bealltak. Viszont ugy tunik nekik is elfogadhato, hogy egy kozpenzen kokainozo es kurvazo ex-olimpikon, tovabbra is kapja az eletjaradekot, peldat mutatva ezzel gyermkeinknek.
kereső
"a törvényjavaslat nincs megfelelően előkészítve, nincs összhangban az olimpiai eszmével, és az alkotmányos jogokkal sem."
Ezek szerint/ a MOB szerint a közpénzen történő qurvapecérség az összhangban van az olimpiai eszmével. Miféle alkotmányos jogról hadoválnak? Én inkább a btk-t emlegetném az üggyel kapcsolatban-túl az erkölcsi megitélésen, ha már törvényről beszélünk. Egyébként semmi meglepő nincs ebben a döntésben- a NOB is egy korrupt szervezet, miért lenne más a magyar megfelelője.
Csizmás Kond
@szaboria1: A MOB csak azért mert egy olimpii érmes kurvákkal hetyereg függetlenül attól hogy a világban milyen pozíciót tölt be nem változtathat egyből szabályt. A törvények meghozatala mindenütt nemcsak a MOB-nál előkészületeket követel ...
...és ha már metörtént ez a választási kampánból kirobbant botrány ami még arra sem volt elég, hogy ne őt válasszák újra mit vársz a tisztességtől ?
Szerintem lesz folytatása de csak idővel nem ilyen agyad uram de rögtön módra.
Csizmás Kond
@Yoda69: ..mert szerinted ők mit tehetnének ?...gondolom utazásaid közben láttál utszéli kurvát, olyankor ha volt meletted nő mit szolt ...és ha szólt is mi lett az eredménye ?
Yoda69
@Csizmás Kond: A jarandosagot nem csak kierdemelni kell, hanem méltónak is lenni hozzá. Borkai elvesztette a méltóságát azzal hogz kozpenzbol kurvazott és kokainozott.
De tudod mit? Kapja csak a pénzt egészen 2022-ig. Ezzel is csak támadási felületet nyújt a fideSS az ellenzéknek.
KisGenyo2
"Borkai elvesztette a méltóságát azzal hogz kozpenzbol kurvazott és kokainozott."
Ez a sztori, eddig bíróságon nem állt meg. Ha megáll(na), nem volna kérdés, hogy elbukja a járadékot. Erre már most is van törvény.
Az "erkölcsi" részre, meg ne is nagyon legyen! Az teljesen szubjektív és nem egzaktul méregethető.
colibri
@ Csizmás Kond: hahaha, csak a nagy macskáknak való (a politika) igaz? Akkor sem fogom véka alá rejteni a véleményemet! ...és fogadni mernék, Borkai van/volt olyan jó elvtárs a fideszben, hogy orbánék tök egyetértenek a Mob által hozott döntéssel!
Borsodi
@KisGenyo2: Ezen a bíróságon még az ártatlanságát is bebizonyítják,vagy csak egy hasonmása volt.
Csizmás Kond
@Yoda69: A járandósaágait az érdemi után kapja. A viselkedése a becsületét és a közéleti szereplését járatja le nem a sporteredményeit.
A félreértések elkerülése véget egyáltalán nem pártolom Borkait sőt egyet sem aki ilyen erkölcstelen,felelőtlen magatartással él sőt azt hiányolom, hogy az ilyen viselkedés megbüntetésére nem taláénak törvényes keretet míg ha valakit elküldesz melegebb éghalatra azért már be is zárnak...ez a törvény és azok megalkotóinak a hibája és szégyene.
...és betegesnak tartom azt a viselkedési múdot is ahogy itt ti minden egyes beírásban kampányoltok, mint akinek nincs egyéni véleménye, egyéni határozóképessége.
Cicamama55
Én úgy gondolom, ezért a címért ő megdolgozott, jár neki. Nem lesz sétagalopp az ő élete az elkövetkező években itthon. Sokba kerülnek a jó ügyvédek...
Lepényleső
Van akit ez lepett meg? Itt? A meglepő nem az lenne,ha lenne független bíróság ami tárgyalná a
köztörvényes ügyeket? Whisky-s szinte csak műkedvelő volt ezekhez képest,de ő leülte? Ezeknek
meg egyszerűen a dolog el van intézve,s ezzel vége? Adófizetők meg fizetik a járandóságát egy életre?
SystemError
Tehát politikai és társadalmi értelemben is megéri lopni! Ez az erkölcsi üzenete a fidesznek és szaros klienturájának..
simmering73
"Borkai Zsolt elhitte, hogy amit tett, nem fog kiderülni, vagy ha mégis, megússza ő is. Ha másoknak sikerült, miért éppen neki, aki nem mellesleg olimpiai bajnok, ne sikerülne. Most eljött az igazság pillanata. Igaz, ehhez az is kellett, hogy a Fidesz az önkormányzati választáson súlyos sebeket kapjon Budapesten és több nagyvárosban.
Ebbe bukott bele Borkai, és nem abba, amit tett. Amit tett, a NER szemében csak annyiban bűn, hogy kitudódott."
kanadaihirlap.com/2019/11/06/borkai-nem-bunos-hanem-aldozat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.